Deals i København

En gastronomisk smagsrejse til nogle af byens bedste restauranter og madsteder.

 Det er hvad du kan forvente at komme på, når du gør brug af mydinners deals i København. Og hvem er mydinners så? Svaret er ret simpelt. Vi er din nye udbyder af gastronomiske deals i København. Her kan du forvente at få madoplevelser af bedste kvalitet til knivskarpe priser. Nogle madsteder kender du måske allerede, mens andre er nye og ukendte for dig. Vores mission er at give dig en ny madoplevelse i din by, altid til en pris, der ikke tømmer pengepungen. For vi synes, at alle skal have mulighed for at udforske nye madoplevelser og komme på unikke smagsrejser.

Udfyld de tomme borde i ydertiderne

Mydinners opstod under COVID-19 krisen, hvor særligt restaurationsbranchen har været svært ramt af stramme restriktioner. Restriktioner der har betyder, at flere gæster har valgt at blive hjemme, hvilket har har resulteret i tomme borde og ubenyttede ressourcer hos restauranterne – særligt i ydertiderne. Af samme grund er vi heller ikke bare endnu et almindeligt dealsite. Vi er her for at hjælpe. Dig med at finde madoplevelser og deals i København og restauranterne med at udfylde de tomme borde i ydertiderne.

Eksempel på kampagne

Deals i København til fordelagtige priser

Netop ydertiderne spiller en særlig rolle for mydinners. Når du går på opdagelse i vores kampagner vil det nemlig fremgå, under hvilke rammer dine kommende deals i København er. Rammer som fastsættes af den enkelte restauratør på baggrund af, hvor og hvornår de har ressourcer i overskud. Rammerne kan variere fra deal til deal og restauratør til restauratør. Eksempelvis kan det betyde at din kommende deal skal anvendes i hverdagen, mens det for en anden deal gælder, at du skal booke bord inden dit besøg. Fælles for alle mydinners deals i København er dog, at du altid får lov til at gå på opdagelse i nye madoplevelser til yderst fordelagtige priser.

Hvad kan du glæde dig til?

Bag mydinners står et hold af knivskarpe madørere, der alle elsker den gode, overraskende og unikke madoplevelse. Netop derfor kan du glæde dig til madoplevelser af bedste kvalitet, når du sætter dig med til bords hos mydinners. Mæsk dig i byens bedste brunch og smag dig igennem lækre frokost- og aftenanretninger, når mydinners i samarbejde med skarpe restauratører ugentligt lancerer deals i København.

Få en smagsprøve allerede i dag

Har vi vækket sulten hos dig? Så kan du få en smagsprøve på mydinners, vores deals i København og ikke mindst vores seje samarbejdspartnere, allerede i dag. Følg os på Facebook og Instagram, hvor vi ugentligt disker op med nye madoplevelser, som du kan gå ombord i. Vil du være den første til at vide, når nye madoplevelser og deals i København lanceres på mydinners? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og glæd dig til at komme på en gastronomisk smagsrejse til dine kommende yndlings destinationer i den danske restaurationsbranche.

Få besked når nye madoplevelser lanceres