Deals i København på restauranter og madoplevelser

Afspil video

Eksempel på kampagne

En gastronomisk smagsrejse til nogle af byens bedste restauranter og madsteder. Det er hvad du kan forvente at komme på, når du gør brug af mydinners deals i København. Og hvem er mydinners så? Svaret er ret simpelt. Vi er din nye udbyder af gastronomiske deals i København. Her kan du forvente at få madoplevelser af bedste kvalitet til knivskarpe priser.

Nogle madsteder kender du måske allerede, mens andre er nye og ukendte for dig. Vores mission er at give dig en ny madoplevelse i din by, altid til en pris, der ikke tømmer pengepungen. For vi synes, at alle skal have mulighed for at udforske nye madoplevelser og komme på unikke smagsrejser.

Udfyld de tomme borde i ydertiderne

Mydinners opstod under COVID-19 krisen, hvor særligt restaurationsbranchen har været svært ramt af stramme restriktioner. Restriktioner der har betyder, at flere gæster har valgt at blive hjemme, hvilket har har resulteret i tomme borde og ubenyttede ressourcer hos restauranterne – særligt i ydertiderne. Af samme grund er vi heller ikke bare endnu et almindeligt dealsite. Vi er her for at hjælpe. Dig med at finde madoplevelser og deals i København og restauranterne med at udfylde de tomme borde i ydertiderne.

Udover at tilbyde delikate deals til meget favorable priser, indeholder mydinners altså også et bæredygtigt aspekt. Ved at udfylde bordene i ydertiderne er mydinners med til at sikre, at restauranterne ikke smider mad ud, som kunne være solgt til kunder.

Deals i København til fordelagtige priser

Netop ydertiderne spiller en særlig rolle for mydinners. Når du går på opdagelse i vores kampagner vil det nemlig fremgå, under hvilke rammer dine kommende deals i København er. Rammer som fastsættes af den enkelte restauratør på baggrund af, hvor og hvornår de har ressourcer i overskud. Rammerne kan variere fra deal til deal og restauratør til restauratør. Eksempelvis kan det betyde at din kommende deal skal anvendes i hverdagen, mens det for en anden deal gælder, at du skal booke bord inden dit besøg. Fælles for alle mydinners deals i København er dog, at du altid får lov til at gå på opdagelse i nye madoplevelser til yderst fordelagtige priser, hvor du kan spare helt op til 50 %. Ved at bestille din mad i ydertiderne undgår du ligeledes de lange køer og leveringstider, de populære tidspunkter typisk byder på. 

Vi er arbejder altid ud fra best practise og generel god skik i vores markedsføring blandt andet i henhold til markedsføringsloven og retningslinjer hos Forbrugerombudsmanden

Hvad kan du glæde dig til?

Bag mydinners står et hold af knivskarpe madørere, der alle elsker den gode, overraskende og unikke madoplevelse. Netop derfor kan du glæde dig til madoplevelser af bedste kvalitet, når du sætter dig med til bords hos mydinners. Mæsk dig i byens bedste brunch og smag dig igennem lækre frokost- og aftenanretninger, når mydinners i samarbejde med skarpe restauratører ugentligt lancerer deals i København. Deals, som kommer fra nogle af Københavns mest populære restauranter, der blandt andet omfatter Karma Sushi, KCal Factory og GRØD. 

Få en smagsprøve allerede i dag

Har vi vækket sulten hos dig? Så kan du få en smagsprøve på mydinners, vores deals i København og ikke mindst vores seje samarbejdspartnere, allerede i dag. Følg os på Facebook og Instagram, hvor vi ugentligt disker op med nye madoplevelser, som du kan gå ombord i. Det giver dig muligheden for nemt at vedlægge mydinners Instagramprofil et besøg, næste gang du skal bestille take-away uden for de populære tidspunkter. Måske du finder en deal, du ikke kan modstå?

Vil du desuden være den første til at vide, når nye madoplevelser og deals i København lanceres på mydinners? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og glæd dig til at komme på en gastronomisk smagsrejse til dine kommende yndlings destinationer i den danske restaurationsbranche. 

 

Deals København

Vælg mellem deals fra flere restauranter

Hos mydinners stræber vi efter at tilbyde deals til en lang række forskellige restauranter. Vi vil gerne give dig så stort et udvalg som muligt med madoplevelser fra alverdens køkkener. Derfor har vi bl.a. kørt kampagner med:

  • Karma Sushi
  • VACA
  • India Royale
  • Dej
  • Mad & Kaffe
  • Hooked
  • Maobao

 

Vi tilbyder deals til enhver smag, så alle kan være med og nyde godt af byens mange spisesteder.
Vi arbejder også hele tiden på at få flere deals i København og lave kampagner med endnu flere gode restauranter.

Kun de bedste madoplevelser

Her hos mydinners laver vi ikke kampagner med hvem som helst. Vi er et univers af gastronomiske kvalitetsoplevelser, og de restauranter vi samarbejder med, skal passe ind i det univers. Derfor udvælger vi kun de bedste udbydere af gode madoplevelser.
Når du køber deals hos os, kan du altså regne med at få et måltid i den højeste kvalitet, selvom du kun har betalt halv pris for det.

Prøv noget nyt

Det kan være dyrt at spise ude. Derfor vælger mange altid at tage på de samme få, velkendte restauranter fremfor at prøve noget nyt og risikere at spilde sine penge på et måltid, man ikke bryder sig om. Det er trygt, men det bliver også ret kedeligt i længden.
Med mydinners kan du finde billige deals, der gør det langt mere attraktivt at prøve nye restauranter, retter og køkkener af. Vi stræber efter at tilbyde deals til mange forskellige restauranter med forskellige koncepter, så du har mulighed for at smage noget mad, du måske ikke har smagt før. F.eks. har vi kørt en kampagne med VACA, der laver nytænkende mexicansk finger food.
Når du kan få måltiderne til halv pris, er der pludselig ikke så meget at tabe ved at prøve noget nyt og anderledes. Udvid din madhorisont og opdag et væld af gode smagsoplevelser i hele byen.

Den perfekte oplevelsesgave

Det kan være virkelig svært at finde på gode gaver, man kan give, især hvis man ikke har det største budget. Mydinners fordelagtige deals i København kan ikke kun bruges til at forkæle dig selv med. De er også oplagte at give i gave til dem du holder af.
Oplevelsesgaver er noget af det bedste man kan lide. Alle bliver glade for dem og en tur ud at spise, er både en god oplevelse at give og en rigtig fin måde at få noget kvalitetstid med sin partner, familie eller venner.


Giv din mor en lækker frokost i anledning af mors dag, giv dine bedsteforældre en madoplevelse i julegave eller forkæl din kæreste med en romantisk middag på jeres årsdag.
Med vores deals kan du give en oplevelsesgave til en meget overskuelig pris samtidig med, at du støtter restauranterne i dit lokalområde.

Oplagt til dates

Uanset om det er din kæreste, du inviterer på date, eller en person du stadig er ved at lære at kende, vil du nok gerne imponere vedkommende med en lækker madoplevelse.
Mange af vores deals i København gælder for mad til to personer og er derfor oplagte til par, der skal på date.
Med vores fordelagtige rabatter har du også pludselig mulighed for at invitere på date på nogle restauranter, der ellers ville ligge udenfor dit budget. En sushimenu til halv pris er f.eks. oplagt til en romantisk date, hvor du gerne vil imponere.

En aften ude eller hjemme på sofaen?

Nogle gange vil man gerne nyde et lækkert måltid hjemme på sofaen, måske foran fjernsynet, fremfor på en fin restaurant. Det kan være, man har haft en lang dag og ikke har lyst til at hoppe i det pæne tøj, eller man bare har brug for lidt hjemlig hygge.
Vi laver også kampagner med spisesteder, der tilbyder takeaway, så du kan sagtens finde deals på mad, der kan nydes derhjemme.

Takeaway som koncept har været stort i København i mange år, men er bestemt kun blevet større under corona. Mange tror at takeaway mad kun er pizza eller burgere, men det er bestemt ikke tilfældet. Mange restauranter tilbyder spændende menuer fra alverdens forskellige køkkener. Nogle laver endda takeaway med 3-retters menuer, så du kan skabe en ægte restaurantstemning hjemme hos dig selv.

Gør storbyferien lidt billigere med deals i København

I en tid, hvor vores muligheder for at tage på ferier rundt omkring i verdenen er ret så begrænsede, er der mange, der benytter muligheden for at holde ferie herhjemme i Danmark. Vores eget land har masser at byde på, også når det gælder spændende madoplevelser.


Hvis du savner at tage på storbyferier, er det oplagt at tage en tur til København og udforske både de kendte og de gemte skatte, der findes i vores hovedstad.
Selv en kort ferie med få overnatninger kan dog hurtig blive dyr, når der både skal bruges penge på oplevelser og mad.
Vores deals i København gør det dog muligt halvere madbudgettet på din københavnerferie! Vi tilbyder både deals på morgenmad, frokost og aftensmad, så med lidt planlægning, kan du være dækket ind på stort set alle måltider.

Støt en presset branche

De mange restriktioner og nedlukninger i forbindelse med corona har været enormt hårde for hele restaurationsbranchen. Hos mydinners er det en del af vores mission at hjælpe restauranterne, så de bliver bevaret og vi stadig kan besøge alle vores yndlingsspisesteder i fremtiden. Derfor er vores arbejde 100% kommisionsfrit for restauranterne. Al omsætningen går ubeskåret til restauratørerne selv – det mener vi kun er fair.


Vi er passionerede madelskere, og vi vil gerne give dig som forbruger nogle fantastiske madoplevelser til fordelagtige priser og samtidig hjælpe restauranterne med at få mest muligt ud af deres ressourcer. På den måde sikrer vi, at kvalitetsgastronomi stadig er på menukortet, når hverdagen bliver normal igen.

Du kan være helt tryg, når du handler hos os

Det er vigtigt, at man som forbruger kan føle sig helt tryg, når man køber deals eller andre ting på nettet. Derfor har vi også fokus på, at du altid skal kunne handle helt trygt hos os.
Skulle det ske, at du har købt en eller flere deals, du ikke har mulighed for at bruge alligevel, har du 14 dage til at refundere dit køb. Det gør du nemt her på vores hjemmeside.
Vi er også opmærksomme på eventuelle restriktioner, der ikke gør det muligt for dig at bruge dine deals i København eller andre steder. Her forlænger vi dem naturligvis, så du aldrig risikerer at dine penge går tabt. 

Vil du vide mere om vores service kan du kigge på vores FAQ.

Lær byens restauranter at kende

Hvis du er ny i København, eller bare aldrig har haft muligheden for at udforske de mange spisesteder, byen har at byde på, giver vores deals dig den perfekte mulighed for at finde din nye yndlingsrestaurant.
København er en kulinarisk højborg, der rummer masser af madtraditioner. Du kan både finde restauranter, der gør en dyd ud af at servere klassisk dansk mad og andre, der udforsker mad fra fjerne lande, har et vegansk menukort eller laver store ”family style” retter.
Vores deals i København gør det betydeligt billigere for dig at udforske byens store madscene.
Vi kører kampagner med mange af de bedste og mest populære restauranter i København, hvor du kan få lækker mad til meget billige priser.

Afprøv nye restauranter, du aldrig har hørt om, tag ud at spise på dine venners stamsted eller lad dig inspirere af listen over vores mange kampagner. Med mydinners kan du tage på en gastronomisk rundrejse, uden det koster dig det store. Vi har lavet en komplet guide til de bedste burgere i København til dig.

Så nemt er det at bruge din deal

Det er absolut ikke besværligt at købe en deal hos mydinners. Alt du skal gøre, er at klikke ind på ’kampagner’, hvor du kan se hvilke restauranter, du kan købe deals hos netop nu, samt hvilke restauranter, vi tidligere har kørt kampagner med. Når du har kigget kampagnerne igennem og fundet den deal, du gerne vil købe, klikker du på den og derefter på ’køb’. Du modtager herefter en voucher på mail som du skal medbringe, når du skal ud og nyde din oplevelse. Hvis du gerne vil printe den ud, kan du bare gøre det, men du må også meget gerne nøjes med at vise voucheren på mobilen. Så sparer du på papiret og skåner miljøet.


Vi skriver klart og tydeligt hvilke betingelser, der følger med dealen, såsom hvorhenne den kan benyttes, på hvilke tidspunkter den kan benyttes, hvilke og hvor mange retter den gælder for. På den måde kan du vide dig helt sikker på, hvad der er inkluderet i dealen, allerede inden du køber den. Der er ikke noget, der står skrevet med småt og du kommer ikke til at opleve ærgerlige overraskelser, når du står i restauranten og vil indløse din deal.

Billige priser – samme gode mad og service

Man kunne godt fristes til at tro, at når man betaler halv pris for et måltid, så får man halvt så meget mad af halvt så god kvalitet og halvt så god service fra personalet. Det er dog ikke tilfældet med vores deals. Der spares hverken på servicen eller madens kvalitet, når du køber en deal fra mydinners. Tværtimod er du med til at fylde restauranter op i ydertiderne, hvor de ellers ikke ville have så mange kunder. Det vender restaurantens tabte ressourcer og madspild til en indtjening, de ellers ikke ville have haft, selvom du kun betaler halv pris for dit måltid.
Det er altså rent win-win både for restauranterne og for dig!

Nye kampagner og deals i Købehavn hver uge

Vi ønsker både at støtte forskellige restauranter i byen og udvide din smagshorisont, så hver uge opdaterer vi vores side med nye, spændende kampagner du kan gå på opdagelse i.
Vi udvælger nøje nogle af byens bedste spisesteder, så vi kan tilbyde dig de allerbedste deals i København. Vi sørger også for at lave kampagner med mange forskellige typer restauranter og køkkener fra hele verden. På den måde sikrer vi, at der altid er noget nyt og spændende på menuen, uanset hvad man er til. Det betyder også, at du kan købe deals hos os igen og igen, og altid finde nye lækre spisesteder.

Husk derfor at holde øje med vores side eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du får de gode tilbud direkte i indbakken, og ikke går glip af noget.

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål til platformen er du velkommen til at kontakte os. 

Mail: mail@mydinners.dk
CVR: 37296783

Få besked når nye madoplevelser lanceres