Day nr. 8 - Gammeldags manuel kødhakker til god pris

Er du til det mere rustikke og autentiske look i dit køkken, er denne Day nr. 8 kødhakker det oplagte valg, hvis du overvejer at udvide samlingen af køkkenredskaber. Den har et håndtag i træ, som du manuelt drejer på for at hakke kødet.

Day nr8 billede

Resten af maskinen er fremstillet i kraftigt støbejern, som giver det rå og autentiske udtryk til maskinen. 

Den er gammeldags i den forstand, at den betjenes manuelt og ikke har nogen knapper eller elektroniske funktioner. Den sættes blot godt fast til bordpladen, og så er det bare i gang med at bruge armene. Det er netop også dine muskelkrafter, der bestemmer hastigheden, når du hakker dit kød eller dejen til dine vaniljekranse eller småkager.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

En fordel ved denne manuelle kødhakker er, at den ikke fylder særlig meget og kun vejer 2 kg. Du kan derfor nemt opbevare den i et skab i dit køkken og rykke rundt på den, uden det kræver de største muskler. Der følger heller ikke noget ekstra tilbehør med til denne Day nr. 8 kødhakker, men du har mulighed for at købe en kageplade med som tilbehør, hvis du ønsker at bruge den til at lave kager. 

Det her produkt er altså super godt til dig, som ikke ønsker alle mulige ekstra funktioner og tilbehør, men blot vil have en maskine, der kan grovhakke dit kød og lave julens vaniljekranse eller småkager året rundt. Prisen på maskinen afspejler også det simple men funktionelle udbytte, som også gør den rigtig nem at bruge. Den er super billig og nem at betjene, så hvad mere kan man ønske sig?

Ønsker du at læse mere om de bedste de bedste kødhakkere, så læs med her.