Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Guides » Creative Space – inspiration til keramikværksteder

Creative Space – inspiration til keramikværksteder

creative-space-front

Har du prøvet Creative Space og fået øjnene op for maling på keramik, så lad os give dig inspiration til dine muligheder for keramik i Danmark.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Creative Space – kend markedet for keramik i København og Aarhus

Har du prøvet kræfter med maling på keramik i det hyggelige kreative univers Creative Space før men tænker også, at det er spændende at kende til udvalget i København og Aarhus?

Der er ofte stor efterspørgsel på keramik håndværk i de danske storbyer, og vi har derfor lavet en guide og et udpluk af flere kreative værksteder i København og Aarhus, som hver især byder på forskellige muligheder og oplevelser.

Find det perfekte kreative værksted for dig

Du kan mange steder i København og Aarhus besøge eller melde dig ind i keramikværksteder, hvor du både kan forme, male og dreje din egen keramik. Så er du klar på at udforske det kreative i dig?


The Fiddlery – København

Legende atmosfære, kreativt frirum og plads til alle. Det er The Fiddlery indbegrebet af, et nyt kreativt værksted på Ryesgade 113, Østerbro. Ligesom du på Creative Space kan male på keramik, kan du her BÅDE male på keramik, skabe og dreje dine egne skåle, kopper, lysestager og meget mere. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan.

Der er i dette 1100 kvadratmeter store værksted plads til alle kunstneriske niveauer. Uanset om du er ekspert eller nybegynder, så er der plads til at fumle og lege med ler og maling. Mangler du lidt hjælp, kan du altid spørge en underviser og de kunsthåndværkere, som befinder sig i værkstederne.

Skabte Creative Space derfor nysgerrighed for keramik, kan du tage din keramik interesse til næste niveau. Slip din kreativitet fri, og prøv meget mere, end blot at male på din keramik.

Adresse: Ryesgade 113, 2100 København Ø


Art by Me – Aarhus & Aalborg

Bor du i Aarhus, er du sikkert også stødt på Creative Space før, og måske har du endda prøvet at male på keramik derinde. Er der helt booket næste gang, du vil udfolde dig kreativt i hyggelige omgivelser, så er Art by Me også en mulighed i Aarhus.

Art by Me er, ligesom Creative Space, en kreativ café, hvor du samtidig med at nyde din kaffe eller juice kan male på keramik og teste farvesammensætninger og kunstneriske evner af. Det er den perfekte aktivitet for voksne, såvel som børn og unge.

Du kan dog ikke dreje og forme egen keramik, som hos The Fiddlery, men du har et hav at farvemuligheder og god sparring med de ansatte i caféen.

Adresse: Vesterbro Torv 4B, 8000 Aarhus


RestArt – København

Et kreativt værksted mere, udover Creative Space, som du kan finde i København, er dette lille fine og rolige værksted, som emmer af fordybelse og ro. Denne kreative café er lille og intim, samt rummer dig, som ønsker at sidde stille og roligt med maling på din udvalgte keramik eller udforme egne kunstværker. 

Som hos Creative Space kan du male på færdiglavet keramik, men du kan hos RestArt også komme til ler workshops og udfolde dine ler teknikker og skabe din helt egen keramik. Du kan også booke lokalerne til arrangementer, hvor I kan fordybe jer i ler. 

Adresse: Smallegade 42, 2000 Frederiksberg


Creative Space

De velkendte værksteder, som er at finde i både Aarhus, Odense og København, er til dig som elsker at male på keramik uden selv at skulle dreje og udforme selve keramikken. De formår at skabe hyggen omkring det fællesskab der ligger i det kreative håndværk. 

Tag både veninder, venner, familie, kolleger med til en hyggeligt formiddag eller eftermiddag hos Creative Space med fokus på det kreative og fordybende. Book plads i god tid, der er stor efterspørgsel. Ellers har vi givet dig inspiration til andre steder, så du stadig kan hygge dig med ler.

Adresse:
Kastelsvej 1, 2100 København Ø
Gl. Kongevej 154, 1850 Frederiksberg
Studsgade 7, 8000 Aarhus
Amfipladsen 3, 5000 Odense


> Er I mere til take away – så læs vores guide til take away Østerbro lige her. 

> Læs mere her om finde den bedste kaffemaskine med kværn.

> Her kan du læse om den bedste pålægsmaskine i test


[ratemypost]

Scroll to Top