Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Cosori Dual Blaze airfryer – Smart og innovativ air fryer

Cosori Dual Blaze airfryer – Smart og innovativ air fryer

Cosori Dual Blaze airfryer

Du kender måske allerede brandet Cosori. De har nemlig gjort sig særligt bemærkede i forbindelse med deres rigtig gode, effektive og funktionelle airfryer. Det er én af de bedste på markedet, og derfor kommer det da heller ikke som overraskelse, at deres Dual Blaze airfryer er en kæmpe succes.

Cosori Dual Blaze airfryer har én af de største kapaciteter blandt airfryere i hele verden. Her får du nemlig intet mindre en 2,5 kg kapacitet i en forholdsvis lille airfryer, når man betragter den i forhold til dens kapacitet. Den har et flot og minimalistisk design, der gør den nem at passe ind i ethvert køkken, og så er den utroligt funktionel og ekstremt brugervenlig.

Smarte funktioner

Cosori Dual Blaze airfryer har fået sin navn, fordi den har dobbelt varmelegeme, som gør den ekstra effektiv, når den tilbereder mad. Desuden har den 360 TermoIQ teknologi, der betyder, at den kan beregne og holde øje med temperaturen på den mad, du tilbereder i din airfryer. Det betyder også, at den selv omfordeler varmen, så det passer med tilberedningstiden.

Foruden ovenstående to essentielle og banebrydende funktioner, så kan Cosori Dual Blaze også tilberede din mad ud fra en app. Denne app hedder VeSync og kan bruges til at holde øje med din airfryer før, under og efter tilberedning, så du kan holde øje med, hvordan din Cosori Dual Blaze airfryer fungerer, og hvor langt den er i tilberedningsprocessen.

Desuden kan du også finde mange andre smarte funktioner i denne app. Herunder kan du blandt andet finde opskrifter, som du kan bruge, når du skal lave mad i din Cosori Dual Blaze airfryer, samt hvor mange kalorier du har indtaget i løbet af en dag, og tilkobler du andre devices til appen, kan du også holde øje med andre faktorer af dit liv og dine omgivelser.

Læs mere om den bedste airfryer her

Høj teknologisk airfryer i god kvalitet

Med denne Cosori Dual Blaze airfryer får du ikke bare et lækkert produkt, men du får også et køkkenudstyr, som gør din madlavning lidt nemmere. Med den tidligere nænvte app funktion får du ikke blot et stort og lækkert opskrift univers men også muligheder, så din madlavning bliver nemmere og mere effektiv. 

Med den mulige app kan du skifte mellem de forskellige tilberedninger og muligheder, som din maskine giver dig. Det er langt fra alle maskiner, som har app tilknyttet, og denne Dual Blaze står derfor helt specielt ud. 

Du studser sikkert over, hvorfor har du overhovedet brug for denne app og de andre smarte funktioner? Det er netop smart med en app til fjernstyring, så du kan kontrollere og justere tid, temperatur og meget andet på afstand.

Du kan på appen ligeledes definere og gemme dine yndlingsopskrifter og madlavningshistorik. Det smarte er ligeledes, at du kan pause din madlavning, hvis der opstår problemer eller situationer, som du skal tage dig af. 

Det kan være at børnene tager lidt af din tid, og du må sætte din madlavning på pause. Dette kan du nu gøre ude fra haven – smart ikke?

En model der passer dine behov

Hos Cosori har du et hav af muligheder for forskellige modeller, størrelser og farver. Det giver dig chancen for at finde din favorit maskine, som passer præcis til dine behov og ønsker for en airfryer. Det kan være alt fra denne Cosori Dual Blaze airfryer eller en mindre teknologisk version, Cosori Premium eller Pro.

Uanset hvilken model du vælger, er du hos Cosori sikret en maskine af høj kvalitet, og i et stilrent og flot design. Det gælder nemlig både deres Dual Blaze version såvel som deres premium model. Elegant, simpel og uden for mange unødvendigheder.

Udforsk deres katalog og se nærmere på hvilken model der passer dig bedst muligt.

Hvordan rengøre du din Cosori Dual Blaze Airfryer?

Cosori har fat i den lange ende, da de har designet deres airfryer med et smart og brugervenligt design, som gør det nemt at skille ad og rengøre. Du kan tage din non-stick kurv ud og lægge den i vaskemaskinen, hvilket sparer dig en del tid.

Derudover er den ydre belægning nem at tørre over, så den holdes støvfri og ren udenpå.

FAQ – Cosori Dual Blaze airfryer


Hør mere om de forskellige airfryer her

Angivelse af kilder og tests:

Læs nærmere på Home And Garden
Se også NyMag’s indlæg
Scroll til toppen