Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Cosori dual blaze airfryer tilbud – Fuld 2023 anmeldelse

Cosori dual blaze airfryer tilbud – Fuld 2023 anmeldelse

bedste cosori airfryer

Med årets vinder i 2023 kan Cosori dual blaze airfryer roligt kalde sig en af de bedste modeller, og især til prisen. Men hvad er det egentlig der gør dette brand så god og brugervenlig? Med den rette maskine til dine behov kan du nemt og elegant komme gennem madlavningen. Se fuld test og aktuelle tilbud og rabatkode på modellerne Premium Smart, Pro og Dehydrator her.

De 3 bedste Cosori airfryer i 2023:

Det er ikke blot udlandet der har fået øjnene op for dette helt genialt køkkenredskab, men også danskerne herhjemme. Vi går mere og mere op i vores helbred og ser mod sundere madlavning, og det kan en Cosori dual blaze på mange måder hjælpe med – og de kan fås på airfryer tilbud, med vores rabatkode.

Top Cosori Dual Blaze airfryer – med dobbelt varmeelement

bedste cosori tilbud airfryer

Prisklasse: 2.349 kr.

Type: Airfryer

Watt: 1750

Funktioner: Maksimal temperatur: 205 grader, Kapacitet: 6,4 L

Denne airfreyer er bedst for:

Bedste airfryer med dehydrator
1-2 dages leveringstid + gratis fragt
Hurtigere og bedre kvalitet end konkurrenterne

Højdepunkter:

Dobbelt varmeelegeme
360 Termo IQ-teknologi
Let rengøring
bedste airfryer hos Cosori
Gratis fragt
1-2 dages leveringstid
God kundeservice

Specifikationer:

 • Kapacitet: 6,4 L
 • Watt: 1750
 • Vægt: 6,22 kg
 • Farve: Sort eller hvid
 • Forhåndsindstillinger: 12 programmer
 • Få til Cosori dual blaze tilbud med rabatkode

Premium – Bedste til prisen

cosori airfryer

Prisklasse 1.990,-

Type: Airfryer

Watt: 1700

Funktioner: Maksimal temperatur: 230 grader, Kapacitet: 5,5 L, Quick Heat-teknologi

Denne airfreyer er bedst for:

Airfryer bedst i test
1-2 dages leveringstid + gratis fragt
Hurtigere og bedre kvalitet end konkurrenterne

Højdepunkter:

Kompakt størrelse
Minimalistisk design
Elementer tåler maskinopvask
Brugervenligt touch display
bedste airfryer hos Cosori
Gratis fragt
1-2 dages leveringstid
God kundeservice

Specifikationer:

 • Kapacitet: 5,5 L
 • Watt: 1700
 • Vægt: 5,6 kg
 • Dimensioner: 30 cm x 30 cm x 32 cm
 • Farve: Sort, hvid eller rød
 • Forhåndsindstillinger: 11 programmer

Dehydrator model

Cosori Dehydrator Airfryer tilbud – Rustfrit Stål

Prisklasse: 2.190 kr.

Type: Airfryer og dehydrator

Watt: 1700

Funktioner: Maksimal temperatur: 205 grader, Kapacitet: 5,8 L, Air Crisp teknologi

Denne airfreyer er bedst for:

Bedste airfryer med dehydrator
1-2 dages leveringstid + gratis fragt
Hurtigere og bedre kvalitet end konkurrenterne

Højdepunkter:

Kompakt størrelse
Minimalistisk design
Brugervenligt touch display
bedste airfryer hos Cosori
Gratis fragt
1-2 dages leveringstid
God kundeservice

Specifikationer:

 • Kapacitet: 5,8 L
 • Watt: 1700
 • Vægt: 6,2 kg
 • Dimensioner: 31,5 cm x 37,6 cm x 32,5 cm
 • Farve: Sort og rustfrit stål
 • Forhåndsindstillinger: 11 programmer

Cosori airfryer vs. Onyx Airfryer

Med sine lækre former kan denne Cosori dual blaze airfryer virkelig gøre positivt indtryk. De har lavet modeller i alt fra Max XL til Premium Smart, Pro modellen. Den sidstnævnte model Dual Blaze har dobbelt varmeelement og termoIQ teknologi, såvel som Premium Smart har. De kører gode tilbud.

Vi anmelder også denne Cosori airfryer vs. Onyx airfryer. Her sammenligner vi funktioner og prispunkt ud fra man får for pengene.

Læs også vores mange spændende airfryer opskrifter her på siden.

Fælles for alle Cosori airfryer modeller er at de er designet et et super stilrent og kompakt design. Den umiddelbart firkantede former, men med en ekstra blødhed over sig gør den helt special og genkendelig. Den går derfor godt ind i det fleste boligindretninger.

Det rigtig smarte ved flere af Cosori modellerne, om det er Max XL, Premium Smart, Pro eller Dual Blaze, så har de 12 forudindstillede madprogrammer, som gør livet og madlavningen nemmere for dig. Du kan blot starte din tilberedning og vælge det givne program for din råvarer.

Se Cosoris topmodel sammenlignet med nogle af de andre topmodeller fra andre mærker her:

Produktairfryer bedst i test cosori premium sort
airfryer bedst i test onyx cookware
aifryer bedst i test obh nordica actifry genius xl
airfryer bedst i test philips avance collection airfryer xxl hd965090
airfryer bedst i test princess aifryer ovn
aifryer bedst i test fritel my snacktastic 4202
Pris1.990,-999,-1.720,-2.399,-1.158,-432,-
Vores vurderingBedste multifunktionelle airfryerVores anbefalingSmarte features som "Hold varmen"Mange gode featuresBedste ovnBedst til små portioner
Kapacitet5,5 liter5 liter1,7 kg1,4 kg10 liter2 liter
Max temperatur230 grader200 grader220 grader200 grader200 grader200 grader

Populær airfryer tilbud fra Cosori

Du kender måske allerede brandet Cosori dual blaze airfryer. De har nemlig gjort sig særligt bemærkede i forbindelse med deres rigtig gode, effektive og funktionelle maskine – og deres tilbud. Det er én af de bedste på markedet, og derfor kommer det da heller ikke som overraskelse, at deres Dual Blaze er en kæmpe succes.

Cosori har én af de største kapaciteter blandt airfryere i hele verden. Her får du nemlig intet mindre en 2,5 kg kapacitet i en forholdsvis lille enhed, når man betragter den i forhold til dens kapacitet. Den har et flot og minimalistisk design, der gør den nem at passe ind i ethvert køkken, og så er den utroligt funktionel og ekstremt brugervenlig.

cosori airfryer tilbud

Smarte funktioner i Cosori airfryer

Cosori airfryer har fået sin navn, fordi den har dobbelt varmelegeme, som gør den ekstra effektiv, når den tilbereder mad. Desuden har den 360 TermoIQ teknologi, der betyder, at den kan beregne og holde øje med temperaturen på den mad, du tilbereder i din enhed. Det betyder også, at den selv omfordeler varmen, så det passer med tilberedningstiden.

Du kan også søge inspiration i denne opskrift til pølser i airfryer til din næste projekt i køkkenet.

Foruden ovenstående to essentielle og banebrydende funktioner, så kan Cosori Dual Blaze også tilberede din mad ud fra en app. Denne app hedder VeSync og kan bruges til at holde øje med din airfryer før, under og efter tilberedning, så du kan holde øje med, hvordan din Cosori Dual Blaze airfryer fungerer, og hvor langt den er i tilberedningsprocessen.

Desuden kan du også finde mange andre smarte funktioner i denne app. Herunder kan du blandt andet finde opskrifter, som du kan bruge, når du skal lave mad i din Cosori Dual Blaze airfryer, samt hvor mange kalorier du har indtaget i løbet af en dag, og tilkobler du andre devices til appen, kan du også holde øje med andre faktorer af dit liv og dine omgivelser.

Læs mere om den bedste airfryer her

Høj teknologisk airfryere i god kvalitet

Med dette Cosori airfryer tilbud får du ikke bare et lækkert produkt, men du får også et køkkenudstyr, som gør din madlavning lidt nemmere. Med den tidligere nævnte app funktion får du ikke blot et stort og lækkert opskrift univers men også muligheder, så din madlavning bliver nemmere og mere effektiv. Vælg mellem modellerne Dual Blaze, Premium Smart eller Pro.

Med den mulige app kan du skifte mellem de forskellige tilberedninger og muligheder, som din maskine giver dig. Det er langt fra alle maskiner, som har app tilknyttet, og denne Dual Blaze står derfor helt specielt ud. 

Cosori dual blaze tilbud

Du studser sikkert over, hvorfor har du overhovedet brug for denne app og de andre smarte funktioner? Det er netop smart med en app til fjernstyring, så du kan kontrollere og justere tid, temperatur og meget andet på afstand.

Gør dig en god handel, brug vores rabatkode her på siden til at få din dual blaze airfryer på tilbud.

Du kan på appen ligeledes definere og gemme dine yndlingsopskrifter og madlavningshistorik. Det smarte er ligeledes, at du kan pause din madlavning, hvis der opstår problemer eller situationer, som du skal tage dig af. 

Søger du actifry inspiration, så tag også et smugkig på denne Cosori opskrift til kyllingelår i airfryer.

Det kan være at børnene tager lidt af din tid, og du må sætte din madlavning på pause. Dette kan du nu gøre ude fra haven – smart ikke?

En model der passer dine behov

Hos Cosori airfryers har du et hav af muligheder for forskellige modeller, størrelser og farver. Det giver dig chancen for at finde din favorit maskine, som passer præcis til dine behov og ønsker for en maskine. Det kan være alt fra denne Dual Blaze airfryer eller en mindre teknologisk version, Cosori Premium eller Pro.

Uanset hvilken model du vælger, er du hos Cosori airfryer tilbud sikret en maskine af høj kvalitet, og i et stilrent og flot design. Det gælder nemlig både deres Dual Blaze version såvel som deres premium model. Elegant, simpel og uden for mange unødvendigheder.

Udforsk deres katalog og se nærmere på hvilken model der passer dig bedst muligt.

Hvordan rengøre du dine airfryers?

Mærket har fat i den lange ende, da de har designet deres airfryers med et smart og brugervenligt design, som gør det nemt at skille ad og rengøre. Du kan tage din non-stick kurv ud og lægge den i vaskemaskinen, hvilket sparer dig en del tid.

Derudover er den ydre belægning nem at tørre over, så den holdes støvfri og ren udenpå.

Forkærlighed for Cosori airfryers

Du kommer hverken til at være den første eller den sidste, som har en forkærlighed for disse Cosori airfryers, da den har fået at hav af gode anmeldelser og tilbagemeldinger fra brugere. Det er blevet en ægte favorit, som går igen i mange køkkener rundt om i Danmark.

Du kan tilmed ved køb af denne Cosori dual blaze få deres App, hvor du finder et utal af opskrifter og tips og tricks til din madlavning med en sådan airfrier. Du kan ligeledes koble din maskine op på App’en, så de kan tale sammen om din tilberedning. Det er kun deres Pro model, hvor dette ikke er muligt.

cosori-airfryer-box

Cosori air fryer er den bedste i vores test sammen med Onyx air fryer.

Hvad kan jeg lave i min nye airfryer, som jeg har fået på tilbud?

Men hvorfor overhovedet investere i en airfryer, kan måske være dit spørgsmål? Derfor kommer vi med lidt fristelser i opskrifter, så du lige præcis ved, hvad du skal lave, når du har købt din Cosori airfyer.

Du kan nemlig hurtigt og nemt lave de lækreste opskrifter fedtfattigt og købe ingredienserne på tilbud. Du kan blandt andet lave kartofler i airfryer eller kylling i air fryer, og det er egentlig kun fantasien, som sætter grænser for hvad du kan lave i din Cosori ovn eller andet mærke. Det gode ved Cosori er, som tidligere påpeget, at de har en App, hvor du også finder et utal af lækre opskrifter – kvit og frit. 

Rabatkode Cosori dual blaze – PK10

Du kan bruge de forskellige Cosori modeller som Dual Blaze, Premium Smart og Pro til disse opskrifter.

Kylling i airfryer: Du kan både lave hel såvel som halv kylling i din air fryer. Det afhænger af størrelsen på din fryer, i forhold til om du kan have en hel kylling i kurven på den. Du får ved tilberedelse heri det lækreste sprøde skind og saftigt kød.

En Cosori premium kan eksempelvis godt have en hel størrelse. Når du tilbereder dit hele fjerkræ (om det er gås, kylling osv.) ville vi anbefale at du fylder den med æbler, laurbærblade og andre krydderier, som giver smag til kødet. 

Luksus actifry køkkenmaskine til pengene

Det kan derudover være en ide at pensle kort med lidt olie på skindsiden, så du får endnu bedre sprødt skind. Det tager ofte 2*25 minutter at tilberede kylling i din Cosori airfryer ved omkring 180 grader. Du giver den ofte 25 min og vender, og pensler anden side og giver 25 minutter mere.

Flæskesteg i airfryer: Præcis ligesom ved din kylling, så kan du også tilberede en flæsesteg nemt i en air fryer. Det giver også rigtig lækre og sprøde svær, og uden for meget svineri. Skær først dybe riller gennem sværet inden du tilbereder. 

Det gør din steg ekstra god. Husk også at tilføje lidt vand i bunden af din maskine, som giver lidt lækkert smagsfyldt væske til en eventuel sovs. Når du skal bage din flæskesteg i din Cosori airfryer, giver du den først 45 min ved 180 grader og efter følgende 15 min. ved 200 for at give de helt sprøde svær.

Angivelse af kilder og tests:

Real Homes har lavet denne guide. Læs den her.

Jucing Journal har lavet denne guide til at finde den rette Cosori maskine, hvor de tester Dual Blaze, Premium Smart og Pro.

Læs også hvordan Modern Castle har valgt den helt rette airfryer her.Scroll to Top