Vi kan opnå en kommission, såfremt der købes et produkt med vores links.

Hjem » Køkkenudstyr » Cosori airfryer – Kåret til årets bedste air fryer 2022

Cosori airfryer – Kåret til årets bedste air fryer 2022

airfryer phillips

Med året vinder i 2022 kan Cosori airfryer roligt kalde sig en af de bedste modeller, og især til prisen. Men hvad er det egentlig der gør denne air fryer så god og bugervenlig? Med den rette maskine til dine behov kan du nemt og elegant komme gennem madlavningen.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Det er ikke blot udlandet der har fået øjnene op for dette helt genialt køkkenredskab, men også danskerne herhjemme. Vi går mere og mere op i vores helbred og ser mod sundere madlavning, og det kan en air fryer på mange måder hjælpe med.

Elegant design og høj brugervenlighed

Med sine lækre former kan denne Cosori airfryer virkelig gøre posittivt indtryk. De har lavet modeller i alt fra Max XL til Premium Smart, Pro og Dual Blaze modellen. Den sidstnævnte model Dual Blaze har dobbelt varmeelement og termoIQ teknologi, såvel som Premium Smart har.

Fælles for alle Cosori airfryer modeller er at de er designet et et super stilrent og kompakt design. Den umiddelbart firkantede former, men med en ekstra blødhed over sig gør den helt special og genkendelig. Den går derfor godt ind i det fleste boligindretninger.

Det rigtig smarte ved flere af Cosori modellerne, om det er Max XL, Premium Smart, Pro eller Dual Blaze, så har de 12 forudindstillede madprogrammer, som gør livet og madlavningen nemmere for dig. Du kan blot starte din tilberedning og vælge det givne program for din råvarer.

Populær airfryer fra Cosori

Du kommer hverken til at være den første eller den sidste, som har en forkærlighed for disse Cosori airfryers, da den har fået at hav af gode anmeldelser og tilbagemeldinger fra brugere. Det er blevet en ægte favorit, som går igen i mange køkkener rundt om i Danmark.

Du kan tilmed ved køb af denne air fryer få deres App, hvor du finder et utal af opskrifter og tips og tricks til din madlavning med en sådan airfrier. Du kan ligeledes koble din maskine op på App’en, så de kan tale sammen om din tilberedning. Det er kun deres Pro model, hvor dette ikke er muligt.

cosori-airfryer-box

Cosori air fryer er den bedste i vores test sammen med Onyx air fryer.

Hvad kan jeg lave i min nye air fryer?

Men hvorfor overhovedet investere i en airfryer, kan måske være dit spørgsmål? Derfor kommer vi med lidt fristelser i opskrifter, så du lige præcis ved, hvad du skal lave, når du har købt din Cosori airfyer.

Du kan nemlig hurtigt og nemt lave de lækreste opskrifter fedtfattigt. Du kan blandt andet lave kartofler i airfryer eller kylling i air fryer, og det er egentlig kun fantasien, som sætter grænser for hvad du kan lave i din Cosori ovn eller andet mærke. Det gode ved Cosori er, som tidligere påpeget, at de har en App, hvor du også finder et utal af lækre opskrifter – kvit og frit. 

Lad os dog komme med et par enkelte mini opskrifter her også:

Kylling i airfryer: Du kan både lave hel såvel som halv kylling i din air fryer. Det afhænger af størrelsen på din fryer, i forhold til om du kan have en hel kylling i kurven på den. Du får ved tilberedelse heri det lækreste sprøde skind og saftigt kød.

En Cosori premium kan eksempelvis godt have en hel størrelse. Når du tilbereder dit hele fjerkræ (om det er gås, kylling osv.) ville vi anbefale at du fylder den med æbler, laurbærblade og andre krydderier, som giver smag til kødet. 

Det kan derudover være en ide at pensle kort med lidt olie på skindsiden, så du får endnu bedre sprødt skind. Det tager ofte 2*25 minutter at tilberede kylling i din Cosori airfryer ved omkring 180 grader. Du giver den ofte 25 min og vender, og pensler anden side og giver 25 minutter mere.

Flæskesteg i airfryer: Præcis ligesom ved din kylling, så kan du også tilberede en flæsesteg nemt i en air fryer. Det giver også rigtig lækre og sprøde svær, og uden for meget svineri. Skær først dybe riller gennem sværet inden du tilbereder. 

Det gør din steg ekstra god. Husk også at tilføje lidt vand i bunden af din maskine, som giver lidt lækkert smagsfyldt væske til en eventuel sovs. Når du skal bage din flæskesteg i din Cosori airfryer, giver du den først 45 min ved 180 grader og efter følgende 15 min. ved 200 for at give de helt sprøde svær.

Angivelse af kilder og tests:

goodhousekeeping.com
bbcgoodfood.com
homesandgardens.com

[ratemypost]

Scroll til toppen