Vi kan opnå en kommission, såfremt der købes et produkt med vores links.

Hjem » Køkkenudstyr » Coop airfryer – Airfryere i flere forskellige størrelser

Coop airfryer – Airfryere i flere forskellige størrelser

bedste airfryer i test

Coop har i mange år forsynet vores hverdag med mange gode varer, især dagligvarer, så vi har kunne få en god dag hver dag. Nu er Coop også hoppet med på airfryer-bølgen og har udviklet og designet deres egen airfryer ovn i forskellige størrelser – 5 liter, 9 liter og hele 23 liter.

Den store koncern står i spidsen for en lang række af dagligvarebutikker, hvori du kan finde mange gode produkter. Her i blandt findes naturligvis også en airfryer, for det er de seneste år jo blevet en populær vare, som mange efterspørger. Her holder Coop også på pulsen.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Med sine gode og praktiske produkter har du mulighed for at finde en god airfryer fra Coop, der både er funktionel og brugervenlig, og du er sikret en god pris. Coop producerer nemlig gode produkter til en god pris, som gør det muligt at finde en god airf ryer på budget.

I din lokale dagligvarebutik

Når du alligevel er ude og handle ind til aftensmaden, ungernes madpakker eller til noget helt tredje, så vil du i mange af koncernens butikker, herunder Kvickly, 365 og Dagli Brugsen, kunne finde produkter, der gør dagligdagen og hverdagen nemmere og mere overskuelig.

Derfor kan du også regne med, at en airfryer her fra vil være dig til stor hjælp. Det gode ved en air fryer er jo netop, at maden tilberedes hurtigt, det bliver saftigt inden i og sprødt uden på. Derfor kan du også lave mange hverdagsfavoritter i airfryeren, når familien skal spises af.

En Coop airfryer til en god pris

Når du skal have fingrene i en airfryer fra Coop, så vil du have flere forskellige muligheder at vælge mellem. Som standard har de en 5 liters med en enkelt skuffe og en 9 liters med to skuffer. Det er dog også muligt at få fat i en 23 liter air fryer, som kan tilberede mad til hele familien.

dobbelt-airfryer-box

Alt afhængigt af hvilken størrelse du køber, påvirker det selvfølgelig pris for den, samt dine muligheder for opskrifter. Hvis du køber en Coop airfryer ovn 23 liter, har du plads til ualmindelig store mængder mad på én gang. Den koster derfor også det væsentlige mere end en lille ovn.

Hvorimod den på 23 liter, at du køber den på 5 liter, så er det til en rigtig god og billig pris, men hvor der kan være knapt så mange råvarer i. Hvis du dog ikke har behov for, eller behøver store mængder, er de små maskiner helt perfekt.

Opskrifter til din næste hof-ret i hjemmet

Ved hjælp af en airfryer fra Coop eller online webshops kan du nemt og hurtigt udforske tilberedninger og anderledes madlavning, når du skal starte op med gourmet maden derhjemme. Lad os komme med et par inspirationer til, hvad du kan lave.

Kylling: Få det lækreste skind ved at tilberede dit fjerkræ gennem denne opskrift, det går både nemt og hurtigt. Udover at give sprød skind, holder den også på saft, smag og konstistens. 

Frosne grøntsager: Det kan være, at tror at det kun er friske grøntsager du kan tilberede heri, men tro om. Du kan lige så snidlt og nemt tilberede frosne grøntsager i din airfryer.

Kartofler: Ikke nok med at du kan lave de lækreset fedtfattige pommes frites, så kan du også skære gode kryds i dine store bagekartofler og tilberede dem roligt, så de bliver helt lune og gode – lige til en omgang salt eller ost.

Du inde på vores forskellige sider, læse meget mere om opskrifter og hvordan du bedst muligt bruger en airfryer – om den er fra Coop eller ej.

Pølser i airfryer: Tro det eller lad vær, men det er faktisk rigtig lækkert med pølser i din airfryer, så du kan være klar til en tur om bålet eller en anden fællessang. 

Sådan vedligeholder du din maskine

Er du blevet forelsket i produktet, og har anskaffet dig en derhjemme, så er det også vigtigt at du ved, hvordan du holder den vedlige og rengører den løbende. Den rette vedligeholdese er guld værd, da det giver den mange flere år på bagen, så du ikke skal smide den ud efter kort tid. 

Derudover er det også bare mest lækkert med en god hygiejne omkring dine madvarer i køkkenet. Det er uanset om du køber din maskine hos forhandlerne eller i Coop. Det kræver egentlig ikke meget, og hvis du løbende gør den rent, vil det ikke blive et problem på sigt.

Hvis du er til den helt grundige og ekstra rengøring kan du også rengøre og afkalke indersiden og varmelegmerne på din airfryer. Det kræver dog at du skiller din maskine en smule mere ad, så du kan få adgang til den.

Vi kommer derfor udover opskrifter og produkter også her med et par få tricks til vedligeholdelsen af din airfryer fra Coop, eller andre leverandører. 

  • Brug en blød svamp, når du gør den rent. Undgå for meget brug af stærk sæbe, det kan sætte sig på maskinen og derfor på din madlavning i den løbende tid efter.
  • Hvis du derimod skal rengøre varmelegmerne eller indersiden ren for madrester, kan det være en god idé at have en lille børste med lidt hårdere hår uden det bliver en stål børste. Disse børster kan du også ofte købe i Coop.
  • Tør med en fugtig klud på ydersiden af din air fryer, så den holdes fri for fedt og andre rester af mad fra din madlavning. De fleste airfryer er på ydersiden produceret i plastik, hvilket er nemt at holde.

Hvis du vedligeholder din maskine fra Coop godt undgår du at den ruster til med madrester på indersiden, og bliver utrolig fedt på ydersiden. Det gør også at den fungerer bedre og kan lave og tilberede din mad på hurtigere og kortere tid.

Angivelse af kilder og tests:

goodhousekeeping
bbcgoodfood.com
homesandgardens.com

[ratemypost]

Scroll til toppen