Cook and Baker - en god smoothie blender til prisen

Hos Cook and Baker får du rigtig fine produkter til meget fordelagtige priser. Det gælder alle deres produkter indenfor køkkenudstyr, som de især er specialiseret indenfor. De har derfor også lavet et par smoothie blender, hvoraf der er én af deres modeller, som derudover også er en “twister” model, som har en smart to go funktion.

cook-blender

Hvorfor er dette en god blender?

Dertil har de også produceret den “normale” blender, som ikke blot blender shakes, smoothie og læskende drikke, men en stor blender på 1,5 liter til større både varme og kolde spise og drikke. 

Deres brand elsker at forkæle alle, og de laver derfor produkter hvor alle prismæssigt kan være med. Deres produkter er generelt i den lave ende af skalaen, og du kan derfor altid købe dig en smoothie blender herfra til en god, fordelagtig og overkommelig pris. Denne blender ligger i skrivende stund på en normalpris på 350 kr. (uden tilbud).

Flere test roser Cook and Baker for deres produkt, som hverken går på kompromis med billig pris eller kvalitet. De fleste test viser også, hvordan de simple maskiner ikke nødvendigvis laver smoothie af ringe kvalitet – tværtimod.

Der findes mange forskellige producenter, brands og mærker som forhandler disse specielle smoothie blender, som kan tages med to go med twister funktion. Derfor kan det være svært at finde det helt rigtige produkt for dig. Dog adskiller de forskellige mærker sig ikke markant i produktet eller prisen. 

Hvad kan jeg bruge min smoothie blender til?

Hvorfor købe en blender som kun er skabt til netop det formål, frem for en normal blender? Det sidste stykke tid er der dukket flere og flere af disse modeller op, som er speciallavet til netop smoothie, proteinshakes eller andre drikkelige læsker. 

Disse modeller har ofte et mindre design, og en flaske/glas du kan tage af og tage med to go. Det gør at du kan blende direkte i maskinen, og tage den med med det samme. Det giver dig både effektivitet og fleksibilitet med din maskine. Der kommer derfor også ofte et drikkelåg med til maskinen.

Det er blevet populært, da man ser at den hjemmelavede smoothie og shake vinder indpas i de danske hjem. Derudover ser man også flere og flere benytte sig af proteinpulver i deres smoothies, som nemt kan shakes hjemmefra og tage med direkte to go.

Hvis du fortsat er i tvivl om, hvilken maskine du skal vælge, og fra hvilket brand, så kan du læse om en masse modeller i vores store guide over de bedste smoothie blender i 2022. 

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.