Chokolade proteinpulver - Brands, bedste opskrifter og nyttig viden

En kost med masser at proteiner, er for mange mere end blot en diæt - men en livsstil. Denne tilgang til kosten bliver mere populær - og af god grund. Kosten er nemlig nøglen til et langt og lykkeligt liv - og med de mange nye, lækre produkter, som chokolade proteinpulver, er det nemmere end nogensinde før!

proteinpulver

Er du også helt vild med den syndige, lækre spise, som bliver udvundet af kakaobønnen? For det er vi! Nu fås dit proteinpulver med chokolade – så nu kan du med ekstra god samvittighed nyde smagen fra den lækre kakaobønne – og tilføje den til alt fra havregrød, shakes og andre opskrifter.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af diverse spisesteder og deals er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige anmeldelser, forbruger feedback samt egne besøg, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye tests, besøg og forbrugeranmeldelser foretages.

Hvilken chokolade proteinpulver er den bedste?

Der findes et hav af brands, som laver en kanon god chokolade proteinpulver, og du finder også flere af dem her – men den som helt særligt udmærker sig i smagen, er Bodylab chokolade proteinpulver.

I denne artikel

Vores guide starter med detaljerede oplysninger om vores valg af de bedste i test wokpander i 2022 og dækker derefter de vigtigste emner, som en dygtig køber bør være opmærksom på, for dem, der ønsker at komme ind på ind- og uddybning af købsprocessen for en wokpande. Lad os komme i gang.

Bedste chokolade proteinpulver

Bodylab Whey 100​

billigste proteinpulver 2022

Prisklasse: 180 – 220 kr. 

Protein pr. 100 g: 70 g

Protein udvundet af komælk

Derfor er den på listen

Højdepunkter:

Derfor det er den bedste samlet set

Det er ikke for sjov at lige netop Bodylab chokolade proteinpulver er den første på listen, med sin Whey 100 – Ultimate Chocolate. Som det fremgår af navnet, får du her den ultimative chokoladesmag, som egner sig særligt godt til mange opskriver – ligefra havregrød med chokolade proteinpulver til shakes og andre lækre opskrifter.

Udover Ultimate Chocolate, fås Whey 100 også i hele 14 andre smagsvarianter. Her finder du både de mere klassiske som Salted Caramel Milshake og Strawberry Milshake, men også de mere særlige: Peach/Orange og Cookies and Cream. Dog skriver Bodylab også selv, at deres chokolade proteinpulver er en bestseller.

Kender du ikke allerede til Bodylab chokolade proteinpulver, eller generelt til Bodylab, så laver de danskproduceret kosttilskudsprodukter, hvor kvalitet og smag er i fokus. Disse er en af de helt store spillere på markedet, når det kommer til kosttilskud, og kan også findes hos mange forhandlere og fitness centre.

Er du interesseret i andre produkter? – Så læs mere her:

Er du på jagt efter mere specifikt proteinpulver? Så læs vores anbefalinger til det bedste veganske proteinpulver, det bedste plantebaseret proteinpulver og det bedste laktosefri proteinpulver her. 

Er du i tvivl om hvilket proteinpulver du skal vælge til din træning? Så læs vores guide til det bedste proteinpulver til træning. 

Er du til andre smage – så læs vores anbefalinger til det bedste vanilje proteinpulver.

Opskrifter med chokolade proteinpulver


Nogle skyller pulveret ned med et glas vand eller mælk, mens andre inkorporere det mere ind i deres mad gennem lækre opskrifter, som kan give et ekstra pift til hverdagen. At tilføje chokolade proteinpulver til dine opskrifter, kan være en nem og sjov måde at få flere proteiner på, end du normalvis ville få ved et normalt måltid.

Her har vi samlet nogle af de bedste opskrifter med chokolade proteinpulver. Du kan nemt tilføje det til både din morgen-, middags- og aftensmad samt til snacks og desserter.

De opskrifter vi har fundet til dig, er:

  • Havregrød med chokolade proteinpulver

Havregrød med chokolade proteinpulver

Elsker du også Grøds’ havregrød, men har måske ikke råd til at starte din dag ud med den hver eneste dag? Så får du her et rigtig lækkert og noget billigere alternativ. Her finder du nemlig en lækker havregrød med chokolade proteinpulver – perfekt til hverdage og weekender.

Antal: 1 skål
Tid: ca. 12 min.

Det skal du bruge:
1 dl. havregryn
0,5 scoop chokolade proteinpulver
2,5 dl. vand eller mælk (efter eget valg)
50 g. skyr

Til topping (kan varieres efter dine egne favoritter):
Halv æble
1 spsk. peanubutter eller karameltopping

Sådan gør du:

Kom havregryn og vand/mælk i en gryde, og tænd ved middelvarme og rør rundt indimellem. Når havregrynen begynder at boble, skrues der ned på 3, og røres i 3 min. Når havregrøden har opnået den ønsket konsistent, slukkes der og den tages til side.
Tilføj chokolade proteinpulver til din grød, og rør til pulveret er rørt helt ud i grøden.
Hæld over i en skål.
Skær æblet ud i tern og top din grød med ternene og en spiskefuld peanutbutter eller karameltopping – velbekomme.

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Sådan skriver vi:

Hos Mydinners sammensætter vi anbefalinger, så du kan finde de bedste deals og spisesteder i hele Danmark. Disse guides og oversigter over deals udfører vi ved at lave en grundig research på de forskellige spisesteder, store som små, og hvor vi har spist på et stort udvalg af restauranterne, som vi anbefaler.

Vi undersøger blandt andet spisestedernes hjemmeside, menukort, andre anbefalinger og anmeldelser gennem andre større medier eller mindre fora. Derudover sammenligner vi anmeldelser af spisestederne fra kunder samt undersøger og gennemlæser andre udtalelser om det specifikke sted.

Retningslinjerne for vores undersøgelser:

  • Vi tjekker op på flere forskellige anmeldelser og test, som hver især fremhæver spisestedernes fordele og ulemper. Det giver os et indblik i, hvordan forskellige anmeldere og test anbefaler det specifikke sted og nuancerer dermed anbefalingen. 
  • Vi gennemgår hjemmesidens egne beskrivelser og kundeudtalelser.
  • Vores undersøgelser indebærer både research, egne oplevelser og besøg samt større anmeldelser af stederne og diverse deals.
  • Vi går ind i oplysninger såsom omdømmer, brands og størrelser.
  • Trods sponsoreret indhold vil vi fortsat altid have øje for det gode sted, og de specifikke fordele og ulemper spisestedet eller den pågældende deal har.

 

De spisesteder som du finder i vores guides og overblik, kan du som regel handle hos vores partnere. Vores research og test af spisestederne er udarbejdet af vores professionelle og subjektive kollegaer. Dermed kan du hos os blive klogere på, hvilket sted du skal købe din næste deal eller booke bord, hvis du skulle være i tvivl om stedets specifikke fordele og ulemper.