Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Restauration » Cafe Vivaldi – Her får du skøn mad til gode priser

Cafe Vivaldi – Her får du skøn mad til gode priser

cafe-vivaldi

God mad, hyggelig stemning, høflig betjening og priser, der er til at komme i nærheden af. Er du på udkig efter en hyggelig café der tilbyder følgende, så bør du lægge vejen forbi Cafe Vivaldi. Det hyggelig og populære spisested, der siden 1999 har mættet mange sultne munde med deres veltillavet mad og ditto drikkevarer.

Der er sket en del siden Cafe Vivaldi slog dørene op for deres første spisested i 1999. Nærmere bestemt er hele 19 caféer kommet til sidenhen, hvilket betyder, at du i dag kan finde spisestedet i over 17 forskellige byer.

Der findes efterhånden heller ikke et gadehjørne i de større danske byer, hvor Cafe Vivaldi ikke er at finde. Og heldigvis for det. På det hyggelige spisested, der er indrettet i fransk bistrostil, kan du nemlig få alt, hvad dit hjerte (mad)begærer – og mere til.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Til morgen, middag og aften

Fra Amager til Vejle. Cafe Vivaldi er at finde i flere af Danmarks større byer – nogle steder endda på flere forskellige placeringer. Det betyder også, at du altid er i nærheden af en god brunch, en lækker frokost eller en smagfuld aftenret.

På menuen finder du noget for enhver smag – og dét uanset, om du besøger Cafe Vivaldi til morgen, middag eller aften. Af flere berømmes de eksempelvis for deres gode og prisvenlige brunch, der byder på klassiske retter og nye fortolkninger.

Foruden deres frokost, der bl.a. byder på en lækker frokostbøf, wok med Tigerrejer eller kylling og deres såkaldte Hyggetallerken, kan du hele dagen også nyde flere af deres klassiske retter.

Måske deres pasta med kylling, lækre club sandwich eller burger kunne friste? Vi nupper i hvert fald gerne sådan en – eller to.

Cafe Vivaldi – en anbefaling og et besøg værd

Det er ingen hemmelighed, at vi hos mydinners er vilde med både god mad og en god deal. Og begge dele er der masser af hos Cafe Vivaldi. De hyggelige spisesteder byder nemlig på masser af lækkerier og priserne ligger tilmed i et leje, hvor alle kan være med. 

Du kan eksempelvis nyde en skøn og mør ribeye for under 240 kroner. Naturligvis serveret med lækre kartofler og en valgfri sauce. Se bare nedenfor. 

Føg dem på instagram her.

Hvor går turen til?

Om du befinder dig i Fredericia eller Frederikssund, Hillerød eller Holbæk – så er du aldrig langt fra en Cafe Vivaldi. Er du i en ny by, kan det nogengange være et svært valg, hvilket spisested eller restaurant, man skal besøge. For hvad kan man forvente? Man vil jo som regel helst ikke gå skuffet derfra.  

Hos Cafe Vivaldi ved du hvad du får – hver gang.Og det er uanset om du besøger de mange hyggelige spisesteder i København, Køge eller Roskilde. Konceptet er strømlinet og priserne god. Udvalget er stort og alsidigt.  

Med andre ord er Cafe Vivaldi i den grad et besøg værd, hvis du befinder dig i en by, hvor det populære spisested har til huse.

Cafe Vivaldi til alle ugens dage

Cafe Vivaldi har åbent hver dag fra morgen til aften. Der er for det meste et bord ude eller inde, men vil du være sikker, kan det være en god idé at ringe til den pågældende restaurant og booke bord. Således er du sikret at du ikke går forgæves.


[ratemypost]

Scroll til toppen