Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Restauration » Cafe i Sorgenfri – Find en hyggelig cafe i nærområdet

Cafe i Sorgenfri – Find en hyggelig cafe i nærområdet

cafe silkeborg

Som en del af Lyngby-Taarbæk kommune byder Sorgenfri på en masse hyggelige steder, hvor man kan trække luft og nyde en god kop kaffe eller et lækkert måltid mad. Det er begrænset, hvor mange cafeer, der ligger i Sorgenfri, så vi har tilladt os at anbefale nogle hyggelige steder i nærheden, der er værd at besøge. 

Man kan have forskellige formål, når man er på udkig eftere en cafe. Det kan være man skal slå lidt tid ihjel alene, og gerne vil sidde med en god bog og en kop kaffe alene, eller man kan have en aftale med en ven eller veninde, kæreste, kollega eller familie. Der er plads til alle på en cafe, og det danner ofte ramme om en hyggelig og afslappet atmosfære.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Vores anbefalinger til en hyggelig cafe

Vi har udvalgt lidt forskellige steder, der har hver deres charme og atmosfære, hvor du er garanteret god mad og drikkelse uanset formålet.


Social Grill Sorgenfri

Du behøver ikke bevæge dig udenfor Sorgenfri for at få et rigtig godt måltid mad i en hyggelig atmosfære. Hos Social grill kan du få super velsmagende mad i en lidt utraditionel cafe-stil. Det er ikke den typiske cafe, men en kulturcafe og da det er begrænset med cafeer i Sorgenfri, er den helt bestemt værd at fremhæve. Om sommeren er der borde og bænke udenfor, hvor man kan sidde og nyde sin mad i godt selskab.

Du kender den måske fra andre steder, da det er en kæde, der ligeså stille breder sig ud i landet. Du vil ikke fortryde det, hvis du bestiller deres flæskestegssandwich eller burgermenu med lækre, hjemmelavede, sprøde pommes frites til. 

Adresse: Sorgenfri Torv 8, 2830 Virum


Villa Vi

I hjertet af Sorgenfri finder du multihuset Villa Vi, der byder på mere end bare en cafe. Du kan udfolde dig kreativt, shoppe bæredygtigt eller nyde et måltid og en kop kaffe i en god atmosfære. Den er placeret lige ved Sorgenfriskolen, så hvis du har børn, kan du med fordel snuppe en kop kaffe og et roligt øjeblik, inden børnene har fri. 

Hos dette sted kan du få de lækre traditionelle cafe-retter såsom nachos, panini, avokado toast og andre lækre retter og snacks. De har også et godt udvalg af forskellige kaffedrikke og andre økologiske forfriskende drikke. 

Adresse: Kongevejen 61, 2800 Kongens Lyngby


Danmark er fyldt med gode caféer

Her på Mydinners guider vi til de bedste spiseoplevelser i nærheden. Find blandt andet den bedste cafe på Frederiksberg eller i Odense

Angivelse af kilder og tests:

Eatie
Dagens Menu
Tripadvisor

[ratemypost]

Scroll til toppen