Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Restauration » Café Roskilde – Find den bedste hyggekrog til en kaffetår

Café Roskilde – Find den bedste hyggekrog til en kaffetår

spisesteder roskilde

Er du på udkig efter den bedste café i Roskilde? Måske fordi du skal nyde en dejlig kop kaffe i selskab med en god veninde eller din ægtefælle. Eller fordi skal have brunch med familien i anledning af en fødselsdag eller en ande vigtig begivenhed. Uanset hvad, så er Roskilde heldigvis spækket med gode valg.​

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Café Roskilde – Find den bedste hyggekrog til en kaffetår​

Det er altid hyggeligt at tage en smut på café, for her får man alt det, man ikke få derhjemme. En friskbrygget kaffe, hvor mælken er skummet med håndkraft og hvor kagen er bagt med snilde. Selv frokosten og brunch er der kræset om, så du får en dejlig oplevelse, når du endelig tager ud og tager et smut på café i Roskilde by.

Vi vil i det følgende komme med vores anbefalinger til, hvor du finder den bedste café i Roskilde, når du skal have en kop skøn kaffe, en lækker brunch eller nyde en frokost i den hyggelige by.

Café Korn​

I enden af gågaden i Roskilde finder du Café Korn, som er en anerkendt kæde, som serverer café mad af høj kvalitet til en god pris. Her finder du på menukortet de bedste, klassiske café retter med et overdådigt twist. Du får her nemlig både mulighed for at smage på simple sammensætninger, men også mere moderne sammensætninger, der vil få dine smagsløg til at danse.

Du har mulighed for at nyde flere forskellige slags brunch i løbet af weekenden, hvor der både er noget for vegetaren, for børnene og for den sultne buffetgænger. Kommer du ved frokosttid, vil du møde et menukort spækket med gode og sprøde salater, burger, smørrebrød og sandwiches med det bedste indhold og lækkert fyld.

Adresse: Skomagergade 42, 4000 Roskilde


Café Satchmo​

På det lille hyggelige stræde, der tager et sidespring fra den travle gågade finder du Café Stachmo på Rosenhavestræde, hvor du kan finde en lille oase af hygge og god stemning. Du kan både få serveret morgenmad, brunch, frokost, kaffe og kage hele dagen i de bedste, hyggelige omgivelser. Kaffen er fairtrade og kagen ofte sukkerfri.

Blandt de mange gode ting på menukortet finder du mange små anretninger, der er gode til deling til brunch, og frokosten kan både blive med og uden kød med groft brød og grønt til. Du kan dagligt finde nybagt kage af enhver art, og især deres cookies, gulerodskage og chokoladekage går som varmt brød i weekenderne – så vær hurtigt, hvis du skal nå at smage de bedste kager.

Adresse: Rosenhavestræde 2, 4000 Roskilde 

Kaffekilden Roskilde​

Vi håber at ovenstående kan give dig lidt inspiration til, hvor du skal søge hen, når du skal ud og have dig en skøn kop kaffe, en hyggelig frokost eller dejlig brunch, mens du får en god snak med veninden, samvær med familien eller blot vil nyde den gode stemning, der altid er at finde på en hyggelig café i Roskilde.

Hos Kaffekilden Roskilde finder du det, måske, bedste kaffested i hele Roskilde. Her finder ud nemlig en café, der serverer kaffedrikke af enhver art – både de traditionelle, de mere klassiske og de mere moderne takes på en god kop varmt at drikke. Her kan du nemlig få den simple espresso, en lækker caffe latte eller en mere moderne matcha latte med matcha i.

Når du skal sidde og nyde din kop kaffe, eller en lækker milkshake, islatte eller smoothie hos Kaffekilden, kan du også med fordel få stillet den lille sult med et lækkert stykke kage, en sprød croissant eller sætte tænderne i en økologisk bolle med smør og ost på. Kaffekilden i Roskilde holder det helt simpelt, så du kan så alle de gode, velkendte smage, som du plejer.

Angivelser af kilder:​

Se aktive deals her[ratemypost]

Scroll to Top