Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Restauration » Cafe Odense – Gode smagsoplevelser i den fynske hovedstad

Cafe Odense – Gode smagsoplevelser i den fynske hovedstad

cafe odense

På helt almindelig onsdag, en fredag eller lørdag formiddag med brunch, eller til kaffe en søndag eftermiddag, uanset anledningen, så er der masser af caféer at finde i den fynske hovedstad. Derfor kand et også være svært at navigere rundt i de mange muligheder.

Er du på udkig efter den bedste café i Odense? Eller måske bare en café, hvor du kan have en hyggelig stund med en veninde, kæresten eller familien, så har du fundet det helt rette sted at lede.

Mydinners giver dig her en guide til, hvor du skal søge hen, når du skal finde den bedste café i Odense med de bedste madoplevelser, god stemning og meget mere.

Vores anbefalinger til den bedste café i Odense
Herunder finder du vores anbefalinger til de bedste caféer i Odense, uanset formål.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Konrads food & coffee

Tager du forbi Konrads food & coffee, der ligger centralt i Odense, tæt på de ældre kvarterer og med hyggelig bystemning, vil du være sikker på at møde både en hyggelig stemning i caféen og få en god smagsoplevelse.

På Konrads serveres der nemlig masser af forskellige skønne retter, der kan få enhver mund til at løbe i vand. De er især rost for deres suveræne smørrebrød, hvor du får masser af fyld for penge, og så naturligvis også deres store udvalg af hjemmebagte kager og gode kaffe.

Konrads er klart et besøg værd, hvis du søger et tilflugtssted for sjælen, hvor du kan blive forkælet med skøn mad, god stemning og top service.

Adresse: Overgade 32, 5000 Odense


Café Skt Gertrud

Til den frankofile cafégænger vil Café Skt Gertrud være et godt valg. Her finder du nemlig masser af retter med fransk accent, herunder også mere klassiske café-retter som burger og brunch, men i særlig grad også skønne franske retter som moules frites og confit de canard.

Café Skt Gertrud bringer dig til den franske hovedstad, hvor der summer af fransk stemning og liv. Der er stort fokus på at alle kunder skal have en god oplevelse, og derfor er servicen også til et 13-tal på den gamle skala.

Tager du et smut forbi Café Skt Gertrud vil du blive mættet på både god, fransk mad og gode oplevelser. Så du kan roligt tage et smut denne café, hvis du skal på tur i Odense.

Adresse: Jernbanegade 8, 5000 Odense


Café Kosmos

Er du på udkig efter plantebaseret mad, som både er spændende og smagfuldt? Så er Café Kosmos et godt valg. Her får du nemlig både vegetariske og veganske retter, der både er smukke at se på og dejlige at smage på.

Ikke nok med, at caféen serverer plantebaseret mad, så er maden også 100% økologisk og har derfor også guldmærket i økologi, som er svært at få.

Så er du veganer, vegetar eller blot på udkig efter en skøn frokost på en café i Odense, så er Café Kosmos ikke et dumt valg. Du får lækker mad, god stemning og masser af økologisk grønt på tallerkenen.

Adresse: Lottrups Gård 1, 5000 Odense


Mange gode caféer i Danmark

Her på Mydinners guider vi til de bedste spiseoplevelser nær dig. Find blandt andet den bedste cafe i Kolding eller Silkeborg.

Angivelse af kilder og tests:

Sprudge
Woman.dk
Tripadvisor

[ratemypost]

Scroll til toppen