Café Kolding - Gode spisesteder og dejlige madoplevelser

cafe Kolding

Er du på tur i Kolding og skal finde et hyggeligt sted, hvor du kan slå dig ned og få en god bid mad inden turen rundt i den jyske by fortsætter? Men ved du ikke, hvor du skal søge hen, hvad du skal forvente, og hvad du egentligt kan vælge imellem?

Så har du heldet med dig. Mydinners har sammensat en guide til, hvor du kan søge hen, når du skal finde den bedste café i Kolding, der både serverer en god kop kaffe, kolde drikkevarer og skøn mad, som kan nydes i enhver anledning og med hvem som helst.

Vores anbefalinger til den bedste café i Kolding

Herunder finder du vores bud på den bedste café i Kolding, både hvad angår omgivelser og madoplevelser.

The Mokka Café

Denne café er én af de hyggeligste og mest velbesøgte caféer i Kolding, og det er der mange grunde til. Servicen er god, der er lækker mad at få, og så er omgivelserne naturligvis også superhyggelige.

Du finder The Mokka Café i en lille hyggelig gyde i selskab med andre hyggelige barer, og atmosfæren oser af glade miner og smil, når man kommer gående forbi. Om du placerer dig inde eller ude gør ingen forskel for oplevelsen, der er i top.

Menukortet er spækket med lækre retter, både til den lille og den store sult, og så er der naturligvis også både salte og søde retter at finde. Altså noget for enhver smag. Så tag et smut forbi, hvis du skal på date, skal hygge med veninden eller bare have en drink en aften.

Adresse: AL Passagen 9-13, 6000 Kolding

Tobbers Kaffebar

På denne lille perle kan du nyde dig en god kop kaffe og et stykke kage, der findes et væld af, og godt kan være svære at vælge imellem, mens du nyder dit selskab i fulde drag i hyggelige og rolige omgivelser. Tobbers Kaffebar byder nemlig på absolut ro for sjælen, og der mulighed for både at bringe lektier eller venner med og have en hyggelig stund.

Selvom der ikke serveres de store anretninger på denne café i Kolding, så kan du få nogle af de bare smagsoplevelser i spisehuset inde ved siden af i Tobbers madhus. Tobbers er nemlig opdelt i to dele, hvor det ene er mere et spisested og kaffebaren er indrettet til ren hygge.

Tag endelig en ven eller veninde under armen og nyd en stykke lækker kage og en kop skøn kaffe, når der skal skrive opgave, når der bare skal findes ro i sjælen, eller sladderen skal dele med den, du holder mest af.

Adresse: Munkegade 2, 6000 Kolding

Café Klein

På den lille, hyggelige café ved åen finder du en oase af hygge, hvor du både kan sidde og nyde et måltid eller noget koldt at drikke i solen helt ned til åen, eller du kan vælge at nyde dit selskab i Café Kleins små lokaler.

Atmosfæren er hyggelig og intim, da denne café ikke er ret stor, men smagen og servicen vejer i den grad op for de ellers må lokaler. På menukortet er der nemlig masser af retter at finde både med fisk og kød, de bedste klassiske café-retter og naturligvis også noget til den søde tand.

Det er et oplagt tilflugtssted, hvis du kunne tænke dig at nyde en solstråle i ro og mag med en lille specialøl, en lækker saft eller en skøn kop kaffe helt uforstyrret.

Adresse: Søndertorv 7, 6000 Kolding

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.