Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Services » Cafe Frederiksberg – De bedste spisesteder nær dig

Cafe Frederiksberg – De bedste spisesteder nær dig

cafe aalborg

Hvad er den bedste form for kultur? Hvis du spørger os er det madkultur. Hos MyDinners elsker vi at smage på verden, og på alle de spændende ingredienser de mange forskellige lande har at byde på. Heldigvis skal vi ikke så langt, da Danmark mere eller mindre er blevet samlepunktet for alverdens køkkener. 

Helt særligt byder København på et madmekka uden lige, og klods op af den danske hovedstad finder vi Frederiksberg, som også byder på køkkener fra alle verdens hjørner. Vi har forsøgt at finde den bedste café på Frederiksberg, så du nemt kan beslutte dig for stedet til dit næste måltid.


Vores anbefalinger

Du finder herunder vores anbefalinger til gode cafeer, som du med fordel kan besøge, hvis du er ude efter en kop god kaffe, en frokost, lækker aftensmad eller bare en hyggesnak med en veninde. Uanset hvilken cafe du vælger, så er der et godt valg blandt nedenstående.


Sokkelund Café og Brasserie

Om du er bosat på Frederiksberg eller ej, har du helt sikkert hørt om Sokkelund før – og af god grund. Den populære cafe byder nemlig på et menukort, der kan få hjertet til at synge hos de fleste madglade danskere. Er du særligt glad for det franske køkken, skal du ikke lede videre, men bare booke bord på Sokkelund med det samme. 

Her er smagen i højsædet og oplevelsen, om du bliver sat til bords ude langs facaden, i den glasindrammede fortovspavillon eller i caféns stemningsfyldte indre, er très fantastique. Gå ombord i en saftig burger, en stor gryde moules frites, en smagfuld hummer pasta og meget mere i denne dejlige cafe på Frederiksberg.  

Adresse: Smallegade 36, 2000 Frederiksberg.

Besøg Sokkelund’s Instagram eller hjemmeside


Ipsen & Co.

Denne familiedrevne café på Frederiksberg er helt klart et besøg eller genbesøg værd. Her emmer atmosfæren af hygge både inde i den flotte café og ude langs facaden, i det hyggelig og travle område af Frederiksberg, hvor der er rig mulighed for people-watching mens man nyder de mange velsmagende retter menukortet byder på. 

Hos Ipsen & Co. finder du en overskuelig menu, hvor fokuset er på kvalitet, økologi og bæredygtighed. Om du besøger den hyggelig café til frokost eller morgenmad, vil du bestemt ikke blive skuffet – tvætidmod, ender Ipsen & Co. helt sikkert med at blive en af dine favoritter. Som Ipsen & Co. selv så fint siger det ‘God dag & God smag’. 

Adresse: Gammel Kongevej 108, 1850 Frederiksberg. 

Tjek Ipsen & Co. ud via deres Instagram eller hjemmeside.


Promenaden 1932

Endnu en fransk-inspireret café på Frederiksberg har sneget sig med på listen. Promenaden, som siden sin begyndelse i 1932, er blevet en helt klar favorit for mange sultne maver. Har du ikke selv været forbi og kigge på det spændende menukort, er det helt klart på tide at opleve den meget smukke café. 

Selvom temaet hos Promenaden er fransk-inspireret, har køkkenet altså også formået at bevare den nordiske charme og en helt særlig dansk hofret. Blandt de klassiske franske retter finder du nemlig et stort udvalg af de mest pragtfulde smørrebrød – mums! For os er Promenaden på Frederiksberg helt klart en favorit.  

Adresse: Frederiksberg Allé 58, 1820 Frederiksberg

Bliv sulten allerede nu – besøg Promenaden 1932 på Instagram.


Mad & Kaffe Frederiksberg

Du kender måske allerede Mad & Kaffe fra én af de andre afdelinger i København. Hvis ikke, så er det på tide, at du stifter bekendskab med denne gode og afslappede kæde af cafeer, som både serverer dødlækre retter og drikke, men som også har en gode løbeklub, som du kan melde dig til og få masser af gode fordele og lækker morgenmad efter din løbetur.

Mad & Kaffe er en sådan cafe, som serverer den skønneste mad baseret på sæsonens råvarer, og derfor vil du også kunne opleve, at menukortet ændrer sig fra gang til gang. Du kan både komme forbi til en lækker brunch, som du helt selv kan sætte sammen af forskellige proteinkilder, grøntsager, friskt bagværk, drikke og søde sager.

Du kan også med fordel nyde din frokost – kold eller varm – eller en lækker aftenmenu med flere retter og et godt glas vin, hvis det er det, der er stemning for. Mad & Kaffes cafe på Frederiksberg får i hvert fald vores klare anbefaling.

Adresse: Godthåbsvej 45, st. th, 2000 Frederiksberg


Angivelse af kilder og tests:

Urban Guide
VisitCopenhagen
Tripadvisor

[ratemypost]

Om forfatteren

Scroll to Top