Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Restauration » Cafe Aalborg – Din guide til den bedste smagsoplevelse

Cafe Aalborg – Din guide til den bedste smagsoplevelse

cafe aalborg

Én ting vi danskere har tilfælles, er at vi elsker at spise ud – ja, faktisk så elsker vi jo generelt bare mad. Om det er de større byer rundt om i Danmark eller de mindre, så finder du langt de fleste steder, et hav af smagsmuligheder og køkkener fra alverdens hjørner og lande. Du behøver altså ikke flyve langt for en god smagsoplevelse.

Hos MyDinners er vi også helt vilde med god mad, eksotiske krydderier og danske klassikere. Vi ved dog også hvor svært det kan være at vælge. Du finder derfor her en guide til den bedste cafe i Aalborg, så du er sikret en god smagsoplevelse, også selvom du måske ikke er fra Danmarks fjerde største by.


Vores anbefalinger

Herunder finder du vores anbefalinger til en god og lækker cafe, som du kan tage dine veninder med på, få en bid frokost, en god kop kaffe eller lidt sødt. Der findes mange muligheder i Nordens Paris, men disse vurderer vi til at være de bedste.


Cafe Vi.2

Bor du selv i Aalborg eller er fra den hyggelige by, vil det helt sikkert ikke undre dig, at du øverst på listen finder café Vi.2. Selvom denne café måske ikke er ny for dig, synes vi helt bestemt at den fortjener en masse genbesøg. Er Vi.2 derimod en nyhed, har du bestemt noget at se frem til. 

Menukortet byder på alle de klassiske café retter. Her finder du de bedste burgere med boller udviklet af Noma, lækre sandwiches, sprøde salater og meget meget mere. Du kan altså bestemt besøge Vi.2 mere end en gang. Denne café i Aalborg er dog meget populær, og det forstår vi så absolut godt, så sørg for at bestille bord, så du slipper for at stå i kø. 

Adresse: C.W. Obels Plads 9, 9000 Aalborg

Besøg Vi.2 på deres Instagram eller hjemmeside.


Det Tredje Sted

Selv samme ejer af den succesrige Vi.2, Jeanette, har også åbnet restauranten ‘Den Bette Kro’ og har nu som noget helt nyt i år 2022 åbnet Det Tredje Sted. Denne hyggelige café i Aalborg ligger lige modsat af Vi.2, da de to nemlig deler køkken. Selvom køkkenet er det samme, byder menukortet altså på en helt anden smagsoplevelse hos Det Tredje Sted. 

Her emmer stemningen mere er restaurant, men rumler maven ved frokosttid, vil Det Tredje Sted fungere som en rigtig fin café. Her finder du et lille stykke af Frankrig midt i Aalborg’s gågade, da menuen byder på franske klassikere og lækkerier. Skinner solen en varm sommerdag, er Det Tredje Sted også helt perfekt til en kølig cocktail eller et lækkert glas vin. 

Adresse: Bispensgade 9, 9000 Aalborg

Tjek Det Tredje Sted ud på Instagram og via deres hjemmeside.


Café Klostertorvet

Du skal altså ikke bevæge dig langt fra de to første perler på listen, for at finde frem til vores tredje perle i Aalborg: Café Klostertorvet. Denne café er nemlig placeret lige nær de to andre, så her er du også sikret hyggelige omgivelser, med mulighed for hvile benene lige nær Aalborgs gågade med de mange lækre butikker. 

På Klostertorvet emmer atmosfæren af ren hygge. Om du sidder inde eller ude, er du sikret dig en god oplevelse. Menukortet byder på alle de mest lækre og klassiske café retter, hvor der nemt er noget af finde for både store og små. Alt fra delevenlige nachos, sprøde salater og smagsfulde sandwiches med surdejsbrød pryder det overskuelig og lækre menukort. 

Adresse: C.W. Obelsplads 14, 9000 Aalborg

Find Klostertorvet på Instagram eller besøg deres hjemmeside.


Café Peace

Er du på udkig efter en cafe i Aalborg, som både kan rumme dig, dine behov og måske også en større gruppe mennesker, så er det helt sikkert Cafe Peace, du skal besøge. Her er der nemlig højt til loftet og en afslappet stemning, som gør det til en rigtig hyggelig oplevelse, når man tager en bid mad eller kaffe med kage.

Menukortet er spækket med lækre sager, herunder forskellige morgenmads- og brunchretter, som du kan nyde, hvis det er tidligere på dagen, frokostretter, som pasta, stjerneskud og meget mere, samt et aftenmenukort, som er spækket med lækkerier, du bestemt ikke må gå glip af.

Er du på farten kan du både få sandwiches og salater, der både er smagfulde og spændende. Børnene har naturligvis også et lille, lækkert menukort, som lever helt op til børnenes behov. Med andre ord, er der noget for enhver, og derfor kan du også med fordel besøge denne hyggelige cafe i Aalborg, hvis du har familien med, hvis veninderne skal luftes, eller hvis du bare gerne vil nyde noget lækkert alene.

Adresse: Boulevarden 4, 9000 Aalborg


Udvalget af de bedste caféer i Danmark

Hold øje med MyDinners for at finde nemme guides til de bedste spiseoplevelser nær dig. Find blandt andet den bedste cafe Frederiksberg.

Angivelse af kilder og tests:

CultureTrip
Myaalborg
Tripadvisor

[ratemypost]

Scroll to Top