Cafe Aalborg - Din guide til den bedste smagsoplevelse

cafe Aalborg

Én ting vi danskere har tilfælles, er at vi elsker at spise ud – ja, faktisk så elsker vi jo generelt bare mad. Om det er de større byer rundt om i Danmark eller de mindre, så finder du langt de fleste steder, et hav af smagsmuligheder og køkkener fra alverdens hjørner og lande. Du behøver altså ikke flyve langt for en god smagsoplevelse.

Hos MyDinners er vi også helt vilde med god mad, eksotiske krydderier og danske klassikere. Vi ved dog også hvor svært det kan være at vælge. Du finder derfor her en guide til den bedste cafe i Aalborg, så du er sikret en god smagsoplevelse, også selvom du måske ikke er fra Danmarks fjerde største by.

Café Vi.2

Bor du selv i Aalborg eller er fra den hyggelige by, vil det helt sikkert ikke undre dig, at du øverst på listen finder café Vi.2. Selvom denne café måske ikke er ny for dig, synes vi helt bestemt at den fortjener en masse genbesøg. Er Vi.2 derimod en nyhed, har du bestemt noget at se frem til. 

Menukortet byder på alle de klassiske café retter. Her finder du de bedste burgere med boller udviklet af Noma, lækre sandwiches, sprøde salater og meget meget mere. Du kan altså bestemt besøge Vi.2 mere end en gang. Denne café i Aalborg er dog meget populær, og det forstår vi så absolut godt, så sørg for at bestille bord, så du slipper for at stå i kø. 

Adresse: C.W. Obels Plads 9, 9000 Aalborg

Besøg Vi.2 på deres Instagram eller hjemmeside.

Det Tredje Sted

Selv samme ejer af den succesrige Vi.2, Jeanette, har også åbnet restauranten ‘Den Bette Kro’ og har nu som noget helt nyt i år 2022 åbnet Det Tredje Sted. Denne hyggelige café i Aalborg ligger lige modsat af Vi.2, da de to nemlig deler køkken. Selvom køkkenet er det samme, byder menukortet altså på en helt anden smagsoplevelse hos Det Tredje Sted. 

Her emmer stemningen mere er restaurant, men rumler maven ved frokosttid, vil Det Tredje Sted fungere som en rigtig fin café. Her finder du et lille stykke af Frankrig midt i Aalborg’s gågade, da menuen byder på franske klassikere og lækkerier. Skinner solen en varm sommerdag, er Det Tredje Sted også helt perfekt til en kølig cocktail eller et lækkert glas vin. 

Adresse: Bispensgade 9, 9000 Aalborg

Tjek Det Tredje Sted ud på Instagram og via deres hjemmeside.

Café Klostertorvet

Du skal altså ikke bevæge dig langt fra de to første perler på listen, for at finde frem til vores tredje perle i Aalborg: Café Klostertorvet. Denne café er nemlig placeret lige nær de to andre, så her er du også sikret hyggelige omgivelser, med mulighed for hvile benene lige nær Aalborgs gågade med de mange lækre butikker. 

På Klostertorvet emmer atmosfæren af ren hygge. Om du sidder inde eller ude, er du sikret dig en god oplevelse. Menukortet byder på alle de mest lækre og klassiske café retter, hvor der nemt er noget af finde for både store og små. Alt fra delevenlige nachos, sprøde salater og smagsfulde sandwiches med surdejsbrød pryder det overskuelig og lækre menukort. 

Adresse: C.W. Obelsplads 14, 9000 Aalborg

Find Klostertorvet på Instagram eller besøg deres hjemmeside.

Hold øje med MyDinners for at finde nemme guides til de bedste spiseoplevelser nær dig. Find blandt andet den bedste cafe Frederiksberg.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.