Buffet ud af huset - Catering til enhver anledning

buffet ud af huset

Står du og skal holde dit næste arrangement? Om det er til en fødselsdag, en konfirmation eller måske bryllup? Og har du brug for at finde et sted, hvor du kan få en lækker buffet ud af huset?

Hos Mydinners vil vi i nedenstående guide dig til at bedste steder at finde buffet ud af huset, så du, næste gang du skal holde fest, har fuldstændig styr på maden og kan give dine gæster en god oplevelse.

Madklubben

Madklubben tilbyder catering og buffet ud af huset fra både København, Århus og Esbjerg. I København kører de med konceptet “Food Club”, som består af et tag-selv-bord med forskellige retter lige fra forskellige salater, grønne varme retter, fisk, kød, dyppelse og dessert.

Der er altså her tale om en velsmagende buffet, hvor alle vil kunne spise med uanset præferencer. De står desuden selv for alt leveringen, så den er klar til at blive serveret for dine gæster. Det eneste du skal gøre, er at anrette det fint på dine favoritfade.

Prisen er fra 180 kr. pr. person bestående af friskbagt brød, 2 salater, 1 varm grøn ret og 1 kød samt dyppelse, selvfølgelig med mulighed for at vælge ekstra til. I både Århus og Esbjerg vil mulighederne for buffet ud af huset differentierer, tjek derfor endelig deres hjemmeside ud, for at finde den mulighed, som passer lige netop dit arrangement.

Meyers

Hos Meyers kan du få en alsidig og velsmagende buffet ud af huset, som koster 315 pr. person. Det er en klassisk buffet som enten kan vælges som kold buffet, eller som buffet du selv varmer. Den er altid tilberedt af årstidens bedste grøntsager, mørt kød og saftig dyppelse toppet med deres egen delikatesser og økologisk, friskbagt brød.

Du har også mulighed for at vælge en vegetarisk buffet ud af huset bestående af skønne vegetarretter af årstidens grøntsager, samt andre grønne retter hvor smagen er i top.

Buffeten ud af huset er mulig for minimum 10 kuverter.

Smageriet

Hos Smageriet kan du få en buffet ud af huset, som er perfekt til din fest, du kan nemlig designe dit eget menukort med lige de retter, som du kunne tænke dig. De tilbyder buffet ud af huset, som er tilpasset hver sæson med de dejligste råvarer af høj kvalitet.

Hvis du har gæster med særlige behov, kan du også nemt supplere menuen med særlige retter, så alles behov og præferencer bliver mødt.

Når du bestiller en buffet ud af huset hos Smageriet, anretter de altid selv deres kolde retter på fade, så det passer til cirka 10-15 kurverter. På den måde kan du nemt servere maden på et tag-selv-bord, hvor dine gæster selv kan fylde deres tallerkner med forskellige retter. Til en pris på 185 kr. Pr. kuvert kan du vælge mellem 7 lækre retter til din buffet.

Gaudium

Gaudium er et catering firma, som tilbyder buffet ud af huset på hele Sjælland. Her tilbyder de et bredt udvalg af smagfulde gourmetmenuer og buffetter, der alle tager inspiration i det traditionsrige nordiske køkken. Alle buffet menuerne fås til en pris på 345 kr. Pr. person, bestående af lækre kød retter, salat, friskbat brød, sovs og dessert.

De har fået rigtig gode anmeldelser på Trustpilot, hvor kunderne har givet dem 4,9 ud af 5 stjerner. Du kan derfor godt regne med at få en buffet ud af huset, som dine gæster vil syntes rigtig godt om.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.