Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Opskrifter » Bubble tea opskrift – frugtig, forfriskende og lækker

Bubble tea opskrift – frugtig, forfriskende og lækker

Bubble tea 1

Bubble tea er både super lækkert og kommer i alverdens farver og smage. Nedenfor kommer vi med vores bedste bud på den lækreste frugtige opskrift på hjemmelavet bubble tea. Den asiatiske drik er blevet meget populær verden over, og derfor er det helt forståligt, hvis ud også vil give dig i kast med en hjemmelavet version.

Denne opskrift er både super sjov og anderledes, og den kræver ikke en masse besværlige ingredienser.

Find også vores bud på pandekager med proteinpulver her.

Buuble tea 2

Bubble tea opskrift

Peter Rasmussen
Frugtig og lækker bubble tea opskrift
5 fra 1 stemme
Forb. tid 5 min
Tilb. tid 2 t
Samlet tid 2 t 5 min
Ret Bubble tea
Køkken Asiatisk
Antal 2 portion
Kalorier 270 kcal

Equipment

 • gryde
 • stor skål Skål eller gryde

Ingredienser
  

Te

 • 5 poser te efter ønske
 • 7 dl vand kogt
 • 2 spsk sukker

Bobler

 • 3 dl olie uden smag
 • 4 spsk husblas
 • 50 gram sukker
 • 2 dl saft efter ønske

Sådan gør du
 

Te

 • Kog vand og lad brevene trække
 • Tilsæt sukker

Bobler

 • Kom husblas i en skål med kold vand
 • Varm citronsaften sammen med sukker, og kom derfor husblas i og lad det smelte sammen
 • Kom væsken i en sprøjte og sprøjt klatter ned i olien.
 • Las teen og boblerne køle ned og bland sammen efterfølgende

Video

Noter

Denne opskrift er både nem og super sjov at lave, og går perfekt til en varm sommerdag. 

Nutrition

Serving: 100gramCalories: 270kcal
Keyword bubble tea, drikkelse
Tried this recipe?Let us know how it was!

Hvad er bubble tea?

Den asiatiske drikkelse er blevet populær verden over – og det er der mange årsager til. Først og fremmest findes den i massere forskellige smagsvarianter, hvorfor du altid kan finde en smag, som du elsker. Er du mest til sort eller grøn te? Vil du have den kold eller varm? Ønsker du en specifik smag? Der findes altså mange versioner af den populære drikkelse, som hver især giver en unik smag. Og du kan derfor finde en opskrift, der lige er noget for dig.

Vil du lave en lækker drink til desserten? Find vores bud på en fantastisk aperol spritz her.

Ydermere er bubble tea også en anderledes drikkelse, der indeholder de såkaldte “bubbles”. Denne jelly ingrediens gør drikkelsen særlig unik og populær, da det sjælendt kan fås i andre drikkevare. Selvom man skulle tro, at bubble tea er en avanceret drikkevare at lave, så er det altså ikke tilfældet. Det er nemlig super nemt at lave, og du kan med fordel benytte vores guide ovenover.

Bubble tea opskrift for hele familien – både de store såvel som små – og hvis du ikke har smagt det før, så bør du helt klart prøve det. Du kan også lave den frugtige drikkelse uden særlig mange jelly bobler, hvis du ikke bryder dig særlig meget om konsistensen af disse.

Hvordan laves en bubble tea?

Selvom man, ud fra navnet, skulle tro, at denne asiatiske drik blot er baseret på te med smagsgivende bobler, kan den altså laves på flere forskellige måder, så du opnår præcis den smag, dybde og aroma, som allerbedst kan lide.

Selve drikkelsens base eller den største mængde af væske kan enten bestå af en valgfri te, men faktisk også af den mere frisk drik, lemonade. Da te giver bubble tea en mere dyb og rund smag, kan lemonaden medvirke til en forfriskende både sød og syrlig drik.

Du kan derfor både opleve den asiatiske drikkelse med en base af passion- eller citronlemonade, krydret urtete, te med smag af bær, en helt klassisk earl grey eller noget helt efter din fantasi.

Derudover er det en god ide at give din bubble tea et splash af en sirup for at tilføje enten et skud sødme eller syre, som din drik måtte blive endnu bedre af. Siruppen kan enten udgøres af hindbær, vanilje, hasselnød eller noget helt fjerde. Du kan tilføje mælk i din opskrift, hvis du ønsker en mere cremet konsistens.

Sidst, men bestemt ikke mindst, skal de sjove bobler selvfølgelig tilføjes for at give det særlige udtryk samt den helt unikke fornemmelse, når den skal drikkes. Når du får boblerne i munden, springer de let og giver en anderledes fornemmelse. Disse bobler kan indeholde smagsvarianter af en hver slags, og derfor kan du altså lave bubble tea på et hav af forskellige måder.

Du kan kombinere og sammensætte den asiatiske drik lige efter dine ønsker og behov, hvilket gør den ekstra spændende og attraktiv for mange at afprøve. Skulle du få mikset én,som du ikke bryder dig om, så frygt ej! Sammensæt en helt anden variant næste gang, og du vil blive overrasket.

Du kan selv give dig i kast med at lave de farverige og smagsfulde drikkevarer derhjemme, hvis du og dine børn har lyst til at være kreative i køkkenet med en bubble tea opskrift. Men det er altså også muligt at bestille dem på diverse caféer, hvis du vil nyde den uden selv at have besvær med at fremstille den.

Angivelse af kilder:

 • Find også et bud på en asiatiske desserter her.
 • Find også en lækker opskrift på milkshake her.
Scroll to Top