Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Restauration » Brunch buffet – Din guide til gode smagsoplevelser

Brunch buffet – Din guide til gode smagsoplevelser

brunch buffet

Det er lørdag morgen og trangen til æg, bacon og weinerbrød sniger sig langsomt ind på dig. Lysten til selv at kaste sig over gryder og pander hjemme i køkkenet er der ikke, så hvad gør du? 

Du tyr naturligvis til en af landets mange restauranter eller caféer, der serverer en formidabel brunch buffet. Men hvem serverer egentlig den bedste brunch buffet i København og nogle af landets andre store byer?

Det skal vi fortælle dig. Vi har nemlig samlet nogle af de bedste bud på, hvor du bør indtage din morgenmad næste gang at trangen til æg, bacon og morgenbrød kommer snigende.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Få et overblik over den bedste brunch buffet


B&W Brunch

Hos B&W på Vesterbro kan du hoppe ombord i en brunch buffet bestående af alt, hvad dit morgenmadshjerte måtte begærer. Her finder du det hele. Æg, bacon, salater, brød, weinerbrød, pølser, pandekager og vi kunne blive ved. 

Den berømmes desuden som den bedste brunch buffet i København fordi, den ikke kun har et stort udvalg, men udvalget og er baseret på økologiske og gode råvarer, samt masser af gluten- og laktosefri muligheder. 

B&W Brunch Buffet er et populært sted. Vi du sikre dig en plads, kan det derfor være en god idé at booket et bord på forhånd, da restauranten kun har åbent lørdag og søndag.


Sult Cinemateket

Se bare en lækker og propfyldt tallerken som her. Dét og meget mere er hvad du kan glæde dig til, når du går ombord i den lækre brunch buffet hos Sult Cinemateket. 

På menuen finder du alt fra æg og bacon til chiagrød og salater – for ikke at glemme deres meget delikate og overdådige amerikanske pandekager. Med andre ord finder du på denne brunch buffet det bedste fra alle verdener, der med sikkerhed kan mætte mange sultne munde. 

Sult Cinemateket ligger i Indre By i København, hvorfor du snildt kan kombinere den lækre brunch buffet med en hyggelig tur i vores hovedstad efterfølgende. Tag en tur i Kongens Have, slentre ned gennem Nyhavn eller besøg Strøget, hvis shoppingtrangen skal tilfredsstilles.

Café Casablanca

Det er ikke kun københavnerne der ved, hvordan man stabler den bedste brunch buffet på benene. Nej! For vender du snuden mod Aarhus og nærmere bestemt Café Casablanca er du sikret en overdådig brunch buffet, der bugner af alt fra hjemmelavede specialiteter til friskbagt morgenbrød. 

Du kan nyde den lækre brunch buffet i Aarhus, der er inklusiv drikkevarer ad libitum, hver dag. Ja den er god nok – selv i hverdagen disker de op med helt store morgenbord. Lyder det fristende? Så kom forbi Café Blanca, der eftersigende skulle være Thomas Helmigs stamcafé, på Rosengade 12 i Aarhus.


Helmuth Aalborg

I nordens Paris, også kendt som Aalborg, har de også knækket koden til, hvordan man serverer en formidabel brunch buffet. Den klassiske buffet er dog blevet vendt en smule på hovedet, så du i stedet kan bygge din egen morgenmad på baggrund af 23 forskellige retter. 

Er du på udkig efter den bedste brunch buffet i Aalborg, kan vi derfor varmt anbefale, at du kigger mod den hyggelige Café Helmuth. Foruden god mad og service er stemningen også hyggelig og uformel. Med andre ord et oplagt sted at starte en god dag i selskab med venner eller familie. 

Skulle du blive hængende lidt længere, så bliver Helmuth om aftenen forvandlet til restaurant og efterfølgende cocktailbar og natklub.


Angivelse af kilder og tests:

scandinavianstandard.com
yelp.com
tripadvisor.dk

[ratemypost]

Scroll to Top