Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » BOSCH TIS30129RW

BOSCH TIS30129RW

bosch kaffemaskine

I mellemprislejet ligger den her fuldautomatiske kaffemaskine rigtig godt placeret som en af de bedste i forhold til funktioner og kvalitet. Den er rigtig god, hvis du ikke har så meget plads derhjemme og ikke er den aller største kaffedrikker. Den kan nemlig brygge én kop ad gangen i stedet for du laver en hel kande filterkaffe for eksempel.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

En af fordelene ved netop den her model er den slidstærke kaffekværn i keramik, der gør at lyden fra kværnen er dæmpet markant. Det er en stor luksus, i forhold til de kværne, hvor man nærmest skal have høreværn på når den er i gang. Så undgår du at vække hele familien når du skal have din morgenkaffe. 

Det er særligt smart ved den her fuldautomatiske kaffemaskine at den har touch-knapper på sig, som man trykker på, når man vælger sin kaffe som f.eks. En cappuccino.

Læs mere om fuldautomatisk kaffemaskine her.


[ratemypost]

Scroll til toppen