Bosch SKS51E26EU

Denne bordopvaskemaskine fra Bosch er testet af eksperter indenfor området, og gør sig især indenfor dens smarte design, gode kvalitet og pris.

god bordopvaskemaskine

Maskinen er velegnet til et lille hjem med én eller to personer, hvor opvasken ikke består af 10 tallerkner og en masse glas. Den har en kapacitet på 6 kuverter, hvorfor den er perfekt til små hjem.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Bordopvaskemaskinen er udstyret med 5 programmer og 5 temepraturindstillinger, så du kan vælge et program til enhver lejlihed – uanset om du skal have en effektiv opvask med høj temperatur til f.eks. At rengøre tallerkner, eller en lettere opvask med en lav temperatur, hvis du skal eksempelvis skal rengøre skrøbelige vinglas. 

Maskinen fra Bosch indeholder også en smart sensor, der altid sikrer maskimal vand- og energieffektivitet. 

Moteren er børsteløs og har en energieffektiv funktion, der gør den billigere og mere miljøvenlig. Desuden er den stille i drift, og larmen vil derfor ikke virke generende, når du tænder for maskinen. 

Modellen er udviklet i et tidsløst design, der passer ind til de fleste hjem. Den lille størrelse er meget praktisk til små hjem, og du kan uden problemer lade den stå fremme, uden den tager alt pladsen i dit køkken. Du kan få denne bordopvaskemaskine fra Bosch i flere forskellige farver, hvor der findes en udgave til enhver smag. 

Desuden kan den købes til en meget god pris på kun ca. 2600kr. 

Læs mere om bordopvaskemaskiner her.