Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Generelt » Bosch røremaskine – Udforsk kollektionen og serien Mum

Bosch røremaskine – Udforsk kollektionen og serien Mum

Der findes et stort udvalg af modeller, når vi taler om den velkendte producent Bosch. Deres serie, Mum, er blandt andet en af deres største, og der findes mange versioner herunder.

Find din kommende Bosch røremaskine 2023

Bliv klogere på, hvorfor du skal vælge dette brand, og se nærmere på hvilke modeller og produkter de har på markedet i 2022. Forkæl dig selv, og dit køkken med det helt rette køkkenudstyr.

Med en Bosch røremaskine, mum eller ej, er du sikret en maskine af høj kvalitet og med smukt, brugervenligt og elegant design. De har skabt flere forskellige typer, så du kan tilegne dig præcis den model, der passer dig og dine behov bedst.


I denne artikel

Vi har samlet et overblik til dig, så du nemt og overskueligt kan se de forskellige produkter og bedste priser på din kommende røremaskine fra Bosch. Deres serie Mum er repræsenteret, da der i denne serie er flere tilhørende produkter.


Bosch røremaskine Mum 58243 – Den populære alt-i-én

Ikke nok med at denne Mum 58243 model har en god kraft på 1000 watt, så er denne model også inklusiv en hel masse tilbehør, så du kan udvide dine madkundskaber og resultater i køkkenet.

Der medfølger blandt andet citruspresser, opbevaringstaske, margrethe skål, snitter, hakker og en del andre dele. Denne Bosch Mum røremaskine er derfor den perfekte alt-i-en maskine til dig, som har travlt i hverdagen. Denne maskine går til det meste.

God kapacitet

Denne Bosch Mum har en kapacitet på 3,9 liter, som ikke er væsentligt stort, men som er en passende størrelse til det normale husbehov. Den er udstyret med små plastik-fødder, som gør at den står solidt fast på dit køkkenbord, og du undgår mad i hele køkkenet.

Modellen har fået mange gode tilbagemeldinger fra kunder, og den er en af de bedste i test på mange medier. Den er en testvinder grundet dens alt-i-en funktion og den kan derfor dække meget af dit køkkenudstyr, og du kan derfor spare lidt plads. 


Bosch røremaskine Mum S2VM00 – Den billige

Denne Mum model fra Bosch finder du ofte til en rigtig god pris på omkring start 1.000 kr., hvilket er rigtig billigt for en røremaskine. Produktet, hovedsageligt stellet, er produceret i plastik, hvor selve skålen er i rustfrit stål, så den har en større holdbarhed. 

Kapaciteten på denne model er 3,8 liter, hvilket er en mindre model, som er god til de små kokkereringer og madlavninger. Der er på denne maskine at finde 7 forskellige hastigheder, så du kan piske i forskellige niveauer alt efter din råvarer.

Den har ligesom flere andre Bosch modeller både tilbehør i form af piskeris, røreris og dejkrog. Du kan derfor både sætte en bolle-dej over med dejkrogen men også piske flødeskum eller lignende med det hurtige piskeris på 900 watt.


Bosch røremaskine Mum S2TW00 – Vejer ikke meget

Denne maskine kan med sine 700 watt røre en del forskellige ingredienser sammen, ælte eller piske med høj kraft. Den har en skål størrelse på 3,8 liter, som gør at du kan have en standard mængde råvarer og væsker i din skål. 

Med en røremaskine som denne Mum S2TW00 får du en maskine som både er let i vægt men også har et smukt og elegant design. Den hjælper dig med at lave mere god mad og bagning. Den har et intuitivt og brugervenligt design, hvad angår de 4 hastigheder, som du nemt kan skrue på med modellens knap/håndtag på siden.

Uundværlige funktioner

Denne Bosch Mum model har en smart 3D Planetary Mixing ælte funktion, som gør at din dej æltes præcist lige så godt, som hvis det blev gjort med håndkraft. 

Få endnu mere inspiration til mere køkkenudstyr på vores side, og læs om resten af de bedste røremaskiner i 2022 i vores ultimative guide.


Angivelse af kilder:

Om forfatteren

Scroll to Top