BOSCH MFW68660

BOSCH leverer trofast hvidevarer og husholdningsprodukter til hjemmet, og når det kommer til køkkenredskaber er de heller ingen undtagelse. De har nemlig lavet denne elektriske kødhakker, der med sin kraftfulde motor kan hakke op til 4,3 kg kød i minuttet.

bosch mfw68660

Den er derfor et super godt valg, hvis du gerne vil have mulighed for at hakke store mængder kød på kort tid. 

Når du køber denne BOSCH kødhakker medfølger der en lang række tilbehør, der gør madlavningen og brugen af maskinen endnu sjovere og som åbner op for mange forskellige muligheder. Det er nemlig slet ikke kun kød du kan hakke med denne maskine. 

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Der følger tilbehør med, som gør det muligt at presse juice, lave pølser og kebbe, så du behøver slet ikke at begrænse dig til kun at hakke kød med maskinen. De forskellige tilbehør kan nemt tages af og rengøres, hvilket gør anvendelsen lige dét federe. 

Du behøver heller ikke at frygte opbevaring af alt tilbehøret. Der er nemlig indbygget et opbevaringsrum i maskinen, hvor du nemt kan gemme tilbehøret væk, når maskinen ikke er i brug. En af de mange smarte fordele ved denne kødhakker er f.eks. også at den har en bakfunktion. Det er en funktion, der fjerner tilstoppet mad i maskinen ved tryk på en enkelt knap. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om, at maden sætter sig fast. 

Designet på denne BOSCH kødhakker er af en mere moderne kaliber med knapper og forskellige farver. Den er lavet af kunststof, og har et sølv udtryk, som dog brydes af det sorte. 

Ønsker du at læse mere om de bedste de bedste kødhakkere, så læs med her.