Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Bomann hot airfryer – Se anmeldelse på 11 liter & 1500 watt

Bomann hot airfryer – Se anmeldelse på 11 liter & 1500 watt

Bomann hot airfryer

Er du en af de mange, som også er blevet varm på tanken om en airfryer i køkkenet derhjemme. Det er simpelthen forståeligt, og vi mener, at det kunne være en fordel at du da satte dig lidt ind i markedet, og hvor vi her kan anbefale Bomann hot airfryer på 11 liter og 1500 watt – og især hvis du finder den på tilbud.

Denne Bomann hot airfryer er stor og rummelig med sine 11 liter og kraftfuld med sine 1500 watt. Så tænker du sikkert, at det er et stort monstrum, som fylder hele bordet. Men nej! Denne model har målene 37*34*33 cm. som bestemt ikke er i den store ende af en miniovn. Derudover vejer den blot 6,5 kg.

Med en let lille vægt på 6,5 kg. kan du derfor også nemt flytte den rundt og flytte den væk, hvis dette måtte være behovet. Det er netop det, som fremhæves i test og anmeldelse rundt omkring – at den er stor og rummelig i madlavningen, uden at tage for meget plads.

Gør hverdagen lidt nemmere med en Bomann Hot Air fryer

Selvom denne model ser diskret og enkel ud, så skal du ikke tage fejl. Denne Bomann hot airfryer på 11 liter og 1500 watt har lidt lækre skjulte egenskaber, som man ikke skal undervurdere. Du kan lave mad lyn hurtigt og nemt, og uden brug af for meget olie – fedt fattigt, men sprødt mad, ja tak.

Denne maskine fra Bomann har 9 forudindstillinger og automatiske programmer, så du blot kan starte tilberedningen ved få klik. Den har desuden en dehydrator funktion, som gør at du kan trække væske ud af dine råvarer, hvilket du blandt andet gør hvis du laver tørret frugt, beef jerky eller andet.

Den har desuden en timer funktion, så du ikke skal holde øje med tilberedningen undervejs – alt dette styret med en LED display skærm, som er nem og brugervenlig. Den har så god plads, så du kan indsætte den inkluderede roterende airfryerkurv, som er det helt smarte i denne model fra Bomann.

Alt i alt mener både vi, og vores indblik i test og anmeldelse feedback at den har en masse smarte skjulte funktioner, som flere af de andre modeller på markedet ikke har. Find den på tilbud og spar lidt penge, ellers står den som regel til omkring en 2.000 kr.

Varenummer: 100422670.


Scroll to Top