Dansk bog, der lærer dig om mental overhaling

Med den nye, danske bog “Bogen jeg ville ønske, at jeg havde læst” introducerer Lars Rasmussen læseren til, hvordan man kan få mere af det, man ønsker sig af livet.

bogen

Skrevet af Peter Rasmussen | 21. december 2021 | København

En bog om det at være menneske

Lars Rasmussen søger at fremlægge, for læseren, hvorfor, og hvad det er der gør, at du går og har drømme om at få noget mere ud af dit liv, men så samtidig møde realiteten, eller “virkeligheden”, som viser sig at modsætte sig dine drømme og ønsker for livet, i en faglig dansk bog.

En dansk bog, der således skal fungere som en guide til, hvordan du kan skabe en mental overhalingskraft for dig selv, så virkeligheden ikke vil modarbejde dig i lige så høj grad, så du mulighed for at leve livet på den måde, som du ønsker det.

Lær at leve livet med dansk bog

Den danske bog “Bogen jeg ville ønske, at jeg havde læst” handler især om at vise, hvordan nogle egenskaber af den “pulserende” verden, som vi lever i, synes at kunne give os nogle fordele til at leve livet.

Gennem en mental overhalingskraft vil man således kunne få forståelse, overblik og kompetence over, hvordan man håndtere livet og den virkelighed vi lever.

Bogen er anbefalingsværdig til både unge som gamle, da det aldrig er for sent at finde ud af, hvordan du tøjler livet bedst muligt. Netop derfor anbefaler vi, at du læser denne danske bog, både så du kan lære noget om dig selv og få større selvindsigt og syn på verden, så livet bliver mere overskueligt.

Du kan læse meget mere om denne bog, “Bogen jeg ville ønske, at jeg havde læst” lige her, hvor du også kan lære mere om forfatteren af en suveræn dansk bog.

deals i København med mydinners

Få besked når nye madoplevelser lanceres