Vi kan opnå en kommission, såfremt der købes et produkt med vores links.

Hjem » Kosttilskud » Bodylab Whey 100 proteinpulver

Bodylab Whey 100 proteinpulver

protein

Dette proteinpulver fra Bodylab har været hos dem siden de startede deres shop, og er i dag også et af det mest populærer produkter. Bodylab er en dansk virksomhed, som i mange år har forhandlet proteinprodukter af høj kvalitet, og har samtidig stor ekspertise indenfor kost og næring.

Proteinpulveret består 100% af rent udenatureret valleprotein-koncentrat og valleproten-isolat af højeste kvalitet. Det har samtidig en høj biologisk værdi samt højt indhold af forgrenede aminosyrer. Det er derfor en super optimal kilde til ekstra protein i forbindelse med træning.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Det kan med fordel opløses i både vand, mælk eller juice og selvfølgelig bruges i madlavning elelr bagværk. Det er samtidig glutenfrit og uden tilsat sukker. Du kan vælge mellem flere forskellige smage, hvor to af dem er med vanilje, nemlig vanilje milkshake og vanilje iskaffe, som begge har en rigtig god smag. 

Med dette produkt får du samtidig rigtig meget produkt for pengene. Deres poser er på 1000 gram, som kan købes for kun 229 kr. Det fås derudver tit på tilbud, hvilket er værd at holde med. Produktet har samtidig fået rigtig gode anmeldelser fra brugerne som giver det 4,5 stjerne ud af 5, og komplimenterer det på både smagen og konsistensen. 

Du anvender det ved at blande 30-35 g med 250-300 ml mælk eller vand. 

Læs hele vores guide til vanilje proteinpulver her.


[ratemypost]

Scroll til toppen