Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Kosttilskud » Bodylab Whey 100 Protein – En favorit på markedet

Bodylab Whey 100 Protein – En favorit på markedet

whey 100 proteinpulver

Bodylab er et af det mest populære producenter af proteinpulver på markedet, og det er der en rigtig god grund til. Specielt med deres ‘whey’ variant leverer de kvalitet til en god pris, uden gluten og tilsat sukker. Denne variant er derfor særligt velegnet til personer, der træner og går op i kvalitet. ​

Denne Bodylab Whey proteinpulver er kåret som den bedste af både forbrugere og videnskabeligt, hvilket blandt andet skyldes sammenhængen mellem pris og kvalitet, konsistensen og smagen. Det er nogle af de faktorer, der i høj grad lægges vægt på når den bedste variant skal findes gennem test.

Alt om Whey 100 Proteinpulver

Mere praktisk kan denne variant fås i forskellige smage alt efter dine egne præferencer. Der er f.eks. vanilje, banan, chokolade og sågar en smagsneutral version, der ikke tilfører smag til den drikkevare eller måltid, som du indtager pulveret med. 

Du får 70 gram protein pr. 100 gram i dette produkt, der er udvundet af frisk mælk fra køer i en moderne og skånsom filtreringsproces. Det her whey proteinpulver kan oplæses ved at blive omrørt i væsker som vand, juice eller mælk. Det bedste resultat opnås dog ved at bruge en såkaldt shaker. 

Der er 1000 gram i denne pose og der er typisk 30 til 35 gram i en scoop, som skal blandes med 250 til 300 ml væske.

Et stort plus ved Bodylab er, at det er 100 procent dansk produceret i Hadsund i Jylland. Køb proteinpulver med god samvittighed derfra, da der ikke er nogen mistænkelige eller dårlige forhold for medarbejderne.

Fuld liste over tests af proteinpulver kan du se her, samt hvis du ønsker, at læse mere om opskrifter med proteinpulver.

Angivelse af kilder og tests:

livescience.com
coachmag.co.uk

[ratemypost]

Scroll to Top