Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Kosttilskud » Bodylab Vegan Protein Blend

Bodylab Vegan Protein Blend

vegan vanilje proteinpulver

Dette proteinpulver er Bodylabs rigtig gode bud på en vegansk proteinpulver, som er lavet af 100% økologiske produkter. Det er et produkt med mange gode fordele, udover at være vegansk, er det nemlig også laktosefri og uden tilsat sukker. ​

Proteinblandingen består af 62% protein fra ærter, ris og havre og er samtidig tilsat premium kakaopulver og ægte vanilje fra Madagaskar. Du får altså her et produkt med en rigtig god smag, end hvad du måske har været vant til fra andre veganske proteinprodukter.

Perfekt kosttilskud til veganere

Deres veganske blend er ekstra fiberig og er derfor et ridtig godt valg til dig, som ønsker at spise vegansk. Udover at være 100% plantebaseret er produktet samtidig pakket i miljøvenligt genbrugspapir. Indtag produktet efter træning ved at blande 20 g sammen med 200-250 ml iskoldt vand, mandelmælk eller havremælk. Shake det derefter i 12-20 sekunder. 

Du kan bruge det som supplement til en i forvejen god kost og kan indetage det 1-4 gange om dagen. Anmeldelserne af prouktet er samtidig gode, hvor forbrugerne giver det 4 stjerner ud af 5. Du kan vælge mellem to smage nemlig chokolade og vanilje, og kan sagtens også bruges i bagværk som skal være vegansk eller laktosefrit. 

Læs hele vores guide til vanilje proteinpulver her.

Angivelse af kilder og tests:

medicalnewtoday
verywellfit

[ratemypost]

Scroll til toppen