Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Kosttilskud » BodyLab Vegan protein blend – Plantebaseret proteinpulver

BodyLab Vegan protein blend – Plantebaseret proteinpulver

protein blend

BodyLab laver mange forskellige produkter, og her er en af deres plantebaseret proteinpulver. Dette produkt er ikke blot venligt mod miljøet grundet dets plantebaseret base, men også grundet det miljøvenlige genbrugspapir, som er benyttet i indpakningen.

Når du skal bruge Vegan Blend tager du ofte en drik efter træning sammen med noget mad eller anden kulhydrat. Det gøres grundet, at det er her kroppens muskler opbygges og trænger protein.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

I en opblanding, når du skal indtage din BodyLab shake, anbefales der forholdene: 20g til 200-250 ml. vand, juice, havremælk eller anden drik. Derefter skal du blot ryste den i 15-20 sekunder, og du er herefter klar til at drikke.

BodyLab laver mange forskellige typer af protein tilskud og omega-3 tabletter, som du udover din Veganske proteinshake kan supplere med. Det er dog værd at have in mente at du ikke overskrider det anbefalede protein indtag pr. dag. 

Dette produkt indeholder ikke tilsat sukker, og du kan i denne variation af deres produkt både købe med chokolade og vanilje smag. Derudover indeholder produktet 62% protein og er derfor høj på protein. 

Her er proteinkilderne ris, havre og ærteprotein i dette plantebaseret proteinpulver. Det gør at den bliver ekstra fiberrig og god for din krop.

Fuld liste over test af proteinpulver


[ratemypost]

Scroll til toppen