Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Generelt » BodyLab topping – Kalorielet sirup

BodyLab topping – Kalorielet sirup

bodylab topping

Med Bodylab topping kan du få sirup ind i din kost for bare 5 kalorier per teskefuld. Put denne Zero topping på din skyr, grød, frugt eller proteinpandekager uden at synde. Der findes flere forskellige smagsvarianter, så du kan tilpasse dem til dine forskellige måltider.

Alle deres toppings er uden tilsat sukker uden at der er gået på kompromis med de søde smage. Deres jordbærtopping indeholder hele 20 % jordbær og deres chokoladetopping indeholder fedtfattigt kakaopulver, så du kan være sikker på god kvalitet.

Forskellige smagsvarianter

Bodylab topping kan fås i et hav af forskellige smagsvarianter, så du kan finde en smag til ethvert måltid, der trænger til lidt søde smage. Varianterne strækker sig over alt fra chokolade, hindbær, saltkaramel og hvid chokolade.

Det får næsten munden til at løbe i vand ved tanken om, hvad en Bodylab zero topping kan bruges til. Havregrød til morgenmad kan for nogen være noget der bare skal ned, men hvis du bruger 2 sekunder ekstra på lige at tilføje nogle lækre toppings, så kan det blive et måltid du ligefrem glæder dig til at spise, når du lægger dig til at sove om aftenen.

Siruppen kan også bruges til andet end at putte ovenpå din mad. Det kan også sagtens bruges til drikkevarer såsom en milkshake eller proteinshake. Du kan tilføje det op og ned ad kanterne på indersiden af dit glas, ligesom man får det serveret på en café.

Det passer perfekt til Bodylab diet shake eller alle deres andre bedste proteinpulver varianter, som kan laves til shakes.

zero topping

Mere om Bodylab topping

Nu vil vi dykke mere ned i selve produktet, som det er. Der er som sagt 0 gram tilsat sukker i, og det indeholder intet mindre end 5 kalorier per teskefuld. Der er i alt 150 kalorier per 100 ml, så det er meget billigt sluppet på kaloriekontoen.

Produktet kommer i en praktisk tube ligesom man kender det fra dressinger og flydende honning. Det er derfor en super nem og hurtig måde at tilføre noget lækkert sødme til sine måltider og drikkevarer.

For det fleste mennesker vil denne bodylab topping virke som en kostfiber i kroppen når den indtages, men det kan give en blodsukkerstigning, hvilket du bør være opmærksom på, hvis du er diabetiker. Det er ikke egnet til personer med diabetes, men hvis det ikke er tilfældet for dig, så er der ikke noget at være bekymret for.

Du kan læse meget mere om produkterne på Bodylab.dk og blive klogere på alt fra smage, til konsistenser og ingredienser.


Læs andre artikler fra Mydinners:

Angivelse af kilder:

Om forfatteren

Scroll to Top