Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Kosttilskud » Bodylab proteinpulver – Whey 100 tilbud og anmeldelse 2023

Bodylab proteinpulver – Whey 100 tilbud og anmeldelse 2023

Proteinpulver fra Bodylab

Bodylab proteinpulver er noget af det mest populære og et af Danmarks største brands indenfor kosttilskud. De har igennem mange år udviklet nogle af markedets bedste varianter og tilbud, såsom Whey 100 med chokolade, vanilje og uden tilsat sukker. Læs med her for at blive klogere på brandet, og hvor du kan finde deres kosttilskud på tilbud. Læs vores anmeldelse.


Whey 100 Protein – Vores anbefaling af bedste Bodylab proteinpulver

bodylab proteinpulver

Bodylab

Dosering: 30-35 gr. (1 scoop)

Specifikationer: 

 • Udvundet af frisk mælk fra danske kvæg
 • Ingen tilsat sukker
 • Premium kvalitet
 • 100 % udenatureret valleproteinkoncentrat og -isolat

Hvorfor vælge Bodylab proteipulver WHEY 100?

Som med så mange andre Bodylab produkter, har vi naturligvis her også at gøre med et produkt af højeste kvalitet. Dette proteinpulver er nemlig udvundet af frisk mælk fra kvæg, hvilket betyder, at det ikke er udvundet i et laboratorium, men er ganske naturligt.

Dette Bodylab proteinpulver WHEY 100 anvendes som supplement til en almindelig, varieret kost, og derfor ikke som en hovedbestanddel af en daglig kost. Det er vigtigt stadig at få både masser af grønt, kulhydrater og eventuelt kød.

Proteinpulver WHEY 100 kommer i mange forskellige og gode smagsvarianter, herunder Ultimate Chokolate, som er én af de mest populære og bedst anmeldte proteinpulvere med chokoladesmag. Det har en smag, der minder om Mathilde kakaomælk, så er du til dette, er det en anbefaling herfra.

Bodylab


Bodylab proteinpulver – Bedst i test

bodylab proteinpulver

Bodylab


WHEY 100 ISO Pure – Isolat Proteinpulver bedst i test

Dosering: 30-35 gr. (1 scoop)

Specifikationer: 

 • 100% rent valleprotein
 • Ultrafiltreret proteinkilde
 • Op til 85% protein pr 100 gram
 • Højt indhold af forgrenede aminosyrer (BCAA)

Hvorfor vælge WHEY 100 ISO Pure?

Med proteinpulver WHEY 100 ISO Pure får du et produkt, der er ufiltreret og koncentreret proteinisolat. Meget andet pulverprotein består af en blanding af valleproteinisolat og valleproteinkoncentrat, som giver et højt proteinindhold, men som ikke er helt så effektivt, som netop denne type.

Så vil du gerne give din krop den ultimative omgang protein, så er det dette proteinpulver, der kan give dig det. Hertil kan du supplere med andre Bodylab produkter, herunder BCAA og pre workout.

Du kan få WHEY 100 ISO Pure med fire forskellige smage, som alle har hver deres fordele. Først og fremmest er der jo den gode og populære Ultimate Chocolate smag, en lækker, cremet Strawberry Milkshake og Vanilla Milkshake, samt Vanilla Ice Coffee, som er rigtig god til dig, der elsker iskaffe.

Bodylab


Vegan Blend – Bedste veganske Bodylab proteinpulver

bodylab proteinpulver

Bodylab

Dosering: 20 gram

Specifikationer: 

 • Op til 68% planteprotein
 • Indeholder alle essentielle aminosyrer
 • 100% plantebaseret
 • Lavet på mandel- og ærteprotein

Hvorfor vælge Vegan Blend?

Målet for Bodylab har været at lave det bedste veganske proteinpulver på markedet, og det må man da sige, at de har lykkedes med. Ikke nok med, at de har formået at lave et proteinpulver med højt proteinindhold baseret udelukkende på planter, så er det også ganske velsmagende.

Vegan Blend med vaniljesmag har samme gode, intense vaniljesmag som den populære WHEY 100 Vanilla Milkeshake, der er et populært valg blandt mange brugere. I Vegan Blend med chokoladesmag har de dog valgt at tilføje dobbelt så meget kakao, som i Ultimate Chocolate, for at give en god og intense chokoladesmag.

Blandingen af mandelprotein og ærteprotein giver en god og naturlig smag. Mandlerne har en let ristet smag, som er rigtig lækker, og ærteproteinet er helt smagsneutralt, og derfor giver de en god, rund bund på dette Bodylab proteinpulver.

Bodylab


Clear Whey Ice Tea Peach – Bedste Bodylab proteinpulver med smag

bodylab proteinpulver

Bodylab

Dosering: 30 gram

Specifikationer: 

 • Op til 86% mikroniseret whey protein
 • Indeholder alle essentielle aminosyrer
 • Baseret på valleprotein
 • God smag af fersken-iste

Hvorfor vælge Clear Whey Ice Tea Peach?

Der kan være mange grunde til, at netop dette whey proteinpulver er en fordel at bruge for dig. Måske ønsker du en høj dosering af protein. Dette får du med dette protein, da det er mikroniseret og har en høj koncentration af netop valleprotein.

Derudover er Clear Whey proteinpulver rigtig godt, hvis du er laktoseintolerant eller ikke drikker mælk af en anden årsag, da det hverken indeholder laktose eller skal blandes op med mælk. Det er trods alt whey protein, altså valleprotein, og derfor er det også lavet på mælk, men mælkesukkeret er udtrukket, så du har det rene protein her.

Du kan med fordel blande dette gode whey proteinpulver fra Bodylab op med iskoldt vand og komme en skive citron i, hvis du gerne vil have en læskende drik i sommeren, fordi proteinpulveret netop er klart. Derfor anbefales det da også at blandes med vand. Det smager skønt af iste med ferskensmag, og så klumper det ikke.

Bodylab


Casein Protein Ultimate Chocolate – Bedste med smag

bodylab proteinpulver

Bodylab

Dosering: 30 gram

Specifikationer: 

 • Op til 71% kaseinprotein
 • Langsomt optagelige proteiner
 • Lavet på 80% micellar kasein og 20% valleprotein
 • God chokoladesmag

Hvorfor vælge Casein Protein Ultimate Chocolate?

Det helt særlige ved dette whey proteinpulver er, at det er baseret på Bodylabs Slow Release Protein Formula, som er et langsomt optageligt proteinprodukt udvundet af skummetmælk. Dette betyder, at din krop i et mere langsomt tempo vil optage proteinet i kroppen.

En af egenskaberne ved micellar kasein, som er produktets primære proteinkilde, er, at det danner klumper i maven, som hæmmer optagelsen. Det gør, at blodbanen får en jævn tilføring af aminosyrer over tid, fremfor et direkte skud af protein, som andre whey proteinpulver produkter gør. Det betyder desuden, at du får maksimal proteinsyntese og aminosyrekoncentrationen i blodbanen efter 3-4 timer, og det kan være i optil 7 timer.

Proteinet er et udenatureret mælkeproteinkoncentrat, der indeholder micellar kasein (ikke at forveksle med acid kasein eller kasseinater) og valleprotein, også kaldet whey protein, i samme forhold, som findes i skummetmælk, nemlig 80 % micellar kasein og 20 % valleprotein.

Bodylab


Et godt Bodylab Whey proteinpulver tilbud

Firmaet er danskernes foretrukne brand hvad angår protein pulver. De har siden 2003 udviklet utallige varianter og smage indenfor pulver protein, og blandt de mest populære finder de Whey 100 med chokolade, vanilje og uden tilsat sukker. Find gode Bodylab tilbud her på siden, vi opdatere løbende indholdet i løbet af 2023.  

Deres proteinpulver kan oftest fås med gode deals, og du kan få fat i deres populære produkter hos massere forhandlere landet over. Bodylab sælges nemlig både hos Føtex, Netto, Lidl og mange andre dagligvarekæder. Blandt det mest populære protein pulver findes Whey 100 uden tilsat sukker, med smag af chokolade eller vanilje.

Se også vores store guide af bedste proteinpulver i test.


Bodylab har eksisteret siden 2003

Siden 2003 har Bodylab proteinpulver udviklet sig til at være markedets bedste med gode rabatter og skarpe priser. Brandet startede ved, at udvalget af pulver var begrænset, og de som eksisterede var af ringe kvalitet. Dengang kunne man ikke få en masse lækre varianter af protein pulver såsom Whey 100 med chokolade, vanilje og uden tilsat sukker. Dette besluttede Bodylab sig for at ændre på, hvorefter de begyndte at udvikle deres populære produkter. 

De har været på en langt rejse, og i dag er brandet der allerstørste i Danmark og med kraftig vækst i Sverige og Norge. På baggrund af deres mange års erfaring har brandet også stor markedsindsigt og kendskab til hvilke efterspørger, kunderne måtte have. Når du købe Whey 100 proteinpulver uden tilsat sukker med chokolade, vanilje eller en anden smag, kan du altså altid være sikker på at få protein pulver af højeste kvalitet.


Masser forskellige varianter på tilbud 

Med mere end 30.000 tilfredse kunder på Trustpilot kan du altså altid regne med, at Bodylab proteinpulver aldrig skuffer. De sælger deres produkter til skarpe priser på tilbud, og der findes massere steder, hvor du kan få fat i dit næste Whey 100 protein pulver uden tilsat sukker med chokolade, vanilje eller en anden smag. 

Hvilken variant af pulveret du vælger er helt op til dig og afhænger i høj grad af, hvad du skal bruge pulveret til. Hvis du f.eks. Køber pulveret med chokolade, kan du lave den lækreste chokolade kage uden tilsat sukker. Hvis du i stedet køber Whey 100 proteinpulver med vanilje, kan du lave lækre pandekager med smag af vanilje, helt uden tilsat sukker. Alle varianter forhandles ofte hos nærmeste supermarked med gode tilbud.

Se også her hvordan man kan lave pandekager med proteinpulver.

Bodylab logo

Proteinpulver kan være en genial måde at få noget ekstra protein. 


Hvilke typer af protein pulver har dette brand?

Som du nok kan fornemme på ovenstående afsnit, så har Bodylab proteinpulver utroligt mange forskellige produkter og produktserier, og det er ikke kun inden for denne pulver form af kosttilskud, men også alt fra proteinbarer, shakes, pandekage “pre made” pulver, kreatin, EAA, merchandise og en masse andet.

Du kan med fordel hoppe ind på deres hjemmeside og se hele deres store udvalg af produkter. De har uendelig mange muligheder for med tilskud til din kost indenfor deres univers. Du finder på deres side desuden en del forskellige tilbud i løbet af året.

Disse tilbud gælder både i november til Black Friday, til januarudsalg, sommer månederne til sommerudsalg og alle andre former for mærkedage og perioder. Men lad os dykke ned i deres udvalg og typer af protein pulver fra Bodylab.


Special editions på proteinpulver

Du finder både standard produkter i alt fra deres vaniljemsag, chokoladesmag og neutral og til special editions, som kommer ud i perioder. Vi så blandt andet her til jul at de udkom men en “juleedition” med kanel og æble smag.

Du finder hos dem også de lidt mere lækre smage såsom jordbær, hindbær, æble, kaffe, oreo m.m., som er en kende mere originalt end andre typer af smage. Deres kombinationer er en smule mere spændende, hvis man er til disse typer af smage i sin shake eller drink.

Kigger du på proteinpulver fra Bodylab kan du med sikkerhed finde noget der falder i din smag. Disse smage varierer alt efter, om der er tale om deres valleproteinpulver Whey eller deres veganske pulver. Det varierer alt efter, hvilken type, hvilke smage der er tilgængelige.


Bodylab proteinpulver til din madlavning

Ønsker du et kosttilskud, men er du ikke god til shakes eller lignende, hvor du bruger denne type pulver, som tidligere nævnt. Du kan i denne forbindelse købe andre produkter fra Bodylab. De laver blandt andet en hel del tilskud til madlavning.

Det er blandt andet toppings til din mad, i alt fra peanutbutter, chokolade pålæg eller karamel sauce. Lækre smage og sager, som du kan pryde din mad med, så du får endnu mere smag og protein i din mad. Find et godt Bodylab whey proteinpulver tilbud nederst i denne artikel.

Bodylab proteinpulver

Man kan også lave en smoothie med proteinpulver – læs med her.


Bodylab produkter til din bagning

Et andet godt produkt er deres bagning og madlavningsprodukter, som er alt fra pulver og tør mix til bagning af cookies eller andre kager, hvor der kommer et godt tilskud af protein i. Desuden har de lavet et pizzamix, hvor din mel blanding er rig på proteiner og andre gode kosttilskud. Deres bagemixes indebærer også vafflemix og pandekage mix, så du blot skal tilføje enten vand eller mælk.

 • Prøv deres chokolade muffins eller vaffle dej – de er virkelig gode. 

Disse mixes fungerer på samme måde som proteinpulver fra Bodylab. Du blander pulveret i din ønskede flydende masse, og blander grundigt. Der står tilsætningsforholdene på pakkerne. 


Andre former for tilskud til hverdagen

Hos Bodylab kan du desuden blive klogere på, hvad din krop har behov for i sin daglige udvikling. Dette er blandt andet en masse vitaminer, ZMA, Omega 3 og Collagen. Og ja, du kan derfor hos dem også købe disse former for tilskud til hverdagen. Du kan evt. Også tale med din egen læge, hvis du mener at du er i underskud på vitaminer, collagen eller lignende, og her forhører dig om anbefalede mængder til din krop. Behovet kan nemlig variere en hel del.

Bodylab sælger alle former for vitamin tilskud lige fra magnesium, D-vitamin, C-vitamin til B12-vitamin. Derudover kan du købe hydrotabs, Omega 3 og fiskeolie piller. Det kan være en idé at kombinere dem med dit protein pulver fra Bodylab, men alt med måde, og vær opmærksom på at du kan indtage for mange tilskud.

Sidst men ikke mindst af deres tilskud, så kan du prøve deres collagen tilskud, som er med til at genskabe din krops naturlige kollagenniveau, hvilket påvirker hår, negle, hud og bidrager til sunde led i dit bevægelsesapparat. Der findes et hav af muligheder, som du kan se nærmere på, uanset om du er til indtagen af proteinpulver eller ej.


Hør mere om proteinpulver generelt


Angivelse af kilder og test

Om forfatteren

Scroll to Top