Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Generelt » Bodylab proteinpulver – Find gode tilbud på protein pulver

Bodylab proteinpulver – Find gode tilbud på protein pulver

Proteinpulver fra Bodylab

Bodylab er Danmarks største brand indenfor proteinpulver, og de har igennem mange år udviklet nogle af markedets bedste varianter såsom Whey 100 med chokolade, vanilje og uden tilsat sukker. Læs med her for at blive klogere på brandet, og hvor du kan finde dere protein pulver på tilbud.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Et godt tilbud med Bodylab proteinpulver

Bodylab er danskernes foretrukne brand hvad angår protein pulver. De har siden 2003 udviklet uttallige vairanter og smage indenfor pulver protein, og blandt de mest populære finder de Whey 100 med chokolade, vanilje og uden tilsat sukker. 

Deres proteinopulver kan oftest fås med gode tilbud, og du kan få fat i deres populære produkter hos massere forhandlere landet over. Bodylab sælges nenmlig både hos Føtex, Netto, Lidl og mange andre dagligvarekæder. Blandt det mest populære protein pulver findes Whey 100 uden tilsat sukker, med smag af chokolade eller vanilje. 

Siden 2003 har Bodylab udviklet markedets bedste protein pulver med gode tilbud og skarpe priser. Brandet startede ved, at udvalget af proteinpulver var begrænset, og de som eksisterede var af ringe kvalitet. Dengang kunne man ikke få en masse lækre varianter af protein pulver såsom Whey 100 med chokolade, vanilje og uden tilsat sukker. Dette besluttede Bodylab sig for at ændre på, hvorefter de begyndte at udvikle deres populære produkter. 

De har været på en langt rejse, og i dag er brandet der allerstørste i Danmark og med kraftig vækst i Sverige og Norge. På baggrund af deres mange års erfaring har brandet også stor markedsindsigt og kendskab til hvilke efterspørger, kunderne måtte have. Når du købe Whey 100 proteinpulver uden tilsat sukker med chokolade, vanilje eller en anden smag, kan du altså altid være sikker på at få protein pulver af højeste kvalitet.

Masser forskellige varianter på tilbud 

Med mere end 30.000 tilfredse kunder på Trustpilot kan du altså altid regne med, at Bodylab proteinpulver aldrig skuffer. De sælger deres produkter til skarpe priser på tilbud, og der findes massere steder, hvor du kan få fat i dit næste Whey 100 protein pulver uden tilsat sukker med chokolade, vanilje eller en anden smag. 

Hvilken variant af pulveret du vælger er helt op til dig og afhænger i høj grad af, hvad du skal bruge pulveret til. Hvis du f.eks. Køber pulveret med chokolade, kan du lave den lækreste chokolade kage uden tilsat sukker. Hvis du i stedet køber Whey 100 proteinpulver med vanilje, kan du lave lækre pandekager med smag af vanilje, helt uden tilsat sukker. Alle varianter forhandles ofte hos nærmeste supermarked med gode tilbud.

Bodylab logo

Proteinpulver kan være en genial måde at få noget ekstra protein. 

Hvilke typer af protein pulver har dette brand?

Som du nok kan fornemme på ovenstående afsnit, så har Bodylab utroligt mange forskellige produkter og produktserier, og det er ikke kun inden for denne pulver form af kosttilskud, men også alt fra proteinbarer, shakes, pandekage “pre made” pulver, kreatin, EAA, merchandise og en masse andet.

Du kan med fordel hoppe ind på deres hjemmeside og se hele deres store udvalg af produkter. De har uendelig mange muligheder for med tilskud til din kost indenfor deres univers. Du finder på deres side desuden en del forskellige tilbud i løbet af året.

Disse tilbud gælder både i november til Black Friday, til januarudsalg, sommer månederne til sommerudsalg og alle andre former for mærkedage og perioder. Men lad os dykke ned i deres udvalg og typer af protein pulver fra Bodylab.

Du finder både standard produkter i alt fra deres vaniljemsag, chokoladesmag og neutral og til special editions, som kommer ud i perioder. Vi så blandt andet her til jul at de udkom men en “juleedition” med kanel og æble smag.

Du finder hos dem også de lidt mere lækre smage såsom jordbær, hindbær, æble, kaffe, oreo m.m., som er en kende mere originalt end andre typer af smage. Deres kombinationer er en smule mere spændende, hvis man er til disse typer af smage i sin shake eller drink.

Kigger du på proteinpulver fra Bodylab kan du med sikkerhed finde noget der falder i din smag. Disse smage varierer alt efter, om der er tale om deres valleproteinpulver Whey eller deres veganske pulver. Det varierer alt efter, hvilken type, hvilke smage der er tilgængelige.

Bodylab til din madlavning

Ønsker du et kosttilskud, men er du ikke god til shakes eller lignende, hvor du bruger denne type pulver, som tidligere nævnt. Du kan i denne forbindelse købe andre produkter fra Bodylab. De laver blandt andet en hel del tilskud til madlavning.

Det er blandt andet toppings til din mad, i alt fra peanuetbutter, chokolade pålæg eller karamel sauce. Lækre smage og sager, som du kan pryde din mad med, så du får endnu mere smag og protein i din mad.

Et andet godt produkt er deres bagning og madlavningsprodukter, som er alt fra pulver og tør mix til bagning af cookies eller andre kager, hvor der kommer et godt tilskud af protein i. Desuden har de lavet et pizzamix, hvor din mel blanding er rig på proteiner og andre gode kosttilskud. Deres bagemixes indebærer også vafflemix og pandekage mix, så du blot skal tilføje enten vand eller mælk.

  • Prøv deres chokolade muffins eller vaffle dej – de er virkelig gode. 

Disse mixes fungerer på samme måde som proteinpulver fra Bodylab. Du blander pulveret i din ønskede flydende masse, og blander grundigt. Der står tilsætningsforholdene på pakkerne. 

Andre former for tilskud til hverdagen

Hos Bodylab kan du desuden blive klogere på, hvad din krop har behov for i sin daglige udvikling. Dette er blandt andet en masse vitaminer, ZMA, Omega 3 og Collagen. Og ja, du kan derfor hos dem også købe disse former for tilskud til hverdagen.

Du kan evt. Også tale med din egen læge, hvis du mener at du er i underskud på vitaminer, collagen eller lignende, og her forhører dig om anbefalede mængder til din krop. Behovet kan nemlig variere en hel del.

Bodylab sælger alle former for vitamin tilskud lige fra magnesium, D-vitamin, C-vitamin til B12-vitamin. Derudover kan du købe hydrotabs, Omega 3 og fiskeolie piller. Det kan være en idé at kombinere dem med dit protein pulver fra Bodylab, men alt med måde, og vær opmærksom på at du kan indtage for mange tilskud.

Sidst men ikke mindst af deres tilskud, så kan du prøve deres collagen tilskud, som er med til at genskabe din krops naturlige kollagenniveau, hvilket påvirker hår, negle, hud og bidrager til sunde led i dit bevægelsesapparat.

Der findes et hav af muligheder, som du kan se nærmere på, uanset om du er til indtagen af proteinpulver eller ej.

Hør mere om proteinpulver generelt

Angivelse af kilder og test


[ratemypost]

Scroll til toppen