Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Kosttilskud » Bodylab pre workout – Anmeldelse af BCAA og tilskud

Bodylab pre workout – Anmeldelse af BCAA og tilskud

bodylab pro workout

Er Bodylab pre workout i dine overvejelser om tilskud til din træning, kan du med fordel læse vores anmeldelse af de forskellige varianter. Vi sætter her fokus på virkning, smag, kalorier og anden relevant viden, som måske gør valget nemmere for dig.

Når man træner meget eller bare søger at have et sundt og aktivt liv ved siden af arbejdsdagen, kan det nogle gange være lidt uoverskueligt at samle energien til det. Derfor er der blevet udviklet produkter som disse, som kan give dig et skub, så du kan komme af sted til træningen og så forbrændt de kalorier eller hevet i det jern, du ønsker.


Vores anmeldelse

Du kan herunder læse om de forskellige varianter af Bodylab pre workout, som du kan finde på markedet. Der findes nemlig forskellige smagsvarianter, som alle er gode, og som hverken har tilsat sukker eller ret mange kalorier.
Vi kommer med vores vurdering ud fra anmeldelser og udsagn fra eksperter og fagfolk, der har lavet egne vurderinger. Derfor vil du også finde fakta og viden om produktet, som kommer fra pålidelige kilder. Læs også gerne vores artikel om Bodylab proteinpulver.


De forskellige Bodylab pre workout varianter

  • Bodylab Pre Workout pulver
  • Bodylab Pre Workour Shot

Bodylab Pre Workout pulver

bodylab pro workout
  • Dosering: 6 gr. (1 scoop)
  • Specifikationer:
  • Højt indhold af koffein
  • Højeste tillade koncentration af aktive ingredienser
  • Højt indhold af L-Citrullin

Det her gode Bodylab pre workout kommer i flere forskellige smagsvarianter, som du med fordel kan smage dig igennem, hvis du træner meget og dagligt eller ofte bruger tilskud før træningen.

Opskriften på pre workoutet er blevet optimeret så det nu har den seksdobbelte mængde af L-Citrullin, der giver energi til træningen. Derudover er der tilsat 100 mg koffein, som svarer til det daglige indtag af koffein. Det hele er naturligvis testet igennem, og derfor er det hverken farligt eller problematisk at tage dette tilskud, hvis du da ellers er sund og rask.


Blue Raspberry

Én af de absolutter bestesellers er Blue Raspberry, som har en god, syrlig og sødmefuld smag af hindbær, som giver et godt kick, inden du skal i gang med træningen. Normalt kan hindbær hurtigt blive en sød og kvalmende fornøjelse, men i og med, at der er valgt at bruge det famøse blå hindbær, kommer der et lækkertm, syrligt kick, som gør det lækkert og forfriskende.


Bubblegum Blast

Med Bubblegum Blast får du den søde og legende smag af barndommen. Her er det nemlig den klassiske smag af jordbærtyggegumi, som du kan nyde godt og få et skud af, inden du skal give dig i kast med træningen. Smagen minder meget om en blanding mellem tyggegummi og candyfloss og er derfor en sød fornøjelse.


Angivelse af kilder og tests:

Om forfatteren

Scroll to Top