Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Kosttilskud » Bodylab pandekager – Proteinpandekager med protein mix

Bodylab pandekager – Proteinpandekager med protein mix

bodylab pandekager

Med Bodylab pandekager kan du være sikker på at få det protein, du skal have i et morgenmåltid. Deres pandekage- og vaffel mix er nemlig super nemt at bruge, kan bruges til at lave proteinpandekager eller vafler med, og så smager de helt forrygende.

Lever du et sundt og planlagt liv, hvor mad er en høj prioritet, og især den rigtige form for mad, hvor kalorier og proteinkilder er nøje udvalgt, kan du med fordel vælge at bruge én af disse gode pandekagemix, da du her både får en god omgang protein, men også et smagfuldt måltid, som næsten virker forbudt, men slet ikke er det.


Lav lækre proteinpandekager og vafler

Det gode ved Bodylab Pancake & Waffle Mix er, at du både kan lave pandekager, men også kan vælge at komme dem i vaffeljernet, hvis du er mere til den sprøde skorpe på dem, fremfor fluffy proteinpandekager.
Herunder finder du de lækre smagsvarianter med vores vurdering af smag. Du kan ofte finde dem på tilbud på Bodylabs egen side, men du kan også med fordel følge med her, hvor vi løbende holde øje med priserne. Læs også om Bodylab proteinpulver mere generelt her.


De forskellige Bodylab pandekager

  • Classic – Bedste alsidige mix

Classic – Bedste alsidige mix

Med smagsvarianten Classic, får du en alsidig smagsvariant, som kan bruges til flere formål. Den kan nemlig både bruges som proteinpandekager, men kan også sagtens laves til vafler. Du kan komme forskellige toppings på, eksempelvis proteinnutella, salted caramel sovs, bær og frugt, eller spise dem, som de er.

Her får du nemlig Bodylab pandekager, der har en god, lidt sød smag, der kan bruges til mange forskellige formål. Med 30% protein og et lavt sukkerindhold kan du nemt vedligholde din sundelivsstil. Alt du skal gøre er at tilsætte noget vand til din portion, tilberede den på den ønskede måde, og viola – så har du lækre proteinpandekager eller vafler.


Gode toppings til dine Bodylab pandekager

zero topping

Skal den have hele armen, men skal det også være inden for rammerne af din livsstil, kan du jo med fordel bruge Bodylabs forskellige toppings, som alle har et lavt sukkerindhold eller slet ingen tilsat sukker, højt proteinindhold og naturligvis gode smage.

Du kan her finde de mange lækre muligheder, som du kan komme på dine proteinpandekager, så de bliver endnu mere syndige at se på, men slet ikke at spise.


Angivelse af kilder og tests:

Om forfatteren

1 kommentar til “Bodylab pandekager – Proteinpandekager med protein mix”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top