Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Generelt » BodyLab omega 3 fiskeolie – Gode tilskud til din kost

BodyLab omega 3 fiskeolie – Gode tilskud til din kost

bodylab omega 3 fiskeolie

Savner du lidt ekstra tilskud til din kost, så kig mod BodyLab omega 3 fiskeolie, som bidrager til god hjerte- og hjernefunktion, som i sidste ende påvirker dit samlede helbred. Du kan spise omega 3 gennem din kost ved indtagen af fisk, men hvis dette ikke er muligt for dig, kan du nemt tilføje dette til din kost.

Du er dækket fint ind med omega 3, hvis du ca. spise fisk 2-3 gange ugentligt, men ellers er det en klar anbefaling af alliere sig med tilskud i form af fiskeolie. Derfor sætter vi dig her lidt ind i, hvad det er, hvor du køber det og hvem BodyLab er – som er markedsledere indenfor kosttilskud.

Hvad indeholder produktet?

Med BodyLab omega 3 fiskeolie får du et produkt som indeholder koncentrerede fiskeolier i form af EPA og DHA. Disse to koder er en sammensætning af de langkædede fedtsyrer. Den sidste omega 3 fedtsyrer, som findes er ALA, som kommer fra planteolier, frø og nødder.

Læs på mydinners meget mere om alle former for produkter, i alt fra iRobot reservedele og ekstra udstyr og tilbehør til Roomba generelt. Vi deler ud af viden om alt indenfor netop proteinpulver og udstyr i hjemmet.


Læs andre artikler fra Mydinners:

Angivelse af kilder:

Om forfatteren

Scroll to Top