Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Generelt » BodyLab hydro tabs – Find bedste tilbud på bl.a. citrus

BodyLab hydro tabs – Find bedste tilbud på bl.a. citrus

bodylab hydro tabs

Kender du ikke til BodyLab Hydro Tabs eller tabletter, så er det på tide. Disse sukkerfrie brusetabletter med forskellig smag er det perfekte tilskud til dit væskeindtag. De er rige på mineraler og vitaminer og kan desuden fås med koffein. Du finder dem ofte på tilbud på deres egen hjemmeside, som du finder herunder.

Hydro tabs, eller elektrolytter, er med til at opretholde væskebalancen i kroppen, så du får den rette mængde vitaminer og mineraler til netop dette. Du finder blandt andet en del C-vitamin i disse tabs, som bistår til at mindske træthed og udmattelse samt dehydrering.

Elektrolytter eller tabletter?

Nu nævner vi også elektrolytter, hvilket du måske også er stødt på før. Elektrolytter er det samme som denne type af tabletter, da det er tilskud til de daglige vitaminer og mineraler i kroppen. Du kan nemt og hurtigt få gode mineraler ind i kroppen, som giver den overskud og energi.

BodyLab hydro tabs eller elektrolytter kan tilsættes til din sportsdrink i forbindelse med energi tilskud. Det giver ekstra kulhydrater, da BodyLab Carb består af 100% maltodextrin. Du opløser 1 tablet i ca. 500 ml vand, og drikker dette inden eller under træning.

Det er desuden anbefalet, at du maksimalt indtager 4 tabletter dagligt. Du kan købe i forskellige smage, så du varierer smagen på dine tabletter.

hydro tabs bodylab

Forstå endnu mere om træning og kosttilskud

Her på siden, kan du desuden læse meget mere om kosttilskud, vitaminer, træning, proteinpulver og en masse andet relateret herunder. Vi går op i, at du bedst muligt er sat ind i tingene, inden du starter op på dit træningsforløb.

Læs blandt andet artikler om følgende emner:

Foruden kosttilskud og trænings viden, så har vi på mydinners et formål om at give dig den rette indsigt i produkter eller services før du køber eller bestiller disse. Derfor har vi samlet et utal af guides til de bedste i test på markedet indenfor flere 100 forskellige produktkategorier.

Det er alt fra iRobot reservedele og ekstra udstyr og tilbehør til Roomba generelt og til de bedste airfryer. Bliv endnu klogere på en masse ting i hjemmet – foruden viden om BodyLab Hydro tabs tilbud eller ej.

BodyLab Hydro Tabs tilbud eller rabat – hvor?

Men, hvor finder du egentlig disse skønne elektrolytter eller BodyLab Hydro tabs tilbud eller rabatter? Den første anbefaling er med sikkerhed at holde øje her på siden, som guider dig direkte ind til BodyLabs egen hjemmeside. Du finder ofte her en del forskellige rabatter på deres produkter, herunder også deres elektrolytter.

Er du ikke til BodyLab proteinpulver eller kosttilskud, så kan du også læse mere om andre produkter i alt fra BodyLab Whey 100, Nutramino, Muprh proteinpulver og mange andre.

Et godt BodyLab Hydro tabs tilbud spare dig ofte for omkring 10-15 kr. alt efter hvad tabletterne som udgangspunkt står til. De koster som udgangspunkt omkring en 49 kr., og derfor handler besparelserne selvfølgelig blot om nogle få kroner.


Læs andre artikler fra Mydinners:

Angivelse af kilder:

Om forfatteren

Scroll to Top