Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Generelt » BodyLab diet shake – Nærende og velsmagende

BodyLab diet shake – Nærende og velsmagende

bodylab diet shake

Har du en travl hverdag eller blot ønsker at holde vægten ved lige på en sund og nem måde, så kan Bodylab diet shake være et godt alternativ til dig. En servering sikrer dig alle de nødvendige vitaminer, fibre, mineraler og proteiner med kun få kalorier.

Det er vigtigt, at du ikke erstatter alle dine måltider med kosttilskud som dette, men blot anvender det som et supplement til en sund og nærende kost. Du kan med fordel erstatte en til to af dine daglige måltider med dette produkt.

Alt du skal vide

Der findes tre smagsvarianter af en Bodylab diet shake, som du kan afprøve. Der er en chocolate, strawberry og vanilla milkshake, så du kan vælge den eller de smage, du bedst kan lide. Du kan også med fordel købe flere varianter, så du kan udskifte dine shakes efter behov uden at gå død i én smag.

En pose indeholder 20 serveringer á 55 g per servering. Med den viden kan du få et overblik over, hvornår du skal huske at købe nye poser.

bodylab shake

Hvis dit mål er at gå ned i vægt og tabe dig, så vil vi anbefale dig at anvende Bodylab diet shake fremfor almindeligt whey proteinpulver. Det er fordi, det er et decideret måltidserstatningspulver, der kan reducere dit daglige kalorieindtag.

Den overordnede vej til et vægttab er at holde styr på dit kalorieindtag, hvor du sørger for ikke at indtage flere kalorier end du forbrænder. Hertil er en diet shake en god måde, at sikre sig at et eller to af dine daglige måltider ikke indeholder for mange kalorier.

Hvis du derimod ønsker at opbygge muskelmasse i forbindelse med din træning, så kan proteinpulver være et bedre alternativ. Du kan læse vores store guide til det bedste proteinpulver test 2023 og finde det produkt, der passer bedst til dig.

Som sagt anbefaler vi ikke, at du erstatter din kost fuldstændig med kosttilskud, men det kan være fordelagtigt at erstatte et enkelt måltid, hvilket du også kan læse mere om i denne artikel. Det kan også være en lifesaver på de dage, hvor du enten ikke har tid eller overskud til at stå og mealpreppe eller lave mad.


Læs andre artikler fra Mydinners:

Angivelse af kilder:

  • Læs mere om Bodylab diet shake og andre produkter

Om forfatteren

Scroll to Top