Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Kosttilskud » Bodylab Creatine Monohydrat – Kreatin pulver tabletter rabat

Bodylab Creatine Monohydrat – Kreatin pulver tabletter rabat

Bodylab kreatin monohydrat pulver tabletter

Et af de mest velkendte kosttilskud i forbindelse med træning og muskelforøgelse er protein og kreatin pulver, og med BodyLab Creatine Monohydrat tabletter kan du nemt nå dit daglige indtag. Det anbefales at indtage 3 g. kreatin dagligt, hvilket svarer til 6 tabletter. Vi giver dig al den information, du skal bruge, og hjælper dig med at finde tilbud og rabat på produktet.

Kreatin pulver giver dig et dagligt skud af energi til dine muskler, så de kan arbejde hurtigere og mere effektivt. Det giver desuden øget restitution. Bodylab tabletter kan være nemmere at have med rundt, end den normale pulverform og så slipper du for at afmåle og blande det op.

Bodylab kreatin tabletter – 180 stk

Øger muskelstyrke og hurtigere restitution

Bodylab kreatin pulver tabletter

Over 38.000 gode anmeldelser

Bodylab

✅ 4,8 stjerner med +38.000 anmeldelser
✅ 1-2 dage levering og fri fragt ved køb af over 99,-
  • Giver 3 g kreatin dagligt
  • Veldokumenteret kosttilskud
  • Populært produkt

Sådan bruger du det

Du kan dagligt indtage 6 tabletter sammen med et måltid, som giver dig 3 g. Kreatin, som er den anbefalede daglige dosis. Du kan sluge Bodylab Creatine Monohydrat med vand på vej til eller fra træning, eller sammen med måltider i løbet af dagen. Du kan evt. indtage dem sammen med hurtige kulhydrater inden træning for at forberede musklerne.

Kreatin produceres naturligt i vores kroppe for at hjælpe vores muskler med energi, men man får blot begrænsede mængder gennem kosten, og derfor er der flere, der benytter sig af kreatin pulver blandet med vand eller som tabletter. Det er mest tiltænkt til sportsudøvere eller folk, der dyrker intensiv styrketræning ved kortvarige dynamiske discipliner.

Godt at vide om kreatin kapsler

Kreatin tabletter eller kapsler om man vil, er et kosttilskud, der ikke har synderligt stor relevans i forbindelse med udøvere af udholdenhedstræning. Det har primært en effekt for kraftbetonede og anaerobe sportsgrene såsom bodybuilding, styrketræning, vægtløftning, sprint, kuglestød osv. Det er altså ikke et tilbud på Bodylab kreatin tabletter du skal tage imod, hvis du skal løbe et marathon.

Hvis man overholder den daglige dosis på 3 gram kreatin om dagen, bør man som en tommelfingerregel holde 2 ugers pause for hver 6-8 ugers brug. Det er underordnet om du indtager det som i pulverform eller som kapsler, det handler udelukkende om præferencer for indtag. Det kan være nemmere med tabletter, da de ikke skal doseres og blandes op ligesom pulveret, og da de nemt kan medbringes rundt omkring og ikke kræver andet end et glas vand at indtage.

Bodylab kreatin tabletter på tilbud

Bodylab er nummer 1 i Danmark, når det kommer til kosttilskud til træning, og det er med god grund. Deres kreatin tabletter og pulver er nemlig af fineste kvalitet. Finheden måles på antallet af mikroner (mesh) pr. enhed kreatin, og den type der anvendes i Bodylab kreatin, er på 200 mesh, som er den fineste kvalitet, der findes.

Jo finere kvalitet det har, jo nemmere optages det i kroppen og har derfor en hurtigere virkning. Hvis man indtager det efter træning sammen med hurtige kulhydrater og proteinpulver, forstærkes insulinresponset og dermed optaget af kreatin tabletter.

Der er ofte tilbud at finde på deres egen hjemmeside, så du kan med fordel holde øje og slå til, når der er rabat på disse kreatin piller. Hvis du indtager dem hver dag, kan det betale sig at købe dem ind, når der er penge at spare. På den måde kan du også købe større mængder ind, så du aldrig løber tør og samtidig sparer penge gennem rabat og tilbud.

Musclehouse

Har du spørgsmål angående:

Om forfatteren

Scroll to Top