Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Generelt » BodyLab BCAA – Effektiv proteinkilde og kosttilskud

BodyLab BCAA – Effektiv proteinkilde og kosttilskud

bodylab bcaa

Vi hjælper dig med at blive klogere på BodyLab BCAA – og hvorfor det er godt for kroppen. BCAA er en forkortelse af Branched chain amino acids, og er forgrenede aminosyrer. Dette tilskud indeholder 3 forgrene aminosyrer: Leucin, Isoleucin og valin. Disse er essentielle for muskelopbygningen.

BCAA er altså ikke det samme som proteinpulver, men er noget man stadig bruger i forbindelse med kosttilskud. Flere benytter denne form for tilskud ved siden af proteinpulver, som ekstra energi tilskud og til muskelopbygning.

Deres produkt er 100% vegansk, hvorfor dette passer til alle forskellige behov og ønsker. Så alt efter din diæt og kost, kan du med sikkerhed supplere med dette.


Hvor køber jeg dette produkt?

Du kan købe dette produkt adskillige steder, det er ofte at finde i både fysiske butikker og til tider på apoteker. Men skal du have det gode store overblik, er det nemmest for dig at holde øje online. Hvor guides som denne har samlet information og links til køb.

Hos BodyLab finder du ofte gode tilbud, som kan spare dig nogle procenter på produkterne. De har til tider 30-40% på både deres proteinpulver og BCAA. Der er flere forskellige mærker, som producerer dette produkt, og du kan derfor være opmærksom på kvalitet og pris forskellige steder.

Vi vil dog klart anbefale BodyLab BCAA, da dette brand gennem mange år har udviklet produkter af super høj kvalitet, og uden at gå på kompromis med produktets billige pris. Her kan alle være med. Med dette produkt kan du mindske muskelømhed og hurtigere restitution i forbindelse med træning.

bcaa tilskud

Hvordan bruger man BCAA?

Når du skal benytte dig af denne form for tilskud, bør du indtage det før træning, så det kan arbejde mens din krop er i arbejde. Det er også muligt at tage under og efter træning, men det har klart den bedste funktion, hvis du indtager det før. Ved at tage det før træning, sikrer du at have rigeligt med forgrenede aminosyrer, som opbygger muskler.

Du kan både købe BodyLab BCAA som pulverform men også som tabletter/piller. Det gør det fleksibelt alt efter hvordan du helst foretrækker at indtage det.

Læs om mange flere ting hvad angår din træning, da vi her på siden hos Mydinners opdaterer dig på viden om mange forskellige ting. Du kan blandt andet læse artikler og indlæg som:

Hvilke produkter finder du ellers i forbindelse med træning?

Går du meget op i din træning, og ønsker tilskud til alt fra kost og energi, så findes der en del forskellige produkter, som du kan stifte bekendtskab med og til. Du kan blandt andet overveje at kigge mod elektrolytter eller som de kaldes hos BodyLab Hydro Tabs.

Disse Hydro tabs bidrager med ekstra vitaminer og mineraler, som giver ekstra energi og styrke. De kan ofte købe et rør med tabs til under 50 kr. Disse tabletter kan du desuden tage selvom du benytter dig af BodyLab BCAA tilskud.


Læs andre artikler fra Mydinners:

Angivelse af kilder:

  • Læs mere om BCAA med Suplab.dk
  • cbc.ca – hvorfor er det godt for kroppen

Om forfatteren

Scroll to Top