Nedenfor kommer vi med vores bedste bud på en nem og lækker opskrift på blomkålsris. Det er nemlig ikke bare super velsmagende og går til utallige retter, men er også utrolig nemt at lave. Følg vores guide og spis blomkålsrisen som tilbehør til enhver hovedret.
Denne opskrift er meget nem at følge og indeholder ingen sjældne ingredienser, så alle kan være med. Du kan desuden vælge at krydre dem med alverdens krydderier.
Find også vores bud på kold kartoffelsalat her.

Blomkålsris opskrift
Equipment
- Pande
Ingredienser
Blomkålsris
- 1 stk blomkål
- 1-2 spsk olie olivenolie
- 1 fed hvidløg Saltet
Sådan gør du
Blomkålsris
- Tilsæt olie og hakket hvidløg på en varm pande og svits hvidløgen
- Kom blomkål på panden og svits i ca. 10 minutter
- Tilsæt krydderier efter ønske
Video
Noter
Nutrition
Som tilbehør til enhver hovedret
Efter at have givet dig i kast med denne super nemme og lækre opskrift på blomkålsris, kan du spise det som tilbehør til enhver hovedret. Risen indeholder nemlig ikke meget smag i sig selv, hvorfor du kan tillægge præcis den smag, du ønsker.
Risen går perfekt som tilbehør til pulled pork i ovn. Find vores bud her.
Som nævnt kan du altså tillægge din blomkålsris massere fantastiske smage alt efter hvilke krydderier, du bedst kan lide. Vi anbefaler, at du altid krydrer risen, da blomkål ikke har en naturlig smag.
I vores opskrift kommer vi med et bud, som har en fantastisk smag af blandt andet hvidløg. Hvis du ikke bryder dig om smagen af hvidløg kan du selvfølgelig undlade at benytte denne ingrediens i retten, men i stedet benytte dine yndlings krydderier.