Blender bedst i test - Favoritterne på markedet

Med en god blender i køkkenet har du masser af muligheder for at tilberede de bedste og lækreste retter, snacks og drikke, der kan få enhver mund til at løbe i vand. Om det er en den bedste i test, du leder efter, eller måske en mini blender til de små, hurtige opgaver, så er der masser af muligheder at vælge imellem.

Blender bedst i test 2022

Skal du have udvidet dit sortiment af gadet i køkkenet, så er der naturligvis masser af muligheder i dag. Der findes nemlig rigtig mange gode maskiner, som du kan drage fordel af, når du skal ud og trylle i køkkenet. Nedenfor giver vi vores anbefalinger til ét af de bedste valg i køkkenet.

Vores anbefalinger

Delonghi La Specialista - espressomaskine

Delonghi La Specialista

Siemens EQ.6 S500 espressomaskine

Sense Appliances SEM07S

Siemens EQ.6-S500-2

Siemens EQ.6 Series 500

Interesseret i flere espressomaskiner? 🚀

Er du interesseret i at se på flere espressomaskiner? Så Elgigantens udvalg af maskiner.

elgiganten logo

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Bliv din egen Masterchef i køkkenet, så du og familien kan nyde lækre retter hver eneste dag og kolde, læskende drikke i sommermånederne. Med en god blender kommer man nemlig rigtig langt, og derfor har vi også fundet de bedste frem, så du ikke behøver at søge hele internettet igennem for de bedste.

I denne artikel

Her får du overblikket over de bedste blender på markedet i 2022. Vi har samlet en masse research, og lavet en guide, som viser hvilke blender bedst i test, så du hurtigt kan tage et valg, og købe en til enten hjemmet, på farten, eller til hvor du nu står og mangler en.

Det bedste blender i test 2022

Vitamix Explorian E310 Blender

Vitamix Explorian E310 blender

Prisklasse: 3.000 – 3.599 kr.

Fordele:

Produktdetaljer:

kitchenone

Det skal du vide, før du køber Vitamix Explorian E310

Se produkt

Vi har valgt netop denne blender som vores favorit, da den klarer bedst i test på mange områder, herunder ved blendning af bær i smoothies. Her opnår man nemlig et professionelt resultat.

Der findes næsten ingen grænser for, hvad denne Vitamix Explorian E310 blender ikke kan klare. Selvom den er en af de mindre blendere i serien klarer din stadig sine opgaver til UG og kan lave alt fra silkebløde smoothies til lækre supper, is og puré. Det er kun din fantasi, der sætter grænserne for den lille blender. 

Vitamix er generelt ikke kendt for at ligge i den billige prisklasse. Selvom denne model ikke kan betegnes som direkte billig, ligger den dog i en prisklasse, der gør den lidt lettere at komme i nærheden af. Hertil skal det også nævnes, at man betaler for kvaliteten – og det får du om nogen i dette vidunder af en blender.

Sage the boss to go

Sage The Boss To Go smoothie maker BPB 550 BAL blender

Prisklasse: 1.399 – 1.499 kr.

Fordele:

Produktdetaljer:

Det skal du vide, før du køber Sage The Boss To Go smoothie maker BPB 550 BAL blender

Se produkt

Leder man efter en smoothiemixer to go, så er denne maskine fra Sage et rigtigt godt bud. Den blender nemlig suverænt godt, og så er den endda rigtig god til at knuse isterninger.

Sage The Boss To Go smoothie maker BPB 550 BA er anbefalet af flere, når emnet falder på den bedste lille blender i test i 2022. Som før nævnt skyldes det blandt andet at denne blender er udstyret med en kraftfuld motor og særligt skarpe knive, som gør den i stand til at knuse selv frosne genstande til en lækker cremet masse.

Denne blender kan du sommetider også være heldig at finde på tilbud og til en billig pris. Det betyder også at den kommer ned på en pris, hvor du får rigtig meget kvalitet for din penge. Bestemt et godt køb, hvis du er på udkig efter en blender bedst  i test i 2022.

Sage the boss to go

KitchenAid 5KSB8270

Prisklasse: 1.399 – 1.499 kr.

Fordele:

Produktdetaljer:

elgiganten logo

Det skal du vide, før du køber KitchenAid 5KSB8270

Se produkt

Denne KitchenAid blender er blevet kåret til bedst i test af Forbrugerrådet Tænk på baggrund af sin alsidighed, sin gode ydeevne, flotte design og høje brugervenlighed. Denne blender er et godt valg til dig, der ønsker en flot maskine med god kraft.

Er du vild med at starte dage med en lækker og cremet smoothie? Så er det måske KitchenAid 5KSB8270 blender, der skal pryde dit køkkenbord. Udover at den kommer i et yderst lækkert design, så er den også i stand til at knuse frosne genstande som i form af frugt og grønt.  

Modellen roses desuden for nemt at kunne afmonteres og skilles fra hinanden, så delene nemt og hurtigt kan rengøres i opvaskemaskinen. Det gør morgenerne en del sjovere og nemmere, at du blot kan smide delene i opvaskemaskinen – og lade den klare det kedelige arbejde.

KitchenAid 5KSB8270 kan fås i de fleste moderne isenkræmmere og er ofte at finde på tilbud. Derfor kan du med fordel væbne dig med tålmodighed, hvis du ønsker at finde en god pris i 2022.

Bedste allround produkt

Ninja HB150EU blender

Se produkt

Med sine utrolig skarpe knive kan Ninja HB150EU blende selv de hårdeste ingredienser til den glatteste masse. Eksperterne er især imponeret over dens evne til at blende bladgrønt til en ensartet drik.

Navnet på blenderen siger i sig selv heller ikke så lidt. Ninja HB150EU kan nemlig nemt, hurtigt og uden problemer klare at blende selv nogle af de mest genstridige madvarer. Denne model er modsat flere af ovenstående, ikke en lille model, og derfor er prisen også ekstra god. Her får du nemlig et rigtig godt produkt til en billig pris, hvor alle kan være med. Er du heldig kan du også gøre et scoop og finde den på tilbud. 

Det kan vi lide:

  • Ekstremt skarpe knive
  • Hurtig og effektiv i brug
  • 16 forudinstillede funktioner

Produktdetaljer:

Mærke: Ninja

Prisklasse: 1.000 – 1.149 kr.

Motorkraft: 1.000 Watt

Kapacitet: 1,7 liter

Hvordan vælger man den bedste blender?

Som du kan se ovenfor, så findes der forskellige typer og effektivitet, og derfor er der også altid stor forskel på, hvad de enkelte bedst i test maskiner er gode til. Har blenderen stor motorkraft, så er den især god til at slå til, når hårdere ting, såsom gulerødder eller frosne frugter skal have en tur.

Det dyreste valg er derfor ikke nødvendigvis det bedste. Tværtimod, så kan den dyreste blender have nogle egenskaber, der ikke egner sig til netop de behov, du har. Derfor anbefaler vi, at du først og fremmest gør dig klart, hvad det er for nogle funktioner, din maskine skal have.

Nedenfor kan du læse om nogle overvejelser, som vi mener, at du bør have inden du vælger den rette maskine for dig.

En stor eller en lille blender?

Måske behøver du ikke den største. Det kan være at en lille blender er det helt rette valg for dig. Er du eksempelvis planer om at bruge din maskine som smoothie blender om morgenen, som du kan tage med på farten, så kan en lille blender især være god. De er nemlig ofte rigtig gode til at blende frosne bær og frugter, og så er den nem og overskuelig at have med at gøre.

Ved de fleste mini blendere medfølger små beholdere, krus eller lignende, som selve smoothien blendes i, og som kan tages med på farten. Derfor kan en mini blender være rigtig god, når det kun er til én person eller til morgenmaden to go.

Hvad må den koste?

Er du ude i at skulle lave en større investering i en mixer, så har du måske også et større rådighedsbeløb. Det er dog altid lækkert at finde en blender på tilbud, og derved spare nogle penge, uanset, hvor meget man ønsker at bruge på sit køb.

Man kan ofte få en billig blender på tilbud i diverse hvidevarebutikker, hvor der jævnligt kører kampagner med netop disse. Så leder du efter en billig en, så kig også efter blendere på tilbud, for at spare lidt skillinger.

Sådan kan du bruge din blender

Du kan bruge din mixer du rigtig mange ting, og derfor er den også din bedste ven i køkkenet, både når du skal lave aftensmad, morgenmad eller måske en lækker snack.

Vi har her samlet nogle af vores favoritter, som man kan lave i sin mixer, hvad end det er en lille blender til smoothies eller den helt store version til lækre supper.

Er du i humør til en lækker, kold drik, især hvis solen skinner og temperaturen siger sommer, så har vi det helt rette til dig. En lækker milkshake er nemlig aldrig dårligt, og slet ikke, når det er 25 grader og høj solskin udenfor.

I nedenstående video kan du se en video om, hvordan du laver den bedste jordbærmilkshake.

Er du mere i humør til noget varmt? Måske fordi det er efterår, bladene er faldet af træerne og vejret er lidt småkedeligt og gråt. Så er en varm smagfuld suppe lige sagen. Vi, hos Produkeksperten, er vilde med supper, og her kommer blenderen naturligvis også ind i billedet.

De fleste blendere kan nemlig blende enhver suppe til den mest glatte og cremede oplevelse, og derfor anbefaler vi også, at du hiver maskinen frem, når du skal have suppe næste gang.

I denne video finder du en skøn opskrift på en suveræn tomatsuppe, der er nem at lave og smager himmelsk.

Du kan med andre ord bruge din blender til rigtig mange spændende ting, og derfor er det bare om at hoppe ud i det.

Start din morgen på bedste og sundeste vis

Som nævnt ovenfor kan de fleste blendere både klare aftensmaden og stille dine trang til søde sager. Men faktisk er den uundværlige køkkenmaskine også en sublim gæst, når morgenmaden skal tilberedes. 

Ønsker du en sund, lækker og god start på dagen, så kan du nemlig lave de lækreste morgenmadsbowls og smoothies med den effektive køkkenmaskine. 

Kun din fantasi og indholdet af dit køleskab og din fryser sætter grænserne for, hvad du kan komme i din morgenmadssmoothie. Skal dagen helst starte sødt, så prøv at blendt frosne bær med banan og et skvæt mælk eller vand. 

Drømmer du om at få lidt flere grøntsager indenbords hver dag – så kan du med fordel lave en lækker grøntsagssmoothie. Og frygt ej – de kan sagtens smage både lækkert og cremet. 

Hemmeligheden er at tilføje grøntsager som agurk, spinat, avocado og broccoli og akkompagnere det med en god sjat syre i form af citron og sødme fra en halv banan, et par jordbær eller hvad der ellers måtte gemme sig derhjemme i køkkenskabene.

Har du typisk travlt om morgenen, og ikke tid til at hakke, blende og derefter nyde i ro og mag, så kan du med fordel investere i en lille blender, der ofte er at finde til en billig pris på tilbud, og som nemt kan tages med på farten. Flere af de små modeller kommer med et smart og tæt låg, så du kan tage den med på farten og nyde din morgenmad i toget, bilen eller på arbejde. 

En stor blender

Der kan både være fordele og ulemper ved at købe en stor blender. Det kommer selvfølgelig an på, hvad du har behov for at bruge den til og hvor store portioner du skal lave. Men køkkenmaskiner kan hurtigt blive ret store og voldsomme at have i køkkenet og de kan være svære at finde plads til i skabene. 

Så hvis du ikke har brug for meget kapacitet og det kniber lidt med pladsen i køkkenet derhjemme, kan du overveje at kigge efter en der er lidt mindre. 

Det her skal du overveje inden du køber en ny blender

Kvaliteten på maskinen er essentielt at tjekke op på, hvis du gerne vil have at din smoothie eller suppe skal være lækker og ensartet. Når det kommer til kvaliteten er det også vigtigt at du kan bruge blenderen til det du gerne vil, f.eks. hvis du gerne vil kunne bruge den til isterninger, så skal kvaliteten og effektiviteten være i orden. 

Nogen gange kan prisen også afspejle hvor holdbar den er, så hvis du køber en super billig en kan du måske heller ikke forvente at den holder for evigt og kan blende hvad som helst du propper i den. 

Kapaciteten på din kommende blender er i høj grad værd at overveje, specielt i forhold til det du gerne vil bruge den til. Hvis du gerne vil kunne lave store portioner af f.eks. suppe til en masse gæster eller bare til at gemme i fryseren, så er det en god idé at gå op i hvor mange liter den kan indeholde og om det er en stor blender. 

Hvor stor blender er kan også være afgørende for pladsen i dit køkken eller i skabene, så udover det du gerne vil bruge din blender til er det også værd at overveje om du har plads til den derhjemme.

Hvor ofte du får brug for din blender kan også være afgørende for hvor god en kvalitet du beheøver og hvor omstændig den er at have i køkkenet. Hvis du skal bruge den stort set hver dag eller flere gange om ugen, så kan det være en rigtig god idé at bruge lidt ekstra penge på at sikre at kvaliteten er i top, så du er sikker på at den blender bedst i test. 

Hvis du ikke skal bruge den så ofte kan du måske godt nøjes med en der ikke er af bedst kvalitet og bare skal kunne klare arbejdet, når du i ny og næ skal bruge den. Størrelsen på blenderen kan også være en faktor der spiller ind i forhold til hvor stor den behøver at være. Hvis du ofte skal hive den frem fra skabet skal den måske ikke være for omstændig at rykke rundt på og opbevare, men hvis den skal stå fast fremme på køkkenbordet kan det måske godt være en stor blender du skal købe.

Hvis du godt kan lide at dine køkkenmaskiner har lidt flere forskellige funktion end det eneste formål, som navnet antyder, kan det være at du også skal overveje hvilke funktioner du får med i købet når du vælger en blender. 

Flere blendere har forskellige automatiske programmer, om det er rengøring eller forudindstillede programmer, så kan de bidrage med forskellige ting der måske gør det nemmere at bruge den. 

Sidst men absolut ikke mindst er prisen jo en faktor som du bør overveje, når du skal købe en maskine. Det hænger som sagt sammen med størrelse, kapacitet osv., så hvis du først beslutter hvad du har brug for og derefter kigger på prislejet, kan du sikkert finde den rette blender bedst i test til dine behov. 

Angivelse af kilder og tests:

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.