Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Generelt » KitchenAid Artisan røremaskine – se priser og tilbud her

KitchenAid Artisan røremaskine – se priser og tilbud her

Du har måske hørt om den allerede, Varimixer Bjørn Teddy røremaskine er kommet for at blive i 2022. Maskinen er både elegant og har funktionaliteter.

Lille, elegant og fås i et utal af forskellige farver. Varimixer Bjørn Teddy røremaskine er blandt vores absolutte favoritter og så kommer den endda på tilbud løbende.

Hvorfor skal du vælge Teddy som din næste køkkenmaskine?

Bjørn Teddy røremaskine er et super professionelt værktøj i ethvert køkken – stort som småt. Maskinen er robust og solid og kan blande mange forskellige masser sammen med alt fra flydende, seje og tunge ingredienser ved både lav og høj hastighed.  Den kan mikse op til 5 liter ad gangen. 

Denne model fra Varimixer er nem at anvende og kan reguleres med én enkelt knap, som er gennemgående og dermed sidder på både højre og venstre side af apparatet. Den er dermed nem at placere i ethvert køkken, da den kan benyttes til fulde, selvom den placeres op ad en væg. 

Desuden vil du, med en Teddy køkkenmaskine, opleve, at den står meget stabilt fast på dit køkkenbord, da der under dens fod er fastsat en stærk sugekop, så den ikke ryster eller bevæger sig under omrøring og æltning.


Kvalitet og materiale i top

Denne Køkkenmaskine er nem at rengøre, da både skål og diverse medfølgende redskaber er fremstillet i rustfrit stål og dermed også tåler maskinopvask.

 Tilbehørsdelene, der passer til Bjørn røremaskine er bl.a. et piskeris. Riset er lidt længere end i de fleste andre bedst i test køkkenmaskiner, hvilket sikrer, at den får rørt alle ingredienser grundigt sammen, da den kan komme dybt ned i skålen.

Derudover medfølger der en dejkrog og en spartel, så du kan anvende det bedste redskab til netop den masse, du skal have rørt eller æltet sammen. En anden original tilbehørsdel, der passer perfekt til Bjørn Teddy Varimixer er et låg, så du kan stille en dej til hævning med overdækket beskyttelse. 


Tilkøb af flere funktioner

Hvis du ønsker, at din maskine skal have endnu flere funktioner, kan du også tilkøbe en kødhakker i bedste kvalitet, som let kan monteres på maskinens udtræk. Med denne kan du stoppe diverse typer af kød ned i den kraftfulde hakker og opnå den ønskede tykkelse på kødet med de forskellige hulskiver.  

Varimixer køkkenmaskine er derfor et oplagt valg til dig, der ønsker en hjælpende hånd til forskellige typer madlavning.

Søger du en kraftfuld maskine der kan få projektet derhjemme til at gå bare en smule hurtigere? så kunne dette meget vel være den bedste køkkenmaskine du køber i 2022.

Se de senest anmeldte røremaskiner

Angivelse af kilder:

Om forfatteren

Scroll to Top