Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Artiklens dato er et udtryk for opdateringsdatoen. Artiklerne inkluderer blandt andet produkter fra partnerskaber.

Billig proteinpulver - Den bedste gratis guide til dig

billig proteinpulver

Vi lever i en verden hvor sundhed og træning, for de fleste, er i højsædet. Dertil findes der et utal af produkter, til at hjælpe dig med at komme i form eller opbygge din muskelmasse hurtigere. Dog kan disse produkter gode være dyre, og det er derfor ikke alle, som kan finde plads i budgettet til det.

Her er vi dykket ned i proteinpulver, som mange i fitness-verdenen bruger som kosttilskud til deres træning. Du finder derfor her en guide over billig proteinpulver, så budgettet ikke længere skal være en udfordring.

Proteiner er opbygget af aminosyrer, som er med til at styrke mange forskellige dele af kroppen, blandt andet enzymer, væv, celler og antistoffer. Når det kommer til træning, er billig proteinpulver også med til opbygningen af muskelmasse, når proteinet bliver opbygget i musklerne.

Billig proteinpulver er absolut ikke lig dårlig kvalitet, og det vil du opdage, når du læser gennem vores guide her.

Hos Mydinners har vi til opgave at udvælge de bedste produkter på markedet til dig som forbruger. Dette gør vi ved at lave en grundig research af de forskellige produkter, vi anbefaler.

Vi undersøger blandt andet forhandlerens hjemmeside, produktspecifikationer og forskellige features. Derudover sammenligner vi forbrugernes anmeldelser af produktet samt undersøger og gennemlæser andre tests af produktet. 

De produkter, som du finder i artiklen, kan du som regel købe hos vores partnere, og vores research og test af produkterne er udarbejdet af vores professionelle og subjektive kollegaer. Dermed kan du hos os blive klogere på, hvilket produkt du skal vælge, hvis du er i tvivl om produktets specifikke fordele og ulemper.

Hos Mydinners vurderer vi produktet ud fra:

billig proteinpulver

#1 Bodylab Whey 100

Billigt, glutenfri og uden tilsat sukker. Et godt køb for pengene!

Bodylab Whey 100

billig proteinpulver

Se priser på Bodylab Whey 100 her

laktosefri proteinpulver

109 Kr.

Læs dette før du køber Bodylab Whey 100

Denne danske virksomhed er en stor kending i fitness-verdenen, og måske du allerede er støt på den før. Bodylab er kendt for at være en af de helt store forhandlere af proteinpulver, og blandt de mange produkter finder du også veganske og billige muligheder.

Whey 100 er dansk produceret i det nordlige Jylland, Hadsund. Udover at være billig, er dette proteinpulver også glutenfri og uden tilsat sukker. Proteinen brugt her er udvundet af komælk og består af 100% rent udenatureret valleprotein -isolat og -koncentrat. Whey 100 er et billig proteinpulver, som nemt blandes ud i vand, mælk eller juice.

Når det kommer til smagene i Bodylab Whey 100, er der mange valgmuligheder. Her bydes der på hele fire forskellige smage: ulitmate chokolade, vanilje milkshake, jordbær milkshake og saltet karamel milkshake. Ligesom mange andre billige protrienpulver kan du med fordel tilføje Whey 100 til en hjemmelavet shake eller smoothie.

Udover at Whey 100 er billig, så mener vi bestemt også den er blandt det bedste proteinpulver.

5/5

Se en video om det billige proteinpulver fra Bodylab her:

Myvegan Vegan Protein Blend

Denne billige proteinpulver er 100% plantebaseret og derved vegansk. Den har en lækker konsistens, og tilbydes i hele ni forskellige smage. Er du veganer eller ønsker blot at en kost med færre animalske ingredienser, er dette helt sikkert en stærk kandidat for det rette billige proteinpulver til dig. 

De mange smage der tilbydes er uden tilsætningsstoffer, og byder på: ingen smag, jordbær, valije, chokolade, gulerodskage, kaffe og valnød, chokolade jordnød salt, banan og gurkemeje latte. Valgmulighederne er altså mange her, og med en så billig pris, som Myvegan Vegan Protein Blend byder på, kan du her få hele to forskellige smage, for hvad en smag vil koste i mange andre proteinpulver. 

Proteinerne i Vegan Protein Blend er udvundet fra ærter og hestebønner. Er du ikke helt glad for ærtesmagen, kan du med fordel tilføje denne billige proteinpulver til en smoothie med eksempelvis banan eller frosne jordbær, og du ærtesmagen vil forsvinde helt. 

Dette produkt skulle gerne blandes godt og jævnt, og gøre hele oplevelsen meget bedre. Den er blandt andet god om morgenen i for eksempel en chiagrød eller havregrød. 

Udmærkelser: 

  • Vegansk
  • 9 forskellige smage
  • 76 kr. for 500 g. 
  • 73 g. protein pr. 100 g. 

LinusPro Nutrition Whey 100 Protein Powder

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

billig proteinpulver

Bodylab Whey 100 - et af de bedste proteinpulver på markedet til prisen!