Vi kan opnå en kommission, såfremt der købes et produkt med vores links.

Hjem » Generelt » Billig proteinpulver – den bedste gratis guide til dig

Billig proteinpulver – den bedste gratis guide til dig

billig-proteinpulver

Nogle gange kan proteinpulver godt blive lidt dyrt. Læs vores guide til de bedste billige proteinpulvere.

Vi lever i en verden hvor sundhed og træning, for de fleste, er i højsædet. Dertil findes der et utal af produkter, til at hjælpe dig med at komme i form eller opbygge din muskelmasse hurtigere. Dog kan disse produkter gode være dyre, og det er derfor ikke alle, som kan finde plads i budgettet til det. De kan fåd i flere størrelser – en populære størrelser er 5 kg.

Her er vi dykket ned i proteinpulver, som mange i fitness-verdenen bruger som kosttilskud til deres træning. Du finder derfor her en guide over billig proteinpulver, så budgettet ikke længere skal være en udfordring.

Proteiner er opbygget af aminosyrer, som er med til at styrke mange forskellige dele af kroppen, blandt andet enzymer, væv, celler og antistoffer. Når det kommer til træning, er billig proteinpulver også med til opbygningen af muskelmasse, når proteinet bliver opbygget i musklerne. Proteinpulver kan fås i mange størrelser – alt fra 0,5 kg til 5 kg og mere.

Billig proteinpulver er absolut ikke lig dårlig kvalitet, og det vil du opdage, når du læser gennem vores guide her.

Kom til sagen – Hvad er den bedste billige proteinpulver i 2022?

Vores anbefaling er Bodylab Whey 100. Du får her et noget proteinpulver, som er billigt, glutinfrit og uden tilsat sukker. 

Bedst i test billigt proteinpulver:

Bedste samlet set: Bodylab Whey 100​​
Bedste vegan Myvegan Vegan Protein Blend

Det bedste billige proteinpulver i 2022

billig-proteinpulver-bodylab-whey-100

Bodylab Whey 100​ – bedste samlet set

Prisklasse: 99 – 199 kr

Protein pr 100 gr: 70 g

Smag: Forskellige smagsvarianter

Denne danske virksomhed er en stor kending i fitness-verdenen, og måske du allerede er støt på den før. Bodylab er kendt for at være en af de helt store forhandlere af proteinpulver, og blandt de mange produkter finder du også veganske og billige muligheder.

Whey 100 er dansk produceret i det nordlige Jylland, Hadsund. Udover at være billig, er dette proteinpulver også glutenfri og uden tilsat sukker. Proteinen brugt her er udvundet af komælk og består af 100% rent udenatureret valleprotein -isolat og -koncentrat. Whey 100 er et billig proteinpulver, som nemt blandes ud i vand, mælk eller juice.

Når det kommer til smagene i Bodylab Whey 100, er der mange valgmuligheder. Her bydes der på hele fire forskellige smage: ulitmate chokolade, vanilje milkshake, jordbær milkshake og saltet karamel milkshake. Ligesom mange andre billige protrienpulver kan du med fordel tilføje Whey 100 til en hjemmelavet shake eller smoothie.

Udover at Whey 100 er billig, så mener vi bestemt også den er blandt det bedste proteinpulver 2022.

Hvem er det bedst for:

 • Optimal kilde til ekstra protein
 • Udvundet af frisk mælk fra køer
 • Uden tilsat sukker

Højdepunkter:

 • Billigt

Bodylab

Gratis fragt over 99,-
1-3 dages leveringstid
God kundeservice

Læs mere om Bodylab Whey 100 her

billig-proteinpulver-myvegan-prot

MyVegan Vegan Protein Blend – bedste billige vegan

Prisklasse: 99 – 199 kr

Protein pr 100 gr: 73 g

Smag: Forskellige smagsvarianter

Denne billige proteinpulver er 100% plantebaseret og derved vegansk. Den har en lækker konsistens, og tilbydes i hele ni forskellige smage. Er du veganer eller ønsker blot at en kost med færre animalske ingredienser, er dette helt sikkert en stærk kandidat for det rette billige proteinpulver til dig. 

De mange smage der tilbydes er uden tilsætningsstoffer, og byder på: ingen smag, jordbær, valije, chokolade, gulerodskage, kaffe og valnød, chokolade jordnød salt, banan og gurkemeje latte. Valgmulighederne er altså mange her, og med en så billig pris, som MyVegan Vegan Protein Blend byder på, kan du her få hele to forskellige smage, for hvad en smag vil koste i mange andre proteinpulver. 

Proteinerne i Vegan Protein Blend er udvundet fra ærter og hestebønner. Er du ikke helt glad for ærtesmagen, kan du med fordel tilføje denne billige proteinpulver til en smoothie med eksempelvis banan eller frosne jordbær, og du ærtesmagen vil forsvinde helt. 

Dette produkt skulle gerne blandes godt og jævnt, og gøre hele oplevelsen meget bedre. Den er blandt andet god om morgenen i for eksempel en chiagrød eller havregrød. 

Hvem er det bedst for:

 • Vegansk
 • 9 forskellige smage

Højdepunkter:

 • Billigt
 • God med mælk

Læs mere om Myvegan Vegan Protein Blend her

billig-proteinpulver-myvegan-impact

MyProtein Impact Whey Protein

Prisklasse: 149 – 199 kr

Protein pr 100 gr: 82 g

Smag: Forskellige smagsvarianter

Er du på jagt efter billig whey proteinpulver, så har du heldet med dig. Impact Whey Protein fra Myprotein er nemlig en prisvenlig, og yderst populært produkt. Her består proteinen af valleprotein, som er udvundet af køer og derefter filtreret og spraytørret, ved på den måde at fremstille en rent og naturligt næringstof.

Dette er en billig proteinpulver som er udmærket med Informed Choice certifikatet. Det vil sige, at du her er sikret et produkt uden urenheder eller forbudte stoffer. De kan fåd i flere størrelser – en populære størrelser er 5 kg.

Det er som regel en stor sjældenhed, at du finder disse forureninger i dit billig proteinpulver, men ikke desto mindre er de produkter, som er mærket med et Informed Choice-certifikat blevet detailovervåget og været igennem et kosttilskudsverifikationsprogram, som betyder at du trygt kan stole på dit kosttilskudsprodukt er af rigtig god kvalitet.

Udover at du her får en billig, kvalitets proteinpulver, så får du også 48 lækre smagsvarianter at vælge imellem. Er du træt af én smag, kan du nemt skifte denne ud med en ny. At have så mange forskellige smage at vælge imellem, gør det også nemmere at inkorporere billig proteinpulver ind i din diæt, da du nemt kan tilføje din yndlingssmag til forskellige opskrifter.

Hvem er det bedst for:

 • Lavt sukkerindhold
 • 21 g. protein pr. portion
 • 4,5 g. BCAA’er

Højdepunkter:

 • 48 forskellige smagsvarianter
 • Informed Choice-certifikat

Læs mere om Myvegan Impact Whey Protein her

Hvorfor købe billig proteinpulver?

Er du ny i proteinpulver-verdenen, kan det måske komme som en overraskelse for dig, at der findes mange dyre mærker, og at det i det hele taget, godt kan blive en dyr post i budgettet, når først det proteinfyldige produkt er blevet en del af din kost. Derfor kan du med fordel søge efter en billig løsning, i stedet for kun at gå efter de helt dyre mærker.

Det, at billigt proteinpulver, er billigt, betyder bestemt ikke at det er mindre godt end dem til normale eller dyre priser. Ofte kan du finde de mere prisvenligt produker ved tilbud, som gør de helt populære mærker mere budgetvenlige. I sidste ende smager det ens, uanset prisen, så hvorfor ikke spare lidt penge og finde de mere prisvenlige løsninger.

Du kan ofte spare penge ved at købe en lidt større portion ad gangen – f.eks. Er en størrelse på 5 kg. Meget populær.

Hvad er whey proteinpulver?

Måske har du hørt om whey proteinpulver? Læs med her og bliver meget klogere på, hvad der ligger bag begrebet whey, og hvilke fordele og ulemper der er ved denne form for proteinkilde. 

Whey bliver også kaldt velteprotein og er en kilde, som skaber muskelsvægt- samt gendannelse efter en styrketræning. Whey har til formål at optimere resultaterne i din træning, og der findes mange gode grunde til at benytte denne form for kosttilskud. 

Whey er et af de mest populære og anvendte former for kosttilskud til muskelopbygning. Proteinen indeholder hele 9 aminosyrer, der gør det særligt effektivt. 

Undersøgelser viser, at whey har en effektiv optagelse og fordøjelse i kroppen, og egner sig til at typer mennesker og kroppe. Whey er særligt attraktiv, da der med denne proteinkilde er en minimal risiko for bivirkninger. Har du derfor aldrig prøvet kosttilskud før, kan du med fordel forsøge med whey.

Hvad er whey?

Whey er en af hovedkomponenterne i mælk og er afledt af væsken. Selvom proteinkilden stammer fra mælk, er laktoseindholdet dog stadig så lavt, at det et let fordøjeligt og også egner sig til laktoseintolerente. 

Tre typer whey: 

Der findes hele tre typer whey protein, som hver især har forskellige formål. 

Whey koncentrat: Denne form indeholder den mindste mængde proteinindhold. Fordelen ved denne form for kosttilskud er prisen, der for det meste er billigere end de øvrige. Derfor kan du med fordel starte med denne udgave af whey proteinet, og se hvilken effekt det har på din krop og træning. 

Whey isolat: Whey isolat holder helt op til 95% protein per portion. Isolat er en renere form for kilde, der indeholder færre kalorier og kulhydrater end det vrige varianter. Hvis du derfor er på udkig efter så meget protein, som muligt, kan whey isolat være en god mulighed. 

Whey hydroliseret: Produktet er testet og viser tydeligt, at du opnår større muskelproteinsyntese ved indtag af dette produkt. Denne form for whey proteinkolde har den fordel, at det har en øget hastighedssyntese i forhold til øvrige former. 

Konklussion er, at alle former for whey protein har en effektiv påvirkning på din træning. Det er en meget personlig sag, om man ønsker kosttilskud som er billigt, eller i stedet ønsker en variant med et så højt proteinindhold, som muligt. 

Hvis du ikke har prøvet kosttilbud gør, kan du med fordel prøve med en billigere model og se, hvilken effekt det har på din træning og krop.Du behøver nemlig ikke at smide mange penge efter dit whey protein – for nogen kan de billigere udgaver give meget tilfredsstillende resultater. 

Du bør dog altid være opmærksom på, at du også kan få for meget protein i kroppen. Indtaget bør aldrig overstige eksperternes anbefaling. 

billige-protein-pulver-pic1

Hvor meget bør du købe?

Det er meget individuelt, hvor meget du bør købe, for at opfylde dine behov. Du kan købe varianter i forskellige størrelse, og du kan opnå mængderabatter ved at købe større portioner af gangen f.eks. 5 kg. 

Du kan selv regne ud, hvor meget pulver du ca. Bruger på en uge. Hvis du tager én shake om dagen med x gram pulver, kan du hurtigt udregne, hvornår du ca. Vil løbe tør. Den mest populære størrelse er blandt 5 kg, da du får en god mængde, samtidig med, at du kan skifte ud og prøve nye smage efter et fornuftigt stykke tid. 

Husk er pulveret godt kan blive for gammelt. Hvis du derfor ikke har prøvet denne form for kosttilskud før, anbefaler vi, at du køber en lille udgave i stedet for 5 kg. 

Hvor meget proteinpulver må man indtage?

Der er forskel fra person til person, hvor meget protein, herunder proteinpulver, man bør indtage. En almindelig voksen skal dagligt indtage mellem 0,8 og 1,5 gram per kg kropsvægt ved et normal aktivitetsniveau. Søger man derimod at opbygge muskelmasse, anbefales det, at man indtager mellem 1,5 og 1,8 gram per kg kropsvægt.

Det vil altså sige, at en person på 75 kg bør indtage mellem 113 og 135 gram ren protein dagligt for at opbygge muskelmasse. Det kan godt være fristende at indtage meget mere for at det skal gå hurtigere. Dog får man ikke ret meget ud af at indtage mere end 2 gram protein pr kg kropsvægt dagligt, da kroppen ikke kan optage mere end det ad gangen.

Du kan læse meget mere om dette på Sundhed.dk’s hjemmeside om netop proteintilskud.

Sådan får du det billigste proteinpulver

Når det kommer til at få fingrene i billigt proteinpulver, så er der naturligvis altid de gode tilbud at gå efter. Dem finder du ofte diverse steder, også nogle gange i supermarkeder.

Typisk vil flere af de store forhandlere af protein pulver, såsom Bodylab og Musclehouse, som de fleste kender, have en tilbudsside, hvor du kan finde gode tilbud på forskellige typer af proteinpulver, både whey proteinpulver, kasein proteinpulver og plantebaserede typer som ris og soya protein pulver.

Dog kan man ikke altid regne med at der tilbud, og derfor må man søge andre metoder til at få fat i billigt proteinpulver. Her er den billigste metode klart, at gå efter kvantiteten – altså efter de større poser.

Det lille eller det store forbrug

Bruger du ikke ret meget proteinpulver, måske bare en enkelt scoop om dagen, eller bare en gang i mellem efter træning, så kan det nok ikke betale sig at købe større mængder af protein pulver, da det naturligvis også har en udløbsdato og ikke holder for evigt, når posen først er åben.

Er du derimod en hyppig bruger af det, måske endda daglig bruger af det, hvor proteinet indgår i både måltider, mellemmåltider og snacks, så kan det sagtens betale sig at købe de helt store poser. Køber du nemlig de store to kilos poser, vil kiloprisen ofte være lavere end ved at købe de mindre 500 grams eller et kilos poser. 

Går du efter de helt store 5 kgs bøtter, vil du også have en stor mængde, som du vil kunne nyde godt af. Vælger du et mindre kendt brand, vil du ofte kunne så 5 kg proteinpulver med standardsmage som jordbær, chokolade eller vanilje til en billig pris som 369 kr eller kun 280 kr på tilbud. Se det er billigt!

På den måde vild du få mest muligt for dine penge. Det kan godt være, at det så ikke er dit favorit proteinpulver, men så får du i det mindste en stor mængde proteinpulver billigt. Og det er helt sikkert den billigste måde at gå frem på, hvis man ser bort fra tilbud, der også ofte giver billigt protein pulver.

billige-protein-pic2

Hvordan finder jeg billig proteinpulver?

Her i guiden har vi lister forskellige produkter, som kunne være en god mulighed til dig, der er på jagt efter billig proteinpulver. De produkter vi har valgt, har vi fundet gennem en test eller flere, hvori det bliver beskrevet hvor gode de hver især er, og derefter har vi samlet dem her til dig, så du nemt kan få et overblik over dem, med de bedste resultater og højdepunkter.

Ønsker du dog at lede lidt videre endnu, eller har du hørt om andet billig proteinpulver, end dem vi har skrevet om, så er Google din bedste ven. Du er kun en lille, hurtig søgning fra at finde en masse andre produkter og muligheder indenfor billig proteinpulver.

Vil du være helt sikker på, at det du finder er godt, så har vi nogle forskellige check-points for dig, til at tjekke efter med, før du køber billig proteinpulver:

 • Informed Choice-certifikat
 • Forbruger anmeldelser
 • Tjek hjemmesiden

Informed Choice-certifikat

At handle på nettet kan virke skræmmende for nogen. Dog er det også her, at du har mulighed for at foretage køb, med mest muligt information og gennemsigtighed, i forhold til at gå ind i en fysisk butik – det er som regel også mindre tidskrævende, at finde de produkter, som man er på jagt efter, på nettet.

Når det kommer til billig proteinpulver, kan du tjekke dens kvalitet, ved at kigge efter Informed Choice certifikatet. De produkter, som har dette certifikat, er blevet overvåget helt ned til nederst detalje, og har også gennemgået et kosttilskudsverifikationsprogram.

Det betyder altså at du kan være sikker på at dit billig proteinpulver er lavet af høj kvalitet, lige fra selve produktet til produktionen af det. Det er sjældent, at urenheder og forbudte stoffer kan findes i dine kosttilskudsprodukter, men med Informed Choice certifikatet, kan du være helt sikker på, at du ikke finder sådanne forureninger i dine produkter.

Forbrugeranmeldelser

Som med alle produkter og servicer, så kan det altid være en fordel at tjekke andre forbrugers anmeldelser og bedømmelser, for på den måde at se hvad tidligere kunders erfaringer har været.

Du tjekker nemt andre forbrugers anmeldelser på sider som Trustpilot.dk, Youtube og ved at søge på produktet og dermed se Google-anmeldelserne – om det gælder produkter generelt eller billig proteinpulver.

Tjek hjemmesiden

Dette er nok særligt et tip til dig, som er lidt nervøs for at handle på nettet – og det forstår vi godt. Uanset produkt eller service, så tjek altid hjemmesiden. Først og fremmest, så spørg dig selv – ser den troværdig ud? Hvis ikke, så lad hellere vær med at handle her, og betal lidt mere for dit produkt på en mere troværdig hjemmeside – det kan godt betale sig.

Ser hjemmesiden troværdig ud, men du ønsker at tjekke den lidt mere, før du køber billig proteinpulver. Så undersøg om det er muligt at komme i kontakt med ejerne af siden, ved at se om de har opgivet deres kontaktoplysninger – hvis ikke, så undgå at handle fra dem.

Det sidste trick – og måske det allerbedste i bogen, er igen at tjekke Trustpilot og Google-anmeldelserne. Hvad er tidligere forbrugers erfaring? Hvis andre før er blevet snydt, så vil du helt sikkert kunne finde det i kommentarterne på Trustpilot eller Google, og dermed vide at du ikke skal købe billig proteinpulver på den hjemmeside.

Opskrifter med billig proteinpulver

Der er mange forskellige måder at tilføje billig proteinpulver til sin kost. Nogen foretrækker at det skal være meget nemt og lynhurtigt, og skyller blot pulveret ned med et glas vand eller mælk, mens andre foretrækker at inkorporere det ind i forskellige opskrifter – det kan både være i morgenmad, frokost, aftenmad, dessert og snacks.

Har du allerede købt billig proteinpulver og leder efter lækre opskrifter, eller ønsker du at blive inspireret før dit køb, så har vi her samlet nogle nemme og hammerlækre opskrifter, som du selv kan lave derhjemme, med dine nye billig proteinpulver.

Her finder du opskrifter på:

 • Overnight oats med billig proteinpulver og chokolade
 • Chocolate fudge med billig proteinpulver – snack
Overnight oats med billig proteinpulver og chokolade

Antal: 2 stk.
Tid: ca. 30 min.

Det skal du bruge:
100 g. Havregryn
1 scoop billig proteinpulver (Smag: chokolade eller din favorit)
1,5 dl. mælk
0,5 tsk. bagepulver
En knsp. salt
To tsk. chokoladespread eller karamelspread, se eksempel her (valgfrit).

Topping:
Din favorittopping – evt sukkerfri chokoladeknapper og din favorit spread.

Sådan gør du:

Start dagen før, så du har en lækker, nem og hurtig morgenmad med billig proteinpulver til morgenen efter.
Hæld havregryn, billig proteinpulver, mælk, bagepulver og salt sammen i en skål – blandt godt med en gaffel eller et pisseris, til du for en ensartet blanding.
Put låg på skålen og sæt den dernæst i køleskab til natten over.

Om morgenen tænder du ovnen, og sætter den på 180 grader ved alm. ovn.
Mens ovnen forvarmer hældes blanding, som har stået natten over i køleskabet, i to små ovnfaste skåle. Lav et lille hul i dejen, og tilføj en tsk. chokoladespread eller karamelspread i hver af skålene.
Sæt skålene ind midt i ovnen og bag din overnight oats i ca. 12 minutter.
Tag skålene ud og top evenutelt med din favorit spread og chokoladeknapper, for en ekstra lækker morgenmad – velbekommen.

Chocolate fudge med billig proteinpulver snack

Antal: 10 stk.

Tid: 40 min.

Det skal du bruge:
4 spsk. billig chokolade proteinpulver
3 spsk. sirup (chokolade eller neutral)
8 dadler
4 spsk. peanutmel
0,25 tsk. Vanijlepulver
1 knsp. salt
50 g. mørk, sukkerfri chokolade
1 spsk. peanutbutter (valgfri)

Sådan gør du:

Først skal du fjerne stenene fra dadlerne. Herefter hakkes de helt små med en foodprocessor.
Næst varmes din sirup op i en mikrobølgeovn eller i en lille kasserolle til den begynder at boble.
Hæld nu din forvarmet sirup i en skål med de hakkede dadler, billig chokolade proteinpulver, peanutmel, vaniljepulver og salt. Blend eller rør i herefter i massen til den er ensartet og fast. Hvis den virker for tør eller fast, kan du tilføje en smule vand og blende igen.
Hæld massen i en flad skål eller madkasse, og kom et låg på. Sæt den herefter i din fryser i min. 30 min.
Mens din fudge er i fryseren kan du med fordel smelte det mørke chokolade, så det stadig er smeltet og lidt varmt, når du tager din fudge ud af fryseren. Hernæst hældes chokoladen over fudgen. Sæt dem tilbage i fryseren i min. 30 min. eller server dem som de er.
Overtræk dem inden servering med 1 spsk. peanutbutter, så der kommer streger eller et fint mønster af peanutbutter på din chocolate fudge – velbekomme.

Tips:
Chocolate fudge med billig proteinpulver er perfekte som en eftermiddagssnack efter skole eller arbejde, eller som en lille, let dessert efter aftensmaden.
Du kan med fordel lave din fudge dagen før, du ønsker at nyde dem, ved enten at sætte dem i fryser natten over, og så overtrække dem med chokolade dagen efter, eller ved at sætte dem i fryser i min. 30 min., tage dem ud og overtrække dem med chokolade, og så sætte dem i fryseren igen, så de er klar til næste dag.
Husk, at hvis du laver dem dagen før, så skal du lade dem tø lidt op dagen efter, så de får en blød, lækker kosistens, før servering.

Leder du efter andet, end billig proteinpulver?

Vi håber at vores guide har hjulpet dig, og har givet dig al den information du ledte efter på billig proteinpulver.

Var det slet ikke billig proteinpulver, som du var på udkig efter? Så er du garanteret alligevel ikke gået helt forgæves. Hos MyDinners har vi alverdens guides på mange forskellige produkter.

Vores formål er at forsøge at samle så mange guides som muligt under ét tag, så du nemt kan finde frem til al den vigtigste information, du har brug for, i din jagt og søgen efter dét produkt du mangler. Vi håber derfor, at du vil se os som din nye bedsteven, når det kommer til at finde hjælp og information på en massevis af produkter.

Ledte du i stedet efter en bordgillmikrobølgeovn eller trykkoger så gættede du helt rigtigt – her har vi også sørget for en masse guides og information.

Udover at være et samle sted for en masse guides, og gøre dig klogere i din jagt på billig proteinpulver, eller hvad end det måtte være, så elsker vi også deals! Men, helt ærligt – hvem gør ikke det?
Faktisk elsker vi deals så meget, at vi har en hel side dedikeret til dem. Her finder du lækre, smagsfulde deals på restauranter, cafeer og spisesteder fra alverdens køkkener. Er du mere til en længerevarende oplevelse, så slår vi også nogle gange deals op på hoteller og andre overnattingssteder – så hold endelig øje med denne side.

Har du nogle spørgsmål til os, så er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. Vil du være først til at blive opdateret eller vil du bare stalke os lidt mere, og vide mere om os, så har vi netop en Instragram til dette formål. Så find endelig vores profil, og giv os til ‘følg’, hvis du vil holde dig opdateret.

Læs også vores andre anmeldelser

Her på Mydinners laver vi anmeldelser om forskellige produkter udover proteinpulver.

Læs iFORMs råd til kosttilskud her.

Angivelse af kilder og tests:

downshiftology.com
totalshape.com
livescience.com

[ratemypost]

Scroll til toppen