Vi kan opnå en kommission, såfremt der købes et produkt med vores links.

Hjem » Køkkenudstyr » Bilka airfryer – Tilbud på en air fryer til fedtfattig mad

Bilka airfryer – Tilbud på en air fryer til fedtfattig mad

bilka airfryer

Ønsker du at spare penge på din kommende airfryer, så kan du enten holde godt øje med tilbud i alt fra Bilka til Salling, men du kan også her på siden følge med i de online tilbud og rabatter der er at finde derude de digitale steder, hvor du så kan få leveret den hjem til din adresse.

Vores anbefaling af de bedste airfryer

cosori - kåret som en af de bedste airfryers

Cosori Pro – Airfryer

Bedst i test
1-2 dages leveringstid + gratis fragt
Hurtigere og bedre kvalitet end konkurrenterne
4,7 med +55.000 anmeldelser​
Onyx er en af de bedste airfryer i vores test

ONYX

Ultimativt “alt-i-et-køkkenredskab”
5 års garanti
Gratis fragt og 100 dages returret

Der findes mange modeller og brands indenfor netop dette produkt, og du kan med fordel holde øje med navne som Cosori, ONYX, Claus Holm, OBH, Phillips, Tristar og mange andre, som laver store som små og dyre som billige modeller. Du kan med sikkerhed finde den som passer dine behov.

Interesseret i at købe din airfryer online og ikke i Bilka?​

Er du ikke interesseret i at købe din airfryer i Bilka eller anden dagligvarer butik kan du se igennem vores store guide over de bedste air fryer i 2022, og finde din næste model til hjemmet.

Du kan med fordel finde gode tilbud og overblik over din kommende air fryer online, hvor du kan bestille dem hjem til din adresse eller nærmeste posthus. Du kan ofte finde et større udvalg af airfryer på tilbud og normalpris online.

Hvad er en air fryer, og hvad kan man lave i den?

Skal vi måske lige først kort sætte dig ind i hvad denne maskine kan hjælpe dig med i køkkenet, og hvordan den fungerer. Det kan være at du er på jagt efter en større forståelse for hvad den er til, og hvorfor alle er lykkelige for deres maskine uanset om de er fra Bilka eller ej.

En airfryer er en maskine som kan tilberede gennem varmluft. Den kan derfor tilberede mad fedtfattigt og hurtigt. Den har en varmevifte i sig, så den spreder den varme luft ekstremt hurtigt rundt, så dine madvarer bliver sprøde hele vejen rundt. Det giverr fordele ift. En ovn, hvor du ska vende og dreje i dine madvarer hele tiden.

Bilka har et par forskellige modeller, og vi ser kun, at der kommer flere og flere på markedet – også gældende for Bilka. Du kan både købe enkelte versioner såvel som en dobbelt airfryer, hvor du kan tilberede flere produkter samtidigt. Det er blandt andet deres Køkkenchef dobbelt airfryer med 2 kurve i 1 rum. 

Hvis du har en maskine med 2 rum, dobbelt, kan du både tilberede dobbelt så meget mad, men du kan også modsat tilberede to forskellige typer af madvarer. Det giver dig pludselig rigtig mange muligheder med denne maskine i dit køkken. 

Du kan i din maskine både lave kartolfer, grøntsager, kyllingelår, hel kylling, pølser, flæskesteg, æbleskiver, forårsruller og vi kunne blived ved. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan lave og tilberede i din airfryer – uanset om det er en fra Bilka eller en anden leverandør.

Du kan her på vores side finde en masse forskellige opskrifter til ovenstående, samt en masse gode tilbud, rabatter og billige priser på en masse modeller – udover dem du finder i Bilka. Hold godt øje, og du kan komme hurtigt i gang med din madlavning med en air fryer.

Angivelse af kilder og tests:

homesandgardens.com
nymag.com
Scroll til toppen