Efterhånden findes der rigeligt med take away steder i København. Dét skyldes naturligvis, at vi som moderne mennesker ofte har så pressede skemaer, at vi har svært ved at finde tiden til selv at lave mad. 

Byens take away steder dækker både indisk, tyrkisk, amerikansk og gammeldags dansk mad. Dog har pizza længe været blandt take away-entusiasternes absolut foretrukne madtyper. Det eneste problem med pizza er, at vi ofte bruger en evighed på at tage beslutningen om, hvad vi skal bestille. Pizzaer findes i uoverskueligt mange udgaver, og selv når du har besluttet dig, vil du sandsynligvis bruge ventetiden på at overveje, om du måske hellere skulle have bestilt en anden pizza, end den, der er på vej til dig. Den gode nyhed er, at nogle pizzasteder i nyere tid har fundet en løsning på problemet. Og hvis din sult befinder sig i Valby, kan du med fordel svinge forbi Pico Pizza.

Prøv lidt af det hele

Pico laver pizzaer på en lettere alternativ måde. I stedet for én stor pizza, kan du hos Pico bestille en såkaldt ’Pico Trio’, som giver dig tre små surdejspizzaer. Du kan frit vælge imellem de mange smagsvarianter på menukortet, som både omfatter velkendte klassikere og nye fortolkninger i form af vegetariske, veganske og glutenfri pizzaer. Hvis du bestiller en ’Pico Combo’, giver Pico dig drikkevarer og dips som supplement til din trio. Pico har både en afdeling på Nørrebro og Vesterbro, og du bestemmer selv, om du vil spise på stedet eller tage maden med dig hjem.

Undgå madlavningen

Der er mange grunde til, at de fleste af os ofte helst undgår madlavningen. Først og fremmest er madlavningsevner bestemt ikke alle mennesker forundt. Hvis du ikke kan lave noget i dit eget køkken, som smager bare halvt lige så godt som dét, du kan bestille udefra, er der ikke noget at sige til, at du ikke bryder dig om at lave mad. Har du tilmed travlt i hverdagen, giver det også mening, at du ikke længes efter at bruge flere timer af din fritid på at svede over køkkengryderne.

Selvsagt kan madlavning ikke altid undgås. Og hvis du som udgangspunkt ikke kan finde ud af at begå dig i køkken, kan du glæde dig ved, at der i dag findes en lang række online opskrifter, som både er sunde, budgetvenlige og nemme at følge. Take away bør ikke indgå i din daglige rutine. Men af og til er det helt i orden, at du springer madlavningen over. Bestil dit måltid hos Pico og prøv lidt af det hele til en rimelig pris. Velbekomme.