Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Beem espressomaskine – alt du skal vide om deres modeller

Beem espressomaskine – alt du skal vide om deres modeller

bedste espressomaskine med kværn

Beem er et brand, der gør sig indenfor udviklingen af espressomaskine modeller, der passer ind i ethvert hjem. Samtlige modeller er udivlet med et stilrent og tidsløst design, som ikke går på kompromis med kvaliteten.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Beem espressomaskine – et tidsløst design

Med en beem espressomaskine vil du få en kaffemaskine, hvor du ikke skal gå på kompromis med design og udseende. Nogen kaffemaskiner fra andre brand er ikke udviklet med øje for design og udseende – men det vil du til gengæld få med en Beem espressomaskine. 

Brandet har udviklet modeller med øje for design, der passer ind i ethvet hjem. Maskinen vil derfor pynte godt i køkkenet, hvis du har den stående fremme, og den vil aldrig gå af mode. Den har et rustikt og unikt udseende, der gør den attraktiv at have stående fremme.

Hvilken model skal du vælge?

Der er mange overvejelser, du kan gøre dig, når du skal købe en Beem espressomaskine. Der findes uttalige varianter af kaffemaskiner, og det er værd at overveje, hvilke modeller der passer bedst til dig og dine behov, inden du køber den. 

Med en fuldautomatisk Beem espressomaskine vil du f.eks. Få en maskine, der klarer hele processen for dig. Med andre ord skal du blot trykke på en enkelt knap, hvorefter kaffemaskinen laver en komplet kop kaffe for dig. Den indeholder nemlig en kværn, der tilbereder bønnerne, så mængden passer præcis til den kaffe, du ønsker. Derudover indeholder en fuldatuomatisk Beem espressomaskine også en mælkeskummer, der tilbereder og skummer mælken til din kop. Dermed har det med en fuldautomtisk model aldrig været nemmere at lave kaffe. 

Med en automatisk Beem espressomaskine får du en maskine med kværn, der kan lave en sort kop kaffe eller espresso ved blot et enkelt klik. Dog indeholder maskinen ikke en mælkeskummer, hvorfor du selv skal sørge for at skumme og tilberede mælken. 

Til sidst har vi den semiautomatiske Beem espressomaskine med denne model skal du selv hælde de finmalede kaffebønner op i maskinen, hvorfefter den laver en kop kaffe til at. Denne udgave indeholder heller ikke en mælkeskummer, og du skal derfor selv tilberede mælken til kaffem. Med denne udgave får du altså en kaffemaskine, hvor du kan lege barista i eget hjem.


[ratemypost]

Scroll til toppen