Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Services » Vietnamesisk restaurant i København – Find den bedste her

Vietnamesisk restaurant i København – Find den bedste her

vietnamesisk restaurant København

Københavns madscene byder på mad fra hele verdenen, og denne guide vil give dig et indblik i de bedste vietnamesiske restauranter, København har at byde på. Det vietnamesiske køkken er bedst kendt for deres spændende smage og friske krydderurter heriblandt koriander, som ofte kan skille vandene. 

De 5 bedste vietnamesiske restauranter i København

Uanset om du er til koriander eller ej, kan de vietnamisiskiske retter byde på gode smagsoplevelser med retter som pho, banh mi, vietnamesiske forårsruller, nudelretter og wontons. Gå på opdagelse i nogle af de bedste vietnamesiske restauranter i København.

Læs vores mange guides om gode spisesteder og restauranter i København, som du med fordel kan besøge. Desuden kan du findes gode deals på dem. Du kan også finde anmeldelser af forskellige produkter, såsom en airfryer eller en kaffekværn, som du kan læse, hvis du skal have nye maskiner til køkkenet.


Pho Hanoi​

Med placeringen ud til Vester Farimagsgade er dette ikke den hyggeligste vietnamesisk restaurant, men dette bidrager blot til en del af charmen og ændrer ikke på at maden, som bliver serveret, er utrolig lækker. 

Især deres pho suppe er en klassisk og autentisk ret, fyldt med kraftig smag og lækre krydderurter. De har desværre ikke en instagram, men du kan eventuelt tjekke deres hjemmeside ud, hvor du kan finde deres menu, bestille take away og ringe til restauranten for at være sikker på at få et bord, da der ofte kan være rigtigt travlt. 

Adresse: Vester Farimagsgade 6, 1606 København


District Tonkin​

District Tonkin er en vietnamesisk restaurant, som du kan finde flere steder i København. Her kan du få alle de genkendlige retter, som forbindes med Vietnam, heriblandt nudelsalat, pho, wontons og banh mi. Portionerne er gode store, og priserne er rimelige. 

Vi vil anbefale at besøge deres restaurant på Store Kongensgade, hvor du vil opleve en autentisk og hyggelig indretning, der får dig til at føle, at du sad på et gadekøkken i Vietnam. 

Adresse: Store Kongensgade 71 1264 København K

Vesterbrogade 56, 1620 København

Nytorv 3, 1450 København

Adresse: Brandts Passage 6, 5000 Odense 

Cholon By Lâm Lê

Hos denne vietnamesiske perle af en restaurant, finder du den berømte Cholonrulle. De er også kendt som værende en kæmpe forårsrulle, som indeholder oksekød og rejer. Du finder også andre slags ruller heriblandt små mini foråsruller, rispandekage ruller og bananruller med vaniljeis til dessert. 

Adresse: Vingårdstræde 21, 1070 København

The Vietnamese​

The Vietnamese ligger i indre by og er en restaurant med lækre og autentiske retter fra det sydøstasiatiske land. Deres menu består af 8 serveringer sammensat af kokken, hvor du kan smage alt lige fra forårsruller, vietnamesisk glasnudelsuppe med kylling, kokosris med Jack fruit & dampede svineruller og den traditionelle kokosmælkkaffe sous vide flan til dessert. 

Hvis du ikke er så bekendt med vietnamesisk mad, er dette et godt sted at få prøvet nogle forskellige retter af og få forkælet smagsløgene. 

Adresse: Store Kongensgade 91, 1264 København

Pho Saigon

Midt på Vesterbrogade finder du Pho Saigon. Her kan du dykke ned i deres store menu, hvor du kan finde et hav af forskellige vietnamesiske retter. Du kan her være sikker på at få et solidt vietnamesisk måltid til en god pris, og hvor du har mulighed for at finde alle slags retter fra det vietnamesiske køkken. 

Prøv gerne deres bedste vietnamesisk iskaffe, som er kaffe rystet med is og tilføjet sød kondenseret mælk. 

De har desværre ikke instagram, men du kan se deres menu og læs mere om dem her

Adresse: Vesterbrogade 83, 1620 København

Læs også dette på Mydinners

Leder du også efter god deals Odense. Find dem her. 

Ønsker du en god buffet i København? Så find den bedste buffet København her. 

Læs vores dehydrator test, så du kan blive klogere på hvilken maskine du skal købe, når du vil tørre din mad.

Find den bedste airfryer på markedet gennem vores mange guides om airfryer, tilbehør hertil og meget mere.


Om forfatteren

Scroll to Top