Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Artiklens dato er et udtryk for opdateringsdatoen. Artiklerne inkluderer blandt andet produkter fra partnerskaber.

Vegansk proteinpulver - Læs vores test og bliv guidet

vegansk proteinpulver

Du har helt sikkert hørt om fænomenet ‘proteinpulver’, måske er det allerede en stor del af din kost. Det populære kosttilskud bruges af mange mennesker verden over, særligt som supplement i forbindelse med træning. En anden udbredt kost form, som stadig vokser i popularitet, er vegansk kost. Her forbinder vi de to og ser på vegansk proteinpulver.

Protein består af mange forskellige aminosyrer, som er med til at opbygge blandt andet antistoffer, enzymer, væv, celler og hormoner. Når det kommer til kosttilskud til træningen, påvirker det opbygningen af muskelmasse, da protein bliver opbygget i musklerne.

Du kan nyde din protein på mange forskellige måder. Om du er mest til barer eller pulver, findes der et utal af muligheder.

Når du nu dykker ned i de mange muligheder for proteinholdigt pulver her, vil du opleve hvor mange smage de forskellige mærker kommer i. Bland din pulver op med vand to go, tilføj den til din chiagrød om morgenen eller lav din favorit smoothie med ekstra protein på en varm sommerdag.

Vi har foretaget en test, så du nemt kan finde frem til vegansk proteinpulver til din træning.

Hos Mydinners har vi til opgave at udvælge de bedste produkter på markedet til dig som forbruger. Dette gør vi ved at lave en grundig research af de forskellige produkter, vi anbefaler.

Vi undersøger blandt andet forhandlerens hjemmeside, produktspecifikationer og forskellige features. Derudover sammenligner vi forbrugernes anmeldelser af produktet samt undersøger og gennemlæser andre tests af produktet. 

De produkter, som du finder i artiklen, kan du som regel købe hos vores partnere, og vores research og test af produkterne er udarbejdet af vores professionelle og subjektive kollegaer. Dermed kan du hos os blive klogere på, hvilket produkt du skal vælge, hvis du er i tvivl om produktets specifikke fordele og ulemper.

Hos Mydinners vurderer vi produktet ud fra:

vegansk proteinpulver

#1 Bodylab Vegan Protein Blend

Den veganske favorit fra Bodylab. To smagsvarianter – vanilje og chokolade.

Bodylab Vegan Protein Blend

vegansk proteinpulver

Se priser på Bodylab Vegan Protein Blend 100 her

vegansk proteinpulver

139 Kr.

Læs dette før du køber Bodylab Vegan Protein Blend

Vi starter her ud med en favorit blandt mange forbrugere fra en af de helt store forhandlere. Måske du allerede kender til Bodylab? Her finder du ofte det bedste proteinpulver på markedet – vegansk eller ej.

Bodylab Vegan Protein Blend er vegansk proteinpulver fra deres eget mærke, hvor der bliver tilbudt to smagsvarianter: chokolade og vanilje. Begge varianter er baseret på hele 62% af blandingen mellem ærteprotein, risprotein og havreprotein. Har du før været vant til vegansk proteinpulver uden smag, kan de to varianter fra Bodylab hurtigt blive dine nye favoritter.

Med Bodylab Vegan Protein Blend får ikke blot supplement til træningen som smager godt, men hvor du også er sikret en rigtig god kvalitet. Her er nemlig et produkt, som har gennemgået en test og derved blevet godkendt af både Cadidlab og Suplab.

Du får altså her et produkt, som er både lækkert, gennemtestet, af god kvalitet og til en rigtig fin pris. Hvad mere kan man ønske sig af vegansk proteinpulver?

5/5

Se en video om det veganske proteinpulver Vegan Protein Blend fra Bodylab her:

Nordic Protein Soy Protein Vegan Protein

vegansk proteinpulver

Se priser på Nordic Protein Soy Protein Vegan Protein her

vegansk proteinpulver
149 Kr.

Læs dette før du køber Nordic Protein Soy Protein Vegan Protein

Her finder du et mærke som kun beskæftiger sig med  vegansk proteinpulver og barer. At Nordic Proteins produkter alle hører under plantebaseret kosttilskud kan i den grad smages på kvaliteten. Vi synes i hvert fald at Nordic Proteins Soy Protein Vegan Protein er et stærkt bud på det rette kosttilskud til dig, som ønsker at komme helt uden om animalske ingredienser. 

Udover en kanon kvalitet, giver dette produkt dig også en ekstra sikkerhed, da det er mærket med V-label. Det internationale anerkendte V-label, er et symbol som påsættes et vegetarisk og vegansk produkt eller service, så du som forbruger hurtigt og nemt kan genkende hvilke produkter, som er plantebaseret. Dette proteinpulver er altså 100% vegansk. 

En ekstra særlig ting ved Nordic Proteins Soy Protein Vegan Protein er, at det tilmed er fri for gluten, fedt og laktose. Så om du er allergiker for gluten eller laktose, eller blot ønsker at undgå dem i din kost, har du altså her et godt bud på det rette proteinpulver for dig. 

Vil du være helt sikker, inden du tilføjer Nordic Proteins Soy Protein Vegan Protein til din kurv, tjek Trustpilot ud. Her finder du en masse anmeldelser fra flere brugere, som roser produktet til skyerne. 

5/5

Myvegan Soy Protein Isolate

vegansk proteinpulver

Se priser på Myvegan Soy Protein Isolate her

vegansk proteinpulver
119 Kr.

Læs dette før du køber Myvegan Soy Protein Isolate

Her har vi fundet endnu et vegansk proteinpulver, som er produceret på proteiner fra soyabønnen – faktisk hele 90% af proteinindholdet kommer herfra. Endnu en gang har vi med et mærke at gøre, som udelukkende specialiserer sig i veganske produkter, så du er sikret et 100% vegetabilsk produkt.

Konsistensen i Myvegans Soy Protein Isolate are kanon god, og føles rar i munden uden at den bliver for grynet, som nogle proteinpulvere ind i mellem kan opleves. Du kan her vælge mellem de seks forskellige smage: ingen smag, jordbær, chokolade, vanilje, kaffe og saltet karamel. Mængden af soyaprotein variere fra smag til smag, så vær opmærksom på dette, når du shopper Myvegans Soy Protein Isolate.

Er du større fan af andre former for protein, end den som kommer fra soyabønnen, byder Myvegan også på varianter bestående af hovedsageligt proteiner fra: ærter, hamp og brune ris.

Prisen for Myvegans Soy Protein Isolate er ikke til at klage over, og med sine 99 kr. for 500 g. ligger denne vegansk proteinpulver blandt de billigere muligheder.

5/5

Se en video om det veganske proteinpulver Myvegan Soy Protein Isolate her:

Optimum Nutrition 100% Plant

Se priser på Optimum Nutrition 100% Plant her

vegansk proteinpulver
119 Kr.

Læs dette før du køber Optimum Nutrition 100% Plant

Her har vi et produkt fra endnu en stor forhandler på markedet. Den engelske virksomhed startede helt tilbage i 1986, og har siden da været en stor kending og favorit blandt de mange medlemmer i fitness-verdenen. Optimum Nutrition er, som så mange andre, også hoppet med på bølgen, og tilbyder også deres helt egen vegansk proteinpulver.

Optimum Nutrition 100% Plant byder på en økologiske ingredienser. og en blanding af proteiner som er udvundet af ærter, ris, quinoa, amarantfrø og sacha inchi, som ofte sammenlignes med jordnødder.

Produktet her findes i tre forskellige smage; chokolade, vanilje og bær. Alle tre smage er lækre og indeholder samme mængde protein pr. 100 g. Udover de mange proteiner, byder det vegansk proteinpulver på en masse vitaminer, som blandt andet vitamin C og B12. Desuden er Optimum Nutrition 100% Plant godkendt af Informed Sport.

Nyd Optimum Nutrition 100% Plant om morgenen og/ eller 30 minutter før eller efter din træning, for at opnå den bedste effekt.

5/5

Myprotein Vegan Blend

vegansk proteinpulver

Se priser på Myprotein Vegan Blend her

vegansk proteinpulver
76 Kr.

Læs dette før du køber Myprotein Vegan Blend

Det er ikke første gang Myprotein er med på listen – og af god grund. Udover Soy Protein Vegan Protein fortjener deres Vegan Blend helt sikkert også en plads i vores test-guide. Med sine kun 76 kr. pr. 500 g. er denne vegansk proteinpulver den billigste på vores liste. Trods den billige pris får du her meget kvalitet for pengene, og det i sig selv fortjener en god anmeldelse.

Myproteins Vegan Blend byder på proteiner udvundet af ærter og hestebønner. Det vegansk proteinpulver er hverken tilsat kunstigt farve eller smage. Derudover tilbydes den i hele 9 forskellige smage: ingen smag, banan, chokolade, jordbær, vanilje, gulerodskage, chokolade peanut karamel, gurkemeje latte og kaffe valnød.

Ærtesmagen kan forekomme en smule gennemtrængende, derfor er vores bedste råd at bruge denne vegansk proteinpulver i en smoothie med eksempelvis bananer eller frosne hindbær. Her bliver ærtesmagen fjernet helt, og du står tilbage med en lækker, protein fyldig smoothie – mums.

5/5

Det skal du være særlig opmærksom på

Er det første gang du kaster dig ud i vegansk proteinpulver, er der nogle særlige ting, som altid er godt at være opmærksom på. Helt generelt, når det gælder om at følge en særlig kost, som i dette tilfølde er den veganske kost, så gælder det om at sikre sig, at de produkter man vælger, nu også er 100% veganske. 

I vores test har vi kun inkluderet produkter du kan stole på, men er du selv på udkig, kan du blandt andet kigge efter V-mærket, som netop fortæller hvorvidt et produkt er plantebaseret. Derudover kan du særligt på nettet, ofte støde på en masse mærker og godkendelser, som du altid nemt kan slå op og tjekke. 

Når det kommer til shopping på nettet, skal du også være sikker på at den hjemmeside du køber fra, nu også er en tro forhandler. Det du kan gøre, er at tjekke deres anmeldelser på blandt andet Google, deres hjemmeside og Trustpilot. Den smule tid du bruger på at tjekke en hjemmeside, kan være givet godt ud i sidste ende. 

På udkig efter andet end vegansk proteinpulver?

Udover vegansk proteinpulver finder du også her på siden test af mange andre proteinpulver. Vi har blandt andet også lavet en guide på laktosefri proteinpulver, skulle du være laktoseintolerant, billig proteinpulver og mange flere. 

Er det slet ikke kosttilskud du er på udkig efter, men derimod guides og tests af andre produkter eller services, så er du kommet til det rette sted.

Her hos MyDinners byder vi generelt på mange guides i alle former for produkter og services, så du altid nemt kan finde frem til lige det du leder efter. Vi sørger altså for alt forarbejdet, så du slipper for det. 

Følg med her på siden, og vær blandt de første til at blive opdateret om nye guides. Er du på udkig efter noget helt bestemt eller blot ønsker at blive klogere på et særligt produkt? Tjek altid MyDinners ud først, og se om vi ikke har lavet en guide til dig – for det har vi nok.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

vegansk proteinpulver

Bodylab Vegan Protein Blend - Det bedste valg