Mydinners

Spis den bedste sushi i Odense

Er du på udkig efter den bedste sushi, der er at finde i Odense? Læs vores guide her

Af

Men synes du, at det er svært at finde det allerbedste blandt de mange sushirestauranter, som Odense har? Frygt ej, vi hjælper dig gerne på vej til at finde bedste sushi, som Odense har at tilbyde.

Om det er sushi ad libitum du leder efter i Odense, eller running sushi i Odense, så er der masser af muligheder. Foretrækker du derimod, at du selv kan vælge hvilke ruller, der skal tilberede specifik efter dine ønsker, så er den fynske hovedstad også spækket med gode muligheder for dette.

Vi giver dig herunder en liste over vores anbefalinger til den bedste sushi i Odense, hvad end det er all you can eat sushi eller take-away ruller.

Vores anbefalinger til den bedste sushi i Odense

Vi har udvalgt følgende sushirestauranter, da de har nogle helt særlige kvaliteter, som vi ønsker at fremhøje, høj kvalitet af sushien, der serveres, samt brug af gode råvarer, der ender ud i den gode smag.

KOI Sushi

Sushirestauranten KOI Sushi er kåret til Traveller’s Choice 2021, hvilket der ingen tvivl er om, at den fortjener, her får du nemlig skøn sushi af høj kvalitet lavet på kvalitetsråvarer.

Adresse: Vestergade 83, 5000 Odense

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

I denne artikel

Læs mere på Mydinners

Læs også om vores produktanmeldelser her på siden, som fx bedste bordopvaskemaskine.

Sådan skriver vi:

Hos mydinners sammenfatter vi vores anbefalinger på baggrund af eksterne test, kommentarer fra kunder og anmeldelser. Vi foretager research på det enkelte produkt, så du får et overblik over, hvilke produkter og forhandlere du kan finde på markedet, og hvordan de differentierer sig.

Retningslinjerne for vores undersøgelser:

  • Vi tjekker op på flere forskellige anmeldelser og test, som hver især fremhæver produktets fordele og ulemper. Det giver os et indblik i, hvordan forskellige anmeldere og test anbefaler det specifikke produkt og nuancerer anbefalingen. Vi kan derfor give præcise anmeldelser på produkter, som er testet og anmeldt.
  • Vores undersøgelser indebærer både research på udseende og design, pris samt den funktionalitet og specifikationer, som de forskellige produkter har.
  • Vi går ind i oplysninger såsom garantier, omdømmer og brands.
  • Vi vurderer og undersøger den omtalte kvalitet, hvilket ofte sker i relation til prisen, da disse to faktorer ofte påvirker hinanden.
  • Trods sponsoreret indhold vil vi fortsat altid have øje for det gode produkt, og de specifikke fordele og ulemper produktet har.