Mydinners

Bedste sushi i København – ad libitum - Op til 50% deals

København har et stort udvalg af sushi ad libitum restauranter, hvilket gør det svært at finde det bedste sted der både er rig på kvalitet og fordelagtig i pris.

Af

bedste sushi København

Når lysten til den japanske specialitet opstår, vil mange nok lede tankerne hen på de store kæder i København som Sticks’n’Sushi, Letz Sushi eller Karma Sushi.

Her hos Mydinners har vi lavet en guide, som vil tage dig igennem noget af den bedste sushi i København fra store såvel som små restauranter. Her bliver der tilbudt spændende og autentiske japanske specialiteter, hvor den gode pris er i fokus.

Vores anbefalinger

Karma_sushi kopi

Bedste samlet set

Karma Sushi

(Østerbro)

Spar 33% hos Karma

Se dagens deals

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af diverse spisesteder og deals er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige anmeldelser, forbruger feedback samt egne besøg, så du er sikret et godt overblik. Læs mere

Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye tests, besøg og forbrugeranmeldelser foretages.

Læs med når vi viser dig de helt store sushi-skatte

I denne guide viser vi dig de bedste sushi steder i København, som en sushi-elsker bare skal kende til. Gå ikke glip af et godt tilbud, eller den bedste sushi i København.

De bedste sushi steder i København

sushi København

Iki Sushi

sushi København

Hvem er den bedst for: Til personer som er til rigtig god sushi.

Type: Café / Restaurant

Prisklasse: Fin pris

Hooked kan findes følgende steder:

Højdepunkter:

Hvorfor er Iki Sushi god?

Hvis du leder efter stedet, hvor du får de bedste små japanske darlings for pengene, er Iki klart et besøg værd. Restaurantkæden er at finde flere steder i København, og åbnende den første restaurant i 2014 på Århusgade. Siden hen har de udvidet til tre yderligere restauranter på Nordre Frihavnsgade, Vesterbrogade og Gl. Kongevej.

Her leveres de japanske delikatesser i bedste klasse, til priser man kan være med på. Hos Iki vil man i hyggelige omgivelser kunne sidde og nyde sin mad, imens man kan se de dygtige kokke tilberede den. 

På deres menukort vil man kunne finde alle de klassiske og bedste former for sushi og sticks ad libitum, samt andre japanske specialiteter der giver mulighed for at få nye og spændende smagsoplevelser. 

Alle ugens dage kan du afprøve alle de bedste smage køkkenet byder på, ved deres ad libitum koncept, til en pris rangerende fra 219 til 239 kr. Det er desuden muligt at prøve deres forskellige tilbudsmenuer sammensat af kokkene, alt efter hvad lysten bringer.

Bar´sushi

sushi København

Hvem er den bedst for: Personer som elsker en god brunch, frokost og at hygge sig.

Type: Café

Prisklasse: God pris

Bar´sushi kan findes følgende steder:

Højdepunkter:

Hvorfor er Bar´sushi god?

Bar´sushi startede på Fyn, og har siden hen har udvidet til 8 restauranter rundt i landet med placering på Nørrebrogade i København tæt på Nørrebros Runddel.

Ønsker du den fulde oplevelse? Så har de måske her den bedste sushi ad libitum i København for dig. Her kan du forvente et åbent køkken, hvor du som gæst er med til at overvære kokkene tilbedere ens lækre risruller fra første række.  

Hvis du føler dig inspireret, kan du med et sushikursus fuldende oplevelsen på bedste vis. Her lærer du at lave dine egne japanske specialiteter i lækre og afslappende omgivelser.

I denne japanske restaurant tilbyder de konceptet ”Spis til pindende knækker” til en pris af 269 kr., hvor det her er kokkene der bestemmer menuen. Dette giver rig mulighed for at prøve sushi du normalt ikke ville vælge, samt sikre at du går derfra mæt og med en madoplevelse rigere.

Hvis man er studerende i København, kan budgettet godt stramme. Det er her at Bar´sushi er en af de bedste muligheder for dig, da de giver 10% studierabat i alle deres restauranter samt take away. Ellers kan du med fordel, benytte dig af vores kampagner, som gør det muligt for enhver pengepung, at nyde en aften ude med god mad i København.

Hachi sushi

sushi København

Hvem er den bedst for: Personer som kan lide et hyggeligt intimt spisested med dejlig mad og gode råvarer.

Type: Café

Prisklasse: God pris

Hachi sushi kan findes følgende steder:

Højdepunkter:

Hvorfor er Hachi sushi et godt sted at spise sushi?

Denne japanske restaurant har fokus på den bedste kvalitet og kreativitet, du kan derfor forvente at få sushi lavet af de bedste sæsonbestandige råvarer. 

Kok og ejer Apisit Prasertsri har speciale i nordisk sushi og tilbereder altid sin kreationer, som den bliver bestilt – ud fra hans helt egen stil. Hvis man ønsker en gastronomisk oplevelse, hvor kreativt er i højsædet, er dette den bedste sushi restaurant i København for dig.

Hachi tilbyder desuden catering til arrangementer, hvor man vil kunne opleve smagsfulde menuer præsenteret på en smuk og spændende måde.

Denne restaurant er til at finde på Østerbro, og som et ekstra plus tilbyder Hachi ligeledes 10% studierabat.

De bedste sushi restauranter i København

Sushi 2500

Sushi 2500 har flere hyggelige restauranter på Sjælland og i København, der alle byder på velsmagende japanske delikatesser af de bedste råvarer.

De er her inspireret af californisk sushi, hvor man bruger mindre ris og flere råvarer. Deres menu tilbyder de klassiske nigiri og maki ruller lavet af den bedste kvalitet af fisk og skaldyr. Hvis man har lyst til et mere sundt alternativ, tilbydes der her retter lavet med rispapir eller blomkålsris.

Deres ambition er at levere en sushioplevelse af den bedste kvalitet, til en pris alle kan være med på. Er du på farten og skal med toget fra Valby station?  Med sin placering lige ved siden af stationen, er dette klart den bedste sushi restaurant i København, når det kommer til nem og hurtig japansk frokost med i toget.

 

>> Leder du efter en elektriker Vesterbro? Så læs mere her.

Omakase – en af de første i København

Da Omakase åbnede deres første restaurant i 2006, var der ikke mange sushi ad libitum restauranter i København. Omakase satsede på deres koncept og har nu her, næsten 16 år senere, fået etableret en sikker plads på Københavns sushiscene.

Omakase forstår at nytænke og levere de små japanske delikatesser af høj kvalitet, hvor tradition og håndværk er vægtet højt.

Som nyhed er Omakase i gang med at udvikle et poke bowl koncept, så du kan nyde din friske laks, med alverdens lækre friske grøntsager. Du kan helt selv sammensætte din egen bowl, så du er sikret alle de ingredienser dit madhjerte begærer.

Hvis du samtidig har lyst til at nyde en traditionel japansk øl med din sushi, kan du for blot 35 kr. købe dette med, hvilket klart kan anbefales.

Omakase er beliggende på Vesterbrogade, København, med en kun 10 minutters gå gang til Frederiksberg have, så du kan medbringe din menu som take away og nyde den i de bedste grønne omgivelser.

 

Andet: Besøg produkteksperten.dk og se test af en lang række af produkter. Find ud af hvilke produkter som er bedste i test m.m.

 

Sushi lovers

Hvis du kunne fristes med en sushioplevelse, hvor smagen og præsentationen er i højsædet, er dette den bedste sushi restaurant i København for dig. Som navnet siger, er dette et sted, hvor kærligheden til sushi er stor. Deres mål er at give en madoplevelse ud over det sædvanlige.

De arbejder hver dag på at udvikle og skabe spændende og velsmagende japanske kombinationer.

I 2013 og 2014 blev de udvalgt til at deltage i World Sushi Cup i Tokyo, hvor de i 2014 fik en fortjent 4. plads for deres kreative og nytænkende hyldest til det japanske køkken, og derudover også deres overdådige præsentation. Det er derfor ikke underligt, at de er en af de bedste.

Denne højtelskede kæde er til at finde i Torvehallerne i København, hvor du kan nyde din sushi med en behørig afstand til det pulserende torveliv.

Hvis du selv ønsker at eksperimentere som japansk kok, er det her muligt at købe de perfekte råvarer til at lave din egen sushi hjemme. Hvis du er helt på bar bund, er det også muligt at deltage i kurser, så du rigtigt kan imponere dine gæster med et overdådigt sushimåltid.

 

>> Leder du efter den bedste Frisør København? Så læs mere her om Frisør Koch.

>> Er du til koreansk mad? Så find en koreanske restaurant her

 
Bedste sushi København med sushi ad libitum

Watami

Endnu en sushi-darling for de fleste danskere og en af de bedste i København, finder du nemlig her; Watami. Denne restaurant byder på både take away, ala carte og ad libitum. Er du altså en ægte sushi-lover, kan du her kaste dig over alle de japanske favoritter du kan spise, for blot et lille beløb. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at spise sig mæt i ad libitum på Watami.

Er hele familien vilde med den japanske spise? Så spiser børn under 12 år med på ad libitum for kun 120 kr alle dage. Så inviter endelig de små med på Watami og få en den bedste madoplevelse ude for hele familien. 

Om du er bosat i København eller lige udenfor storbyen, så befinder Watami sig ikke langt fra dig. Du finder nemlig denne restaurant på Østerbro, men også i Valby, Vanløse og Gentofte. 

Tag nemt forbi og få den bedste sushi ad libitum i København på Watami. 

 

>> Er du til indisk mad? Så find en indisk restaurant København her. 

 

Sushi Nørregade

Befinder du dig omkring Nørreport station i København, om så sulten har ramt efter en lang togtur eller en ihærdig shoppingdag, så finder du Sushi Nørregade kun et stenkast fra den travle station. 

Her har smag, pris og anretning skaffet dem en plads på vores list over det bedste sushi ad libitum i København. Ønsker du at støtte mere lokalt, så byder Nørregade på en restaurant, som ikke tilhører en kæde men blot er sin enkelte ene restaurant.

Selvom denne japanske restaurant ikke er en del af en større kæde, så opleves det absolut ikke på smagen fra de små japanske delikatesser – for med sin autentiske og innovative smag, så kunne Sushi Nørregade ligge mange flere steder i København, og ifølge os er de en af de bedste. 

Her bydes der på både ala carte, take away og vores yndlings – ad libitum! Så er sulten stor, kan du med fordel lægge turen forbi Nørregade og spise dig mæt i den bedste sushi og sticks i København. 

 

>> Elsker du sushi og befinder dig uden for København? Så læs mere her – Sushi Frederikssund

>> Gør jeres fest eller event til noget ekstra særligt med Stick’s n Sushis catering. Læs mere her. 

>> Prøv disse restauranters brunch buffet.

 

Hatoba

Selvom denne sushi restaurant er placeret lidt ude fra hjertet af København, så er den helt klart turen værd. Så om du hopper på cyklen til Isladsbrygge eller snupper bilen til Lyngby, så synes vi helt sikkert at du skal besøge Hatoba, som serverer noget af det bedste sushi vi har smagt. 

Hos Hatoba er konceptet lidt en anden fra de mange andre restauranter i København på listen. Her tilbydes nemlig ikke den klassiske ad libitum. Hos Hatoba får du i stedet mulighed for at vælge mellem ala carte, take away og sammensatte menuer. 

Af menuer kan du vælge mellem de mere traditionelle menuer, eller at få en menu sammensat af 5 serveringer, som vi kender det fra andre gastronomiske køkkener. Serverings menuerne giver dig altså god anledning til at sidde længe og nyde de bedste delikatesser, samtidig med at du får mulighed for at smage en masse forskelligt – og smagene? De er mums!

Hatoba får i hvert fald vores tænder til at løbe i vand, og de serverer uden tvivl noget af det bedste sushi i København, som vi har smagt.

 
» Læs hvem Foursquare anbefaler af sushisteder i København. Læs mere her.
» Se her hvad Wanderlog synes om de forskellige sushisteder i København her.
 
» Find den bedste æggekoger her i vores guide.

» Skal du bruge den bedste opvaskemaskine til din nye lejlighed, så læs med her.

» Skal du bruge den bedste espressomaskine til køkkenet derhjemme, så læs med her.

» Her kan du finde den bedste juicepresser, så du kan lave lækker juice til weekendsbrunchen.

» Står du meget i køkkenet og lave wokmad? Så find den bedste wokpande her, så du har alt udstyr i orden.

» Har du ikke så meget plads i din lejlighed til en normal opvaskemaskine? Så kan du finde en bordopvaskemaskine. Læs vores i vores guide hvordan du udvælger den bedste bordopvaskemaskine.

» Kender du stederne hvor du får den bedste frokost Horsensbedste frokost Vejle eller bedste frokost Silkeborg? Så er du kommet til det det rette sted. Mydinners har svaret på dine spørgsmål. Læs med her på siden.

» Har du brug for en minihakker? Så find den bedste minihakker her.

» Skal du holde din varme drik varm? Så prøv den bedste termokop her.

» Kan du lide en grillet sandwich? Så brug den bedste panini grill her.

» Det kan også være at du skal have en god smoothie søndag morgen, så find den bedste smoothie blender i test her.

Læs også om dette proteinpulver tilbud.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 3

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Sådan skriver vi:

Hos Mydinners sammensætter vi anbefalinger, så du kan finde de bedste deals og spisesteder i hele Danmark. Disse guides og oversigter over deals udfører vi ved at lave en grundig research på de forskellige spisesteder, store som små, og hvor vi har spist på et stort udvalg af restauranterne, som vi anbefaler.

Vi undersøger blandt andet spisestedernes hjemmeside, menukort, andre anbefalinger og anmeldelser gennem andre større medier eller mindre fora. Derudover sammenligner vi anmeldelser af spisestederne fra kunder samt undersøger og gennemlæser andre udtalelser om det specifikke sted.

Retningslinjerne for vores undersøgelser:

  • Vi tjekker op på flere forskellige anmeldelser og test, som hver især fremhæver spisestedernes fordele og ulemper. Det giver os et indblik i, hvordan forskellige anmeldere og test anbefaler det specifikke sted og nuancerer dermed anbefalingen. 
  • Vi gennemgår hjemmesidens egne beskrivelser og kundeudtalelser.
  • Vores undersøgelser indebærer både research, egne oplevelser og besøg samt større anmeldelser af stederne og diverse deals.
  • Vi går ind i oplysninger såsom omdømmer, brands og størrelser.
  • Trods sponsoreret indhold vil vi fortsat altid have øje for det gode sted, og de specifikke fordele og ulemper spisestedet eller den pågældende deal har.

 

De spisesteder som du finder i vores guides og overblik, kan du som regel handle hos vores partnere. Vores research og test af spisestederne er udarbejdet af vores professionelle og subjektive kollegaer. Dermed kan du hos os blive klogere på, hvilket sted du skal købe din næste deal eller booke bord, hvis du skulle være i tvivl om stedets specifikke fordele og ulemper.