Bedste Sushi i København til budgetvenlige priser

bedste sushi i København

København har et stort udvalg af sushi restauranter, hvilket gør det svært at finde det bedste sted der både er rig på kvalitet og fordelagtig i pris.

Når lysten til den japanske specialitet opstår, vil mange nok lede tankerne hen på de store kæder i København som Sticks’n’sushi, Letz Sushi eller Karma sushi.

Her hos Mydinners har vi lavet en guide, som vil tage dig igennem noget af den bedste sushi i København fra store såvel som små restauranter. Her bliver der tilbudt spændende og autentiske japanske specialiteter, hvor den gode pris er i fokus.

Er du vild med deals, anbefaler især at følge med hos BT Nyheder, læs mere om hvorfor lige her.

Iki Sushi

Hvis du leder efter stedet, hvor du får de bedste små japanske darlings for pengene, er Iki klart et besøg værd. Restaurantkæden er at finde flere steder i København, og åbnende den første restaurant i 2014 på Århusgade. Siden hen har de udvidet til tre yderligere restauranter på Nordre Frihavnsgade, Vesterbrogade og Gl. Kongevej.

Her leveres de japanske delikatesser i bedste klasse, til priser man kan være med på. Hos Iki vil man i hyggelige omgivelser kunne sidde og nyde sin mad, imens man kan se de dygtige kokke tilberede den. 

På deres menukort vil man kunne finde alle de klassiske og bedste former for sushi og sticks, samt andre japanske specialiteter der giver mulighed for at få nye og spændende smagsoplevelser. 

Alle ugens dage kan du afprøve alle de bedste smage køkkenet byder på, ved deres ad libitum koncept, til en pris rangerende fra 219 til 239 kr. Det er desuden muligt at prøve deres forskellige tilbudsmenuer sammensat af kokkene, alt efter hvad lysten bringer.

Bar´sushi

Bar´sushi startede på Fyn, og har siden hen har udvidet til 8 restauranter rundt i landet med placering på Nørrebrogade i København tæt på Nørrebros Runddel.

Ønsker du den fulde oplevelse? Så har de måske her den bedste sushi i København for dig. Her kan du forvente et åbent køkken, hvor du som gæst er med til at overvære kokkene tilbedere ens lækre risruller fra første række.  

Hvis du føler dig inspireret, kan du med et sushikursus fuldende oplevelsen på bedste vis. Her lærer du at lave dine egne japanske specialiteter i lækre og afslappende omgivelser.

I denne japanske restaurant tilbyder de konceptet ”Spis til pindende knækker” til en pris af 269 kr., hvor det her er kokkene der bestemmer menuen. Dette giver rig mulighed for at prøve sushi du normalt ikke ville vælge, samt sikre at du går derfra mæt og med en madoplevelse rigere.

Hvis man er studerende i København, kan budgettet godt stramme. Det er her at Bar´sushi er en af de bedste muligheder for dig, da de giver 10% studierabat i alle deres restauranter samt take away. Ellers kan du med fordel, benytte dig af vores kampagner, som gør det muligt for enhver pengepung, at nyde en aften ude med god mad i København.

>> Besøg EcoVillage, hvis du vil læse mere om bofællesskab Køenhavn.

Hachi sushi

Denne japanske restaurant har fokus på den bedste kvalitet og kreativitet, du kan derfor forvente at få sushi lavet af de bedste sæsonbestandige råvarer. 

Kok og ejer Apisit Prasertsri har speciale i nordisk sushi og tilbereder altid sin kreationer, som den bliver bestilt – ud fra hans helt egen stil. Hvis man ønsker en gastronomisk oplevelse, hvor kreativt er i højsædet, er dette den bedste sushi restaurant i København for dig.

Hachi tilbyder desuden catering til arrangementer, hvor man vil kunne opleve smagsfulde menuer præsenteret på en smuk og spændende måde.

Denne restaurant er til at finde på Østerbro, og som et ekstra plus tilbyder Hachi ligeledes 10% studierabat.

Sushi 2500

Sushi 2500 har flere hyggelige restauranter på Sjælland og i København, der alle byder på velsmagende japanske delikatesser af de bedste råvarer.

De er her inspireret af californisk sushi, hvor man bruger mindre ris og flere råvarer. Deres menu tilbyder de klassiske nigiri og maki ruller lavet af den bedste kvalitet af fisk og skaldyr. Hvis man har lyst til et mere sundt alternativ, tilbydes der her retter lavet med rispapir eller blomkålsris.

Deres ambition er at levere en sushioplevelse af den bedste kvalitet, til en pris alle kan være med på. Er du på farten og skal med toget fra Valby station?  Med sin placering lige ved siden af stationen, er dette klart den bedste sushi restaurant i København, når det kommer til nem og hurtig japansk frokost med i toget.

>> Leder du efter en elektriker Vesterbro? Så læs mere her.

Omakase – en af de første i København

Da Omakase åbnede deres første restaurant i 2006, var der ikke mange sushi restauranter i København. Omakase satsede på deres koncept og har nu her, næsten 16 år senere, fået etableret en sikker plads på Københavns sushiscene.

Omakase forstår at nytænke og levere de små japanske delikatesser af høj kvalitet, hvor tradition og håndværk er vægtet højt.

Som nyhed er Omakase i gang med at udvikle et poke bowl koncept, så du kan nyde din friske laks, med alverdens lækre friske grøntsager. Du kan helt selv sammensætte din egen bowl, så du er sikret alle de ingredienser dit madhjerte begærer.

Hvis du samtidig har lyst til at nyde en traditionel japansk øl med din sushi, kan du for blot 35 kr. købe dette med, hvilket klart kan anbefales.

Omakase er beliggende på Vesterbrogade, København, med en kun 10 minutters gå gang til Frederiksberg have, så du kan medbringe din menu som take away og nyde den i de bedste grønne omgivelser.

Andet: Besøg produkteksperten.dk og se test af en lang række af produkter. Find ud af hvilke produkter som er bedste i test m.m.

Sushi lovers

Hvis du kunne fristes med en sushioplevelse, hvor smagen og præsentationen er i højsædet, er dette den bedste sushi restaurant i København for dig. Som navnet siger, er dette et sted, hvor kærligheden til sushi er stor. Deres mål er at give en madoplevelse ud over det sædvanlige.

De arbejder hver dag på at udvikle og skabe spændende og velsmagende japanske kombinationer.

I 2013 og 2014 blev de udvalgt til at deltage i World Sushi Cup i Tokyo, hvor de i 2014 fik en fortjent 4. plads for deres kreative og nytænkende hyldest til det japanske køkken, og derudover også deres overdådige præsentation. Det er derfor ikke underligt, at de er en af de bedste.

Denne højtelskede kæde er til at finde i Torvehallerne i København, hvor du kan nyde din sushi med en behørig afstand til det pulserende torveliv.

Hvis du selv ønsker at eksperimentere som japansk kok, er det her muligt at købe de perfekte råvarer til at lave din egen sushi hjemme. Hvis du er helt på bar bund, er det også muligt at deltage i kurser, så du rigtigt kan imponere dine gæster med et overdådigt sushimåltid.

>> Leder du efter den bedste Frisør København? Så læs mere her om Frisør Koch.

Watami

Endnu en sushi-darling for de fleste danskere og en af de bedste i København, finder du nemlig her; Watami. Denne restaurant byder på både take away, ala carte og ad libitum. Er du altså en ægte sushi-lover, kan du her kaste dig over alle de japanske favoritter du kan spise, for blot et lille beløb. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at spise sig mæt på Watami.

Er hele familien vilde med den japanske spise? Så spiser børn under 12 år med på ad libitum for kun 120 kr alle dage. Så inviter endelig de små med på Watami og få en den bedste madoplevelse ude for hele familien. 

Om du er bosat i København eller lige udenfor storbyen, så befinder Watami sig ikke langt fra dig. Du finder nemlig denne restaurant på Østerbro, men også i Valby, Vanløse og Gentofte. 

Tag nemt forbi og få den bedste sushi i København på Watami. 

Sushi Nørregade

Befinder du dig omkring Nørreport station i København, om så sulten har ramt efter en lang togtur eller en ihærdig shoppingdag, så finder du Sushi Nørregade kun et stenkast fra den travle station. 

Her har smag, pris og anretning skaffet dem en plads på vores list over det bedste sushi i København. Ønsker du at støtte mere lokalt, så byder Nørregade på en restaurant, som ikke tilhører en kæde men blot er sin enkelte ene restaurant.

Selvom denne japanske restaurant ikke er en del af en større kæde, så opleves det absolut ikke på smagen fra de små japanske delikatesser – for med sin autentiske og innovative smag, så kunne Sushi Nørregade ligge mange flere steder i København, og ifølge os er de en af de bedste. 

Her bydes der på både ala carte, take away og vores yndlings – ad libitum! Så er sulten stor, kan du med fordel lægge turen forbi Nørregade og spise dig mæt i den bedste sushi og sticks i København. 

Hatoba

Selvom denne sushi restaurant er placeret lidt ude fra hjertet af København, så er den helt klart turen værd. Så om du hopper på cyklen til Isladsbrygge eller snupper bilen til Lyngby, så synes vi helt sikkert at du skal besøge Hatoba, som serverer noget af det bedste sushi vi har smagt. 

Hos Hatoba er konceptet lidt en anden fra de mange andre restauranter i København på listen. Her tilbydes nemlig ikke den klassiske ad libitum. Hos Hatoba får du i stedet mulighed for at vælge mellem ala carte, take away og sammensatte menuer. 

Af menuer kan du vælge mellem de mere traditionelle menuer, eller at få en menu sammensat af 5 serveringer, som vi kender det fra andre gastronomiske køkkener. Serverings menuerne giver dig altså god anledning til at sidde længe og nyde de bedste delikatesser, samtidig med at du får mulighed for at smage en masse forskelligt – og smagene? De er mums!

Hatoba får i hvert fald vores tænder til at løbe i vand, og de serverer uden tvivl noget af det bedste sushi i København, som vi har smagt.