Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Restauration » Top 4 running sushi Aarhus – Take away og restaurant

Top 4 running sushi Aarhus – Take away og restaurant

bedste sushi i århus

Hos MyDinners har vi samlet en guide til dig, der er på jagt efter den bedste running sushi Aarhus, både for almene restauranter og med ad libitum konceptet. Find byens absolutte top take away og restaurantoplevelse her.


Sushi ad libitum Aarhus – take away 2023

Herunder finder du vores anbefalinger til sushirestauranter i Århus, som serverer running sushi, ad libitum sushi eller anden god service, der gør det værd at tage dertil og smage på de smagfulde risruller med fisk og skaldyr.


Nori Bar

Hos Nori Bar kan du finde lækker ad libitum sushi, som du helt simpelt bestiller fra en tablet, og inden længe står der frisk sushi i alverdens farver og smage på dit bord.

Adresse: Sankt Clemens Stræde 7, 8000 Aarhus


Running Ping

Hos Running Ping kan du få lækker running sushi i høj kvalitet. Her er der nemlig fokus på gode råvarer og ikke mindst det sjove koncept med løbende sushi på bånd. Du kan dog også vælge at bestille en menu, hvis du hellere selv vil vælge, hvad der skal serveres.

Adresse: Frederiksgade 73, 8000 Aarhus


Letz Sushi Aarhus

At tage på ud og få sushi Århus kan ofte være en bekostelig affære. Heldigvis behøver det ikke at være sådan. For med Mydinners får du masser af skønne madoplevelser til priser, hvor alle kan være med. Mydinners har til formål at fodre dig med lækre og unikke madoplevelser til særlige priser. Som gæst støtter du restauranterne i de tider, hvor de har ekstra ressourcer til overskud i restauranten.

Læs samtidigt vores store guide omkring running sushi København i 2023.

At finde den helt rigtige sushi restaurant kan ligeledes være en svær proces, fordi vi ved nemlig hvor vigtigt at kvaliteten på den fisk man få er. Her går det ikke at tage det billigste alternativ, hverken sushi take away Aarhus eller som running.

Alt i alt er det her blot stedet, hvor man typisk gerne vil give 20% ekstra, og så være helt sikker på den sushi oplevelse at man får sammen med dem at man spiser med. Letz sushi er i den forbindelse en af stederne på landsplan som gør det rigtig godt, her få man god kvalitet samtidigt med at priserne er nogenlunde på niveau med flere af konkurrenterne.

Adresser: Guldsmedgade 33; M.P. Bruuns Gade 54; Nicoline Kochs Plads 3, 8000 Aarhus

Til guiden om running sushi Aarhus, der er det naturligvis vigtigt at pointere at dette brand ikke har ad libitum konceptet, derimod er de super gode til a la carte, hvor vi havde en rigtig fin oplevelse.

Hos Mydinners anbefaler vi altid at man vælger sin sushi restaurant Aarhus ud fra:

– Har de en lækker profil på sociale medier, og ser kvaliteten god ud?
– Hvordan er deres online anmeldelser på Google og Tripadvisor?
– Kender du allerede nogle som har besøgt den specifikke afdeling?

Er du interesseret i at høre mere, og være blandt de første til at vide, når nye madoplevelser lanceres? Så sving forbi mydinners og tilmeld dig eller giv os et follow på Instagram. Mydinners glæder sig til at forkæle dig med unikke madoplevelser på din nye yndlings restaurant i Århus. 


[ratemypost]

Scroll to Top