Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Services » Streetfood i Århus – Få inspiration til det bedste måltid

Streetfood i Århus – Få inspiration til det bedste måltid

bedste streetfood århus

I Århus findes der massere af forskellige mad muligheder og gastronomiske oplevelser der bare venter på, at blive serveret for dig. Streetfood er blevet en utrolig populær spise i København, hvilket det nu også er blevet i Århus som har ry for at have gode og billige muligheder, så du kan opleve en af de bedste smagsoplevelser dine smagsløg vil prøve.

Hos Mydinners har vi ry for at være meget madglade og udover det, er vi også helt vilde med streetfood. Vi elsker alt ved konceptet, det er både en måde, hvor man kan få et hurtigt måltid mad, som ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller smag.

Derudover er streetfood det bedste måltid til daten eller hvis man vil nyde vejret i smukke omgivelser, og her er der mange smukke steder i Århus, hvor man kan nyde sin mad med godt selskab og smuk udsigt.

Metodologi

Udvælgelsen og anbefalinger af produkter er foretaget på baggrund af grundig research af uvildige tests samt forbrugeranmeldelser, så du er sikret et godt overblik. Læs mere
Vi laver løbende research, hvorfor resultaterne kan ændre sig i takt med at nye eksterne tests og forbrugeranmeldelser foretages.

Århus har først og fremmest sin helt egen “Århus streetfood”, hvor der altid er lovet god stemning og vanvittigt lækker mad, der får os til at savle bare ved tanken. Det kan godt minde om torvehallerne i København, men i smilets by får du altså streetfood til den bedste pris.

Vi har sat os for, at finde det bedste streetfood i Århus, hvilket vi synes vi har gjort ret godt. Så er du på ferie eller i nærheden af denne skønne by, er der mulighed for at spare massere af penge her, samtidig med at i får en helt overdådig mad oplevelse.

Hos Mydinners er vi meget inspireret af gastronomiske oplevelser, der giver mindeværdige oplevelser til ganen. Her har vi udvalgt de bedste og mest budgetvenlige priser, som vi synes er værd at bruge sine penge på.


Tuk Tuk 

Den første vi synes der er værd at nævne, er Tuk Tuk som laver det bedste thailandske mad. Her er der massere af krydderier, så der er altså ikke tale om en kedelig smags oplevelse. Mange af deres retter er også plantebaserede og dermed er der rig mulighed for, at veganere også kan blive godt mætte af denne streetfood.

Prisklassen er også meget overkommelig, og til en rigtig god pris får du en dejlig varm ret, som får dig til at føle, at du er fløjet om på den anden side af jorden, på trods af at du står i Århus. Denne bod har talent for at skabe Thailandske retter som får dig til at sukke efter mere.


Mormors køkken

En anden hyggelig streetfood bod som serverer den herligste danske mad er mormors køkken

Her bliver der langet de bedste tarteletter over disken og endda til budget venlig pris. Så hvis du finder dig selv sulten sidst på måneden og mangler et godt sted at stille sulten kan vi klart anbefale deres retter serveret i Århus.


ZA’ATAR

Er du mere i humør til mad fra middelhavsområdet er ZA’ATAR det perfekte valg, de laver en hjemmelavet hummus som ikke er til at stå for. Her er der både valgmuligheder for vegetarer og plantebaserede hvilket vi er helt vilde med. Det smager dejligt krydret og her får du altså de bedste falafler i hele Århus

På mydinners finder du masse anbefalinger blandt andet bedste opvaskemaskinebedste æggekoger og bedste røremaskine


BAP

Er du også helt vild med det Koreanske køkken og har du ikke forsøgt at spise på Bap endnu? Så er det en fejl! Disse utroligt lækre streetfood retter er ikke bare smagsrige, men har også et æstetisk udtryk, der vil få alle dine følgere på instagram til at blive jaloux. 

De har alt slags kød og har tilmed også lækre retter som er veganske og vegetariske så her er der ingen undskyldning for, ikke at have smagt deres utrolige mad endnu.


Udvalget af det bedste streetfood i Århus

Dette var nogle af vores bud på det bedste streetfood du kan sætte tænderne i, hvis du er i nærheden af Århus. Fandt du denne artikel værdifuld? Kan du læse videre på vores side og finde kampagner, så du kan spare penge på nogle af de mest mindeværdige restaurantoplevelser, der er i nærheden af dig. 

Ejer du en foretning? Og kender du ikke til Business Model Canvas endnu? Så skal du læse mere om den hos vores samarbejdspartner som her forklarer hvad modellen bruges til.

Angivelse af kilder og tests:

VisitAarhus
Yelp
Tripadvisor

[ratemypost]

Om forfatteren

Scroll to Top